mesajul

joi, 20 iulie 2017

Mesajul Domnului Isus din 24 mai 2017 prin Maria Julianna

24 mai 2017. Acasă, în ora îndurării, Domnul Isus spune...

„Dragii Mei copii! Vă iubesc foarte mult! Sunteţi înscrişi în Inima Mea îndurătoare şi iubitoare cu flăcări de foc, cu micile voastre flăcări de iubire.

Dragii Mei copii! Sunt cu voi în fiecare zi, până la sfârşitul lumii. Încredeţi-vă în iubirea Mea ce vă poartă de grijă, în atotputernicia răscumpărării Mele! Ochi nu a văzut, ureche nu a auzit, inimă omenească nu poate pricepe ceea ce am pregătit pentru cei care Mă iubesc. Voi, cei care ţineţi legile Mele şi întreaga voastră viaţă este o luptă prin care vă străduiţi spre sfinţenia vieţii, într-devăr Mă iubiţi. Tare Îmi mai consolaţi Inima şi mare răsplată v-am pregătit în Ceruri.

Micuţii Mei dragi! Nu priviţi la Pământ, fiindcă acela e plin de păcate! Nu vă mai gândiţi la trecut fiindcă pe acela l-am ars în Inima Mea îndurătoare. [Aceasta se referă la propriile noastre păcate.] Să nu vă înspăimânte viitorul: aşezaţi-l cu credinţă şi încredere în iubirea Mea atotputernică şi ocrotitoare! Puneţi-vă în Inima Mea, acum, în clipa prezentă! Gândiţi-vă mereu la Mine şi fiţi-Mi recunoscători pentru tot: bine şi rău deopotrivă! Primiţi totul şi gândiţi-vă la faptul că Eu sunt cel care Mă aflu în spatele tuturor lucrurilor. Încredeţi-vă în Mine cu neclintire ştiind că Eu sunt Atotputernic şi din orice rău scot binele. Doar un singur lucru să cereţi de la Mine, atât pentru voi cât şi pentru alţii: viaţa veşnică. Pentru asta am murit pentru voi pe cruce, de aceea v-am trimis în lume ca să vestiţi Evanghelia tuturor popoarelor şi de aceea vă dau mesajele Mele ca să vă amintesc de aceasta.

Micuţii Mei copii! Rugaţi-vă acum în mod special, fiindcă hoardele satanice, ca nişte nori negri întunecă Pământul, păcălindu-i şi doborându-i pe toţi aceia care Îmi întorc spatele şi care vor să-şi rezolve viitorul prin ei înşişi. Rugaţi-vă pentru aceste sărmane suflete nenorocite! Prin rugăciunile, sacrificiile şi suferinţele voastre, unite cu meritele Mele veşnice şi oferite Mie prin cele şapte dureri ale Inimii Neprihănite ale Mamei voastre Cereşti, fiecare sacrificiu şi suferinţă măruntă obţin un merit veşnic. Oferiţi toate acestea pentru aceşti nenorociţi pentru a se salva de la osânda veşnică.
Copiii Mei! Aceasta este cea mai uriaşă faptă pe care o puteţi face unii pentru alţii, aici pe Pământ, spre slava Mea. Rugaţi-vă! Rugaţi-vă! Rugaţi-vă! Rugăciunile voastre fac să pogoare harurile necesare pentru convertirea tuturor păcătoşilor. La rugăciunile voastre Mă scobor din Ceruri şi fac ordine pe Pământ. Curăţ lumea şi aduc domnia păcii de o mie de ani. Această eră de pace este triumful Inimii Neprihănite a Mamei Mele, care este înălţarea Preasfintei Mele Inimi în Preasfântul Sacrament, ce se va bucura de o adoraţie şi cinstire nemaivăzute. Doar la aceasta să vă gândiţi, copii Mei! La faptul că sunt cu voi, făptuiesc, vă ocrotesc, vă apăr, vă dau viitor şi speranţă, viaţa voastră căpătând ţel şi sens. Timpul în care va izbucni o mare prigoană şi în Europa, a sosit. Ei cred că îl slujesc pe Dumnezeu dacă vă ucid pe voi. Să nu vă fie frică de ei! Nici un fir de păr nu poate să cadă, fără ştirea Tatălui vostru. Tatăl Meu vă va purta de grijă şi v-a pregătit o locuinţă în casa veşnică.

Copiii Mei! Deja totul este pregătit. Prigoana şi războiul vor izbucni subit. Permit toate acestea ca să purific lumea şi s-o ridic la acea înălţime pe care i-am destinat-o dintru veşnicie.

În curând vă veţi afla într-o lume nouă în domnia celor o mie de ani de pace. Acea lume va semăna în multe cu Biserica primară, unde nu contează cine ce rang, titlu, putere are, pentru că toate acestea le-a primit ca prin ele să slujească, contând doar iubirea. Dumnezeu este iubire şi vă aşez ca pildă pentru cei din anturajul vostru şi pentru iubirea semenilor, şi astfel Mă consolaţi pe Mine.

Copiii Mei! V-am dat pildă. Urmaţi-Mă pe calea crucii în renunţare la sine, în purtarea crucii şi în iubirea de semeni chiar până la vărsarea sângelui. Nu vă voi mai vorbi mult. Timpul este aici, iar profeţiile se împlinesc. Limbile [profeţiile] vor tăcea, fiindcă profeţia va fi preschimbată de împlinire. Credeţi în tot ce v-am spus! Transpuneţi în fapte învăţătura Mea, iar Eurămân cu voi până la sfârşitul lumii. Vă binecuvântez cu iubirea nemărginită ce se revarsă din Inima Mea iubitoare, în numeleTatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”


Întăriri din Sfânta Scriptură: Mc 4,1 titlu: Isus îi învăţa. 11: Isus le-a răspuns: „Vouă vă este dat misterul Împărăţiei lui Dumnezeu”; 17 „...îi ajunge prigoana din cauza cuvântului...”