mesajul

miercuri, 26 iulie 2017

Mesajul Sfintei Fecioare Maria din 11 mai 2017 prin Luz de Maria


Mesaj dat in 11 mai dupa ce Icoana Maicii Sfinte din casa vizionarei a inceput sa lacrimeze cu sange.

Dragi copii ai Inimii Mele Neprihănite :

Lacrimile Mele de Sânge reprezintă durerea Mea în faţa lipsei de Dragoste din inimile copiilor Mei.

Casa Tatălui a chemat Omenirea ca să înțeleagă că viața trebuie să-i conducă la scopul final: FUZIONAREA CU VOINŢA DIVINĂ.

În loc de aceasta  omul în acest moment,  se folosește de tot ce posedă pentru binele său  propriu, în funcție de personalitatea sa pentru a se impune în fața fraților lui, pentru a-şi manipula aproapele , pentru a se manifesta  împotriva a tot ceea ce este Dumnezeiesc ...

Copiii Mei nu au înțeles, și cu atât mai puțin nu s-au gândit, că atunci când Casa Tatălui  vă cere ceva, este esențială o schimbare raportată la ceea ce trebuie făcut şi acţionat,  pentru că de îndată ce vi se dictează o schimbare  sau vi se dă un ordin, diavolul se ridică împotriva  voastră spre a acţiona exact contrariul cu scopul de a vă tine într-o constantă răzvrătire împotriva lui Dumnezeu.

COPII , DACA AŢI SPUS „DA-UL” VOSTRU FIULUI MEU ŞI V-ATI DECI SĂ AVANSAŢI ÎN SFINŢENIE, TREBUIE SĂ FERTILIZAŢI TERENUL PERSONALITĂŢII CU PĂMÂNT NOU,  fară contaminările pe care le păstrați în minte, fară zdrențele cu care aţi umblat și care vă deosebesc unul de altul. 

NU AŢI ÎNŢELES CĂ CEEA CE TREBUIE SĂ VĂ DEOSEBEASCĂ ESTE LEGEA IUBIRII ŞI NU SPIRITUL DE CONTRADICŢIE, CARE CAUZEAZĂ MÂNIE ŞI VĂ FACE SĂ FIŢI DE NERECUNOSCUT. 

Mi-am vărsat lacrimile din cauza violenței în care trăiește Omenirea, uciderea nevinovaților, subversiunea În care se găseşte Omenirea ...

Mânia a reușit să pătrundă adânc în copiii Mei, fără ca măcar să se gândească la Legea Iubirii. Omul este un măcelar fără milă, care-i ucide pe frații săi, fără ca inimia să i se-nfioare, fără să gândească, fără să aibă sentimente de milă sau compasiune.

Meditați copii: dacă sunteți capabili să acționați fără milă împotriva unui frate, la fel de uşor puteţi cădea pradă Antichristului. 

Dragii mei copii, Legea Iubirii a fost dată de Tatăl Ceresc pentru că omul nu s-a iubit pe el însuși și, prin urmare, nu cunoaște iubirea față de aproapele.

DUMNEZEU TATĂL ESTE PESTE VOI TOTI SI ÎN TOATE. Voi trebuie să vă iubiți,  sunteţi copii ai aceluiaș Tată, iubiți-vă frații și disprețuiţi ceea ce este lumesc.

Voi distrugeți Pământul şi în acest moment vă distrugeţi pe voi înșivă și vă aflati la clipe depărtare de o distrugere şi mai mare.

Doriți să vă distrugeți sufletul pentru ca Antihrist să vă ia în rândurile sale.

Voi, care vă numiți copii ai lui Dumnezeu, răspundeți în calitate de copii ai lui Dumnezeu, nu ca nişte făpturi căldicele, fără un drum bine definit spre Mântuire.

CE VA GĂSI ÎNGERUL DE PACE DACĂ VOI , CA ŞI COPII AI LUI DUMNEZEU, ATI RENUNŢAT LA SALVAREA VEŞNICĂ , NEAVÂND IUBIRE  DIN CAUZĂ CĂ  INIMA VĂ ESTE IMPIETRITĂ, INSENSIBILĂ ŞI NEGATIVISTĂ CU PRIVIRE LA ÎNDURARE SI IERTARE ?

Fiți adevărați, nu denaturați Legea Divină.
Plâng la vederea degenerării inamisibile în diferitele domeniile ale umanității ...
Plâng pentru lipsa de iubire ce domnește în familii ...
Plâng atunci când văd că fiinţele umane se privesc ca dușmani propriul cămin ...

VA CHEM SĂ PĂSTRATI INGERUL NOSTRU DE PACE.

Mama Maria

BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

Sursa:  http://www.revelacionesmarianas.com/english.htm