mesajul

marți, 18 august 2015

PAPA FRANCISC = FALSUL PROFET

12 profetii care indica probleme asupra papalitatii

“Mâna cu coarne” sau “Mano Cornuto”


Posted on March 13, 2014 by two hearts


De Dr. Kelly Browning, autorul bestseller-urilor " Secretele, Pedeapsa si Victoria"  si a volumului "Semnele timpurilor"


13 martie 2014: Un an de aniversare a Papei Francisc; - postat de Two Hearts Press

Eu cred ca Papa Francisc indeplineste profetia apocaliptica referitoare la ultimul papa din profetia lui Malachia. Efectiv nu mai este loc pentru un alt papa inainte de evenimentele finale, conform acestei profetii.  Cu un an in urma, dupa ce am examinat profetiile ceresti credibile din timpurile noastre si legatura lor cu alegerea noului papa, am scris un articol explicand ca este "plauzibil" (pare rezonabil, dar nu este sigur inca), ca profetiile referitoare la faptul ca Papa Francisc ar fi falsul profet, ar putea fi adevarate.

Astazi, la un an de la pontificatul sau, punand cap la cap profetiile ceresti credibile, actiunile proprii, invataturile si agenda Papei Francisc care se alinieaza profetiilor, stau sa ma gandesc acum ca nu este doar plauzibil ci chiar posibil ca el sa fie falsul profet...este foarte posibil.

Ca teolog catolic spun acest lucru, cu mare agitatie, si cer cititorului sa ma asculte pana la capat, inainte de a trage propriile concluzii. Este evident pentru catolicii credinciosi de astazi, si cu atat mai mult pe masura ce anul trecut a inaintat, ca unele din actiunile si invataturile Papei Francisc au starnit ingrijorari legitime si serioase. Acest articol va cere sa priviti la actiunile deconcertate si la declaratiile Papei Francisc, precum si la "efectul Francisc" in lumina profetiilor potential referitoare la el. Desigur, timpul va face ca lucrurile sa devina mai clare cu privire la planurile si agenda sa, pe masura ce se misca dincolo de celebra sa retorica, pana la implementarea ei. Deci, pentru moment, ma abtin de la orice concluzii, oferind pe de alta parte Papei Francisc beneficiul indoielii, ramanand ascultator Bisericii, ca un teolog catolic credincios. Dar, raman in alerta si investighez, si cred ca daca el este un papa valid, si profetiile gresesc, iar retorica sa deranjanta este doar de efect, in numele Bisericii, el va fi bucuros de vigilenta mea.

Cu toate acestea este de datoria mea sa prezint cititorului, cateva din motivele ce m-au condus la aceasta supozitie. In primul rand, am sa va prezint profetii ceresti credibile despre falsul profet, apoi la ce sa se astepte din partea falsului profet, si in cele din urma, cum ar trebui sa raspunda catolicii la posibilitatea si ingrijorarea tot mai mare ca Papa Francis ar putea fi falsul profet.

I. Profetii Ceresti credibile si Biblice legate de falsul profet

Aici sunt 12 surse referitoare la profetul fals:

1. In Cartea Apocalipsei, profetul mincinos este amintit ca fiara de pe pamant, “asemeni unui miel” care va fi capul bisericii false. Profetul fals “ii va induce in eroare pe cei care traiesc pe pamant”. E important de recunoscut ca profetul fals va fi cel mai mare amagitor care a trait vreodata pe pamant, ce intrupeaza lupul imbracat in straie de miel, pretinzand a fi, ceea ce nu este de fapt. Prin asta va conduce la erezie pe multi credinciosi si va pregati pamantul pentru onorarea si adorarea Anticristului. (Ap. 13:12) Catehismul intareste, spunand: Inainte de a Doua Venire a lui Cristos, Biserica trebuie sa treaca printr-o ultima incercare ce va zgudui credinta multor credinciosi...care va genera un fel de apostazie. (CBC 675)

2. Ca nota obiectiva si semnificativa: suntem sub domnia ultimului papa al acestui timp, potrivit faimoasei preofetii a Sf.Malachia. Sf. Malachia, a fost un sfant in secolul al XII-lea, a carui profetii vizau si ultimul papa al timpului nostru, papa care va domni dupa Papa Benedict al XVI-lea, spunand despre el:
In prigoana finala a Sfintei Biserici Romane, va domni Petru Romanul, care va hrani turma sa, dupa ce orasul construit pe sapte coline (Roma) va fi distrus si Judecatorul infricosator va judeca lumea.
Asadar ce ne spune aceasta profetie? Ne spune ca in timpul domniei Papei Francisc (care este al 112 papa al profetiei), trebuie sa induram prigoana finala. Asta nu va fi in viitor, se petrece chiar acum. Si Roma va fi distrusa. Asta concorda si cu profetia de la La Salette. In profetia lui Malachia cel de-al 112 papa, ultimul papa, este singurul care nu are numar. De ce, toti ceilalti papi au avut un numar, cu exceptia ultimului? Sa fie un indiciu despre invaliditatea lui? Posibil?  Deci “Petru Romanul” nu se refera la “sederea “ pamantescului papa; acesta nu este Papa Francisc, dar poate este altcineva? Despre asta vom vorbi mai tarziu. De asemenea profetia ne mai spune ca judecatorul va reveni in timpul acestei generatii, pentru a judeca si pentru a anunta Noua Era de Pace, pe care Sfanta Fecioara a profetit-o la Fatima.

3. Sfanta Fecioara de la La Salette profeteste despre timpurile tarzii:
Roma isi va pierde credinta si va deveni scaunul Anticristului...intregul univers va fi sub teroare si multi se vor lasa inselati....
Biserica va fi eclipsata.....
Melanie (vizionara) a sustinut ca Sfanta Fecioara a spus: Biserica va fi “eclipsata” in aceste doua sensuri: 1) “oamenii nu vor sti care este adevaratul papa”; 2) un timp, Sfanta Jertfa, nu va fi valida in biserici.

4. Sfanta Fecioara ar fi spus prin Don Gobbi urmatoarele:
“ Iti voi da intelegerea deplina a Sfintei Scripturi. Mai presus de toate iti voi citi paginile ultimei carti, ceea ce traiti acum....Iti voi deschide cartea pecetluita, pentru ca secretele continute in ea sa poata fi revelate...”
Asadar, potrivit acestei profetii, generatia noastra va trai cu adevarat batalia finala din Cartea Apocalipsei, si debutul mileniului de pace. Asadar, traim chiar acum aceste evenimente.
Referitor la Falsul Profet din Cartea Apocalipsei, Sfanta Fecioara continua, prin Don Gobbi:
“ Cu ajutorul fiarei negre ce se va ridica din mare, o fiara se va ridica din pamant ce va avea doua coarne, ca cele ale unui miel...conectat intim cu preotia... fiara cu doua coarne, asemeni mielului, indica Fracmasoneria infiltrata in interiorul Bisericii, numita Masonerie eclesiastica, raspandita mai ales printre membrii ierarhiei. Aceasta infiltrare masonica in interiorul Bisericii, a fost deja profetita de mine la Fatima, cand v-am spus ca satana a patruns si in varful Bisericii.  Sarcina masoneriei eclesiastice este distrugerea Bisericii lui Cristos, cladind un nou idol, si anume un fals cristos si o falsa biserica.
Biserica va stii ceasul marii apostazii. Omul faradelegii va patrunde in interior si va sedea in mijlocul Templului lui Dumnezeu, in timp ce ramasita ramasa credincioasa, va fi supusa celor mai mari incercari si persecutii.
Atunci, apostazia va fi generalizata deoarece aproape toti il vor urma pe falsul cristos si biserica sa falsa. Atunci portile vor fi deschise pentru aparitia Anticristului insusi!
Venerabilul Fulton J. Sheen a raportat o profetie care confirma unele detalii despre profetul fals si anume ca el va veni din interiorul Bisericii, unul dintre episcopii Ei:
“ Falsul profet va avea o religie fara cruce. O religie ca sa distruga religiile. Va fi o contrafacere a Bisericii (Catolice). Biserica (adevarata catolica) a lui Cristos va fi una. Iar falsul profet va creea alta. Biserica falsa va fi lumeasca, ecumenica si globala. Va fi o federatie fara de biserici. Si religiile vor forma un tip de asociatie globala. Un parlament mondial al bisericilor. Aceasta va fi golita de orice continut dumnezeiesc si va fi trupul mistic a lui Anticrist. Trupul mistic de pe pamantul de astazi va avea pe Iuda Iscarioteanul al lui si el va fi falsul profet. Satana il va recruta din randul episcopilor nostrii.”

5. Exista o celebra profetie atribuita Sf. Francisc, care spune:
In timpul acestei incercari, un barbat, neales canonic (neautentic) se va ridica asupra Pontificatului, care prin viclenia sa se va stradui sa-i atraga pe multi in eroare.....Vor fi atat de multe divergente de opinii si schisme printre popoare....deoarece, in acele zile, Isus Cristos le va trimite nu un Pastor adevarat, ci un distrugator.
Singurul mod in care Papa Francisc ar indeplini aceasta profetie, daca este adevarata, este daca el personal, in inima sa a nutrit o erezie (secreta) la alegerea sa. In acest caz alegerea sa nu ar fi valida. Daca nu este valida, atunci el este un “distrugator” si scaunul papal ar fi vacant, cu un impostor pe tronul lui Petru - ceea ce, in fine, ar fi posibil.
Poate de aceea, Sfanta Fecioara a Bunului Succes a spus despre timpurile noastre in 1612, ca va fi timpul  unui aparent triumf al satanei, ce va aduce suferinta enorma bunilor pastori ai Bisericii si credinciosilor. De aceea, cei neclintiti, vor implora cu insistenta la Tatal ceresc sa “opreasca aceste timpuri de rau augur, trimitand Bisericii un Prelat (papa), care sa restabileasca spiritualitatea preotiei.”

6. Fericita Catherina Emerich a profetit:
Am avut o alta viziune despre marea incercare. Mi se parea ca a fost ceruta o concesie din partea clerului, care nu putea fi data (poate constrangerea de a le da Imapartasania celor divortati/recasatoriti si a da binecuvantare ununilor homosexuale)... Se parea ca oamenii s-au despartit in doua tabere...
Am vazut de asemenea relatia dintre CEI DOI PAPI... Am vazut cat de vatamatoare vor fi  consecintele bisericii false... Am vazut ca Biserica lui Petru a fost subminata de un plan al unei secte secrete.... Au construit o biserica uriasa, unica, extravaganta, care a imbratisat cu drepturi egale toate credintele: Evanghelice, Catolice, toate denominatiile, o adevarata comuniune a celor fara evlavie cu un singur pastor si o singura turma.... Am vazut consecintele nefaste ale acestei biserici contrafacute: am vazut cum creste; Am vazut eretici de toate felurile....
Cand Biserica (adevarata) a fost distrusa in cea mai mare parte, si cand mai stateau in picioare doar sanctuarul si altarul, am vazut sabotorii intrand cu Fiara in Biserica (anticristul)... L-am vazut pe Sfantul Parinte (Benedict?) intr-o mare suferinta. Locuia intr-un alt palat decat inainte... Am vazut construindu-se o biserica ciudata, impotriva oricaror reguli... noua Biserica heterodoxa  /eretica/a Romei...Totul era facut sa fie potrivit ratiunii umane. Am vazut tot felul de oameni, lucruri, doctrine si opinii. Era la ea ceva trufas, somptuos, si violent si se parea ca are mare succes. Biserica (cea adevarata) este complet izolata si parasita pe deplin. Se parea ca toata lumea evadeaza. Peste tot am vazut o mare nenorocire, ura, tradare, ranchiuna, tulburare si orbire totala. O, oras! O, oras! Ce te asteapta? Se apropie furtuna, fii vigilenta!
[De asemenea am vazut diferite regiuni ale pamantului.  Ghidul meu (Isus) a numit Europa aratand o mica regiune cu nisip, a spus: `Aici este Prusia (Germania de est), inamicul.` Apoi mi-a aratat un alt loc, la nord, si a spus: ` Aceasta este Moscova, pamantul Moscovei, aducand multa rautate.`]  Spre a citi mai multe despre profetiile despre Rusia si a doua revenire a comunismului, cititi si acest articol [care va fi tradus in curand – n.tr.]

7. Pedro Regis, a carui mesaje publicate au aprobarea episcopului sau, spune ca Sfanta Fecioara a spus:
Va veni ziua cand [adevaratul] Papa va fi indepartat de pe tronul sau...  Legi (noi) vor fi adoptate ca sa impiedice actiunea Bisericii...
In marea batalie finala, fumul satanei va patrunde in casa Domnului, dar lumina Domnului va prevala...lipsa iubirii pentru adevar si necinstea pentru Sacramente vor conduce pe multi dintre cei consacrati in abisul apostaziei... Viitorul Bisericii va fi marcat de o mare diviziune si de o trista dictatura religioasa. Petru se intalneste in calea sa cu Iuda...Tradarea atinge tronul lui Petru....va fi luata o decizie si in palat (Vatican) va fi o mare confuzie...Viitorul va fi marcat de divizari si de scandaluri in Biserica lui Isus al meu....
Tradarea va atinge tronul lui Petru...si vor fi conflicte serioase intre Biserica adevarata si cea falsa.
Sf. Petru (Petru Romanul)  isi va conduce barca printre mari furtuni. Barca Sfantului Petru se zvarcoleste si vor fi mari confuzii.
Va aparea un om aparent bun si drept. El va insela pe multi, pentru ca va face multe minuni. Va veni din emisfera sudica (de unde este originar si papa Francisc) si multi oameni il vor considera ca un salvator. Fiti atenti si nu permiteti sa fiti inselati.
Vor fi DOUA TRONURI, insa unul singur va fi adevaratul succesor a lui Petru....un papa arogant va divide Biserica. Ordinele sale vor fi ascultate, iar ce este pretios, va fi aruncat. O mare confuzie spirituala se apropie...cel ce ar fi putut fi Petru, va deveni Iuda...El va deschide portile in fata inamicului si va cauza suferinta oamenilor credinciosi....Biserica va ramane fara Petru....va izbucni un razboi in Roma si vor fi doar putini supravietuitori.  Ascultati de adevaratul Magisteriu al Bisericii si fugiti de minciunile celui rau.
Lupul imbracat in straie de miel va intra in casa lui Dumnezeu si va ocupa un loc de cinste. Se vor ridica idei noi, dar adevarul lui Isus al meu se gaseste in Evanghelii... Omenirea va fi surprinsa de falsul profet. Actiuni, considerate prodigioase vor pacali pe multi oameni.  Fiti vigilenti. Iubiti adevarul si aparati-l. Cei care vor ramane credinciosi vor experimenta o mare bucurie, caci Domnul va veni cu ingerii Sai si cei drepti vor fi ocrotiti.
Va avea loc o mare batalie spirituala si doar cei credinciosi vor suporta greutatea crucii. Va veni ziua cand multi vor cauta ospatul, dar masa va fi goala. Va fi o mare persecutie a Bisericii lui Cristos al meu, si bietii mei copii vor purta o cruce grea. Aveti incredere si totul se va termina cu bine pentru voi. Eu (Maria), am venit din Ceruri sa pregatesc victoria voastra. Urmati-L pe Fiul meu Isus. Imbratisati adevarul, deoarece doar in adevar veti vedea triumful definitiv al Inimii mele Neprihanite. Aveti curaj, credinta si speranta. In toate, puneti-L pe Dumnezeu pe primul loc. Mergeti inainte. Amin. Pacea fie cu voi.
Va veni ziua in care Biserica Lui va suferi Calvarul si va fi mare suferinta pentru barbatii si femeile credintei. Acesta va fi un timp de prigoana, umilinta si abandon. Nu a existat o durere mai mare. Dusmanii lui Dumnezeu se vor uni si vor distruge temple in diferite parti si-i vor omori pe credinciosi. Zile de intuneric vor veni asupra Bisericii, dar cand totul pare a fi pierdut, Dumnezeu va da marea victorie a Bisericii Sale.
A sosit un mare timp de napasta pentru Biserica. Biserica va trai momente de mare nenorocire si oamenii credinciosi vor plange si se vor lamenta. Plecati-va genunchii in rugaciune. Va rog sa aveti curajul lui Ioan Botezatorul. Aparati fara frica adevarata doctrina. Indiferent ce se intampla, nu permiteti ca flacara credintei sa se stinga in voi. Isus al meu nu-si va abandona Biserica Sa. Crucea va fi grea si multe persoane consacrate vor avea de suferit chiar moartea, dar prin harul lui Isus al meu, un om al credintei va veni si va conduce Biserica spre marea ei victorie finala. Tot ceea ce ti-am spus in trecut va avea loc, dar in cele din urma, se va ajunge la o mare victorie plina de bucurie.
Adevarata Biserica a lui Isus al meu va fi victorioasa. Falsa biserica ce a patruns in Biserica lui Isus al meu va fi invinsa. Dumnezeu va separa graul de neghina. Va veni ziua cand tot ceea ce este fals va fi doborat. Dumnezeu va va separa de cel rau, iar cei care vor asculta de adevarata invatatura a Bisericii vor experimenta o mare victorie.

8. Sfanta Fecioara in aparitiile de la Akita a spus urmatoarele despre aceste timpuri:
Lucrarea diavolului a patruns in Biserica intr-o asemenea masura incat veti vedea cardinali opunandu-se altora cardinali, si episcopi impotriva altor episcopi.  Preotii care ma vor venera vor fi dispretuiti si se vor confrunta cu confrati de-ai lor. Bisericile si altarele vor fi despuiate. Biserica va fi plina de cei care vor accepta compromisuri si diavolul va obliga multi preoti si suflete consacrate sa paraseasca slujirea Domnului.

9. Sora Elena Aiello (+1961), care a fost declarata fericita in 14 septembrie 2011 de catre Papa Benedict al XVI-lea, a profetit urmatoarele:
Rusia va marsalui peste toate tarile Europie, in mod special in Italia, si-si va ridica steagul deasupra Domului Sfantului Petru. Italia va fi supusa unor incercari grele printr-o mare revolutie si Roma va fi purificata prin sange de nenumaratele sale pacate, in special de cele ale necuratiei!... Oh, ce viziune oribila vad! O mare revolutie va izbucni in Roma! Ei vor intra in Vatican. Papa este singur; se roaga. Il tin pe Papa. Il iau cu forta.
Sa se refere oare la Papa Emerit Benedict al XVI-lea?

10. Isus a pofetit prin slujitoarea lui Dumnezeu, Luisa Picaretta, spunand:
Natiunile spre care am o predilectie, Italia si Franta, sunt cele care ma vor tagadui cel mai mult. De asemenea vor fi cele care vor lupta cel mai mult impotriva Bisericii Mele...
Oamenii si-ai pierdut religia. Religia este ignorata cel mai mult de catre cei care se autointituleaza religiosi...de aceea oamenii traiesc ca niste animale – si-au pierdut religia....
Biserica este plina de amaraciune si pe langa amaraciunea ei interioara, mai primeste si amaraciunea care vine din exterior. Am vazut oameni care starneau revolutie, intrand in biserici, despuind altarele si dandu-le foc, au comis atentate impotriva preotilor, au spart statuile....si mii de astfel de rautati si insulte...S-a iscat vacarm general impotriva Bisericii...Am vazut multi preoti fugind din Biserica si s-au intors impotriva Ei si luptau impotriva Bisericii. (Isus spune ca asta s-a intamplat fiindca ei s-au concentrat asupra lucrurilor omenesti si lumesti, si ca urmare, inima lor s-a impietrit fata de lucrurile Dumnezeiesti.)
Apoi Isus spune urmatoarele despre religiosi, preoti si dusmanii Bisericii: In religiosi, cler si aceia care se numesc pe ei insisi catolici, Voia Mea nu doar agonizeaza, dar ajunge intr-o stare de letargie, ca si cum nu ar fi viata in ei. Cat de multi pretind ca sunt copiii Mei, in timp ce sunt dusmanii Mei cei mai inflacarati! Acesti falsi  fii  sunt uzurpatori, egoisti si necredinciosi; inima lor este cuib de vicii. Acesti fii vor fi primii care vor lupta impotriva Bisericii – si vor incerca sa-si  ucida propria Mama! Curand ei vor isca un razboi impotriva Bisericii, si cei mai mari dusmani ai Ei vor fi proprii fii...
Cu cat pare mai mult ca in lume domneste pacea si ei canta si slavesc pacea, cu atat mai mult ei vor ascunde  razboaie, revolutii si scene tragice pentru sarmana omenire, in timpul acestei paci efemere si camuflate. Si cu cat pare ca sprijina Biserica Mea cantand imnuri de victorie si practicand uniunea dintre State si Biserica, cu atat se apropie dusmania pe care o pregatesc impotriva Ei.

11. Profetii din secolele trecute care ne dau indicii asupra aceea ce ne putem astepta si care spun:
John of the Cleft Rock (sec. XVI) a profetit: Spre sfarsitul lumii...Papa impreuna cu cardinalii sai vor trebui sa fuga din Roma in circumstante tragice, intr-un loc unde nu vor fi necunoscuti. Papa va muri in exil de o moarte cruda. Suferintele Bisericii vor fi mai mari decat in oricare timp al istoriei Sale...Despre anul 2000 d.Ch., Anticristul se va revela lumii.
Joachim de Fiore a profetit: Anticristul il va alunga pe Papa si va uzurpa scaunul sau.
Premol (sec.V) a profetit despre doua parti divizate si despre fuga Papei in timpurile de pe urma:
Peste tot este razboi! Popoare si neamuri se ridica una impotriva celeilalte....Roma, se prabuseste de asemeni cu tumult. Si vad regele Romei cu crucea si tiara sa, scuturand praful de pe pantofii sai grabandi-se sa fuga spre alte taramuri. Doamne, Biserica Ta este sfasiata de proprii copii. O tabara este credincioasa Pontifului fugar, cealalta este apropiata de noul guvern al Romei care a rupt tiara.

Suntem avertizati de modul in care vom fi tratati! Asadar, de ce ar trebui sa luptam? Deoarece Dumnezeu ne-a chemat sa fim strajerii Lui (vezi Ezechiel 33). Ar trebui sa fim surprinsi de faptul ca cel rau ar reactiona asa fata de noi, dupa ce l-am dat in vileag pe el si planurile sale ascunse? Fie ca Domnul sa ne calauzeasca in adevarul si milostivirea Sa potrivit vointei Sale Dumnezeiesti.

Cu toate aceste profetii despre Profetul fals /antipapa/, cine este acest “Petru Romanul” al profetiei lui Malachia, care se presupune ca va domni ca ultimul papa al acestor timpuri? Pai, mesajele profetice ale lui Pedro Regis, care au recunoasterea propriului episcop, a declarat ca, nu este nimeni altul decat Sfantul Petru, care domneste spiritual din Cer asupra Bisericii, deoarece potrivit profetiilor lor, papalitatea pamanteasca este acum vacanta, fiind detinuta de un impostor. Daca acest lucru este adevarat sau nu, nu stiu, dar este posibil. Timpul o va spune. In acest punct, unii ar putea interveni spunand ca credinciosilor catolici nu li se cere sa creada revelatiile particulare, dar eu va intreb – credeti ca Dumnezeu ar fi multumit cu respingerea cuvintelor Sale profetice, doar pentru ca acestea ne fac sa ne simtim inconfortabil? Oare aceste profetii nu se gasesc oricum in Scriptura? Iar Sf. Paul, legat de profetii, nu ne-a spus, “cercetati totul si pastrati ce este bun”? (Tes. 5:21) Iar Papa Urban al VIII-lea ne spune despre profetiile raportate ca “ este mai bine a crede decat a nu crede”?

12. Scrisul este pe perete si degetul lui Dumnezeu l-a pus acolo. Daca toate aceste profetii se refera la papa Francisc, posibil fiind, atunci profetiile unui papa martirizat - facand referire si la visul lui Don Bosco si la al treilea secret de la Fatima, respectiv profetia papei Pius al X-lea - care ne vorbesc despre un papa care paraseste grabit Vaticanul si moare in mod crud in exil, ar putea sa se refere la Papa Emerit Bemedict al XVI-lea. Multi recenti papi au profetit despre unul din succesorii lor:
Potrivit profetiei Papei Pius al X-lea:
I have seen one of my successors, of the same name, who was fleeing over the bodies of his brethren. He will take refuge in some hiding place; but after a brief respite, he will die a cruel death.
Am vazut pe unul din succesorii mei, care poarta acelas nume ca si al meu, care a fugit peste trupurilor fratiilor sai. El se va refugia intr-un loc ascuns, dar dupa un scurt ragaz, el va muri de o moarte cruda.”
Oare aceasta profetie se refera la Papa Emerit Benedict? Destul de probabil! Sf. Pius al X-lea si Benedict al XVI-lea au acelas nume de botez: Iosif
Astfel, Benedict ar putea fi “Episcopul in alb” martirizat, din cel de-al treilea secret de la Fatima, papa care este martirizat si in visul lui Don Bosco.

Cardinalul Joseph Ratzinger a declarat despre cel de-al treilea secret de la Fatima, si in general despre aceste profetii ca: Viziunile vorbesc despre pericole si despre cum am putea fi salvati de ele. Cu alte cuvinte, aceste avertismente sunt cel putin conditionate in parte. Cu toate acestea, profetiile despre profetul fals si despre Anticrist, scrise in Cartea Revelatiei se vor implini, incluzand si aceea ca ei vor aruncati de vii in lacul cu foc. (Ap. 19:20)

In data de 11 mai 2010, in timp ce calatorea cu un avion spre Portugalia, Papa Benedict al XVI-lea a fost intrebat despre al treilea secret de la Fatima, papa a raspuns spunand: “Suferintele Bisericii provin tocmai din cadrul Bisericii, de la pacatele ce exista in Biserica.” Mai departe, in 13 mai 2010, in fata a 500.000 de pelerini aflati la Fatima, a afirmat: “ Oricine crede ca misiunea profetica a Fatimei s-a incheiat, se inseala pe el insusi.” De asemenea el a mai spus dupa ce a devenit papa: “ Rugati-va ca sa nu fug de teama lupilor”. Iar Sf. Papa Ioan Paul al II-lea, imediat dupa ce a devenit papa a spus: “ Suntem acum in fata celei mai mari confruntari prin care a trecut vreodata umanitatea istorica. Nu cred ca marile societati americane sau cercurile comunitatilor crestine realizeaza pe deplin acest lucru. Suntem in fata confruntarii finale dintre Biserica si anti-Biserica, intre Evanghelie si anti-Evanghelie.”Cu doar cativa ani inainte de asta, Papa Paul al VI-lea a spus lumii: “ Diavolul si-a bagat coada pentru dezintegrarea lumii catolice. Intunericul satanei a patruns si s-a raspandit in toata Biserica Catolica chiar si la varfuri. Apostazia, pierderea credintei, se raspandeste in intreaga lume chiar si in cele mai inalte nivele din cadrul Bisericii.

Interesant, Sf. Faustina a scris in jurnalul ei ca a avut “cea mai grea zi de suferinta”, zi in care a simtit ca si cum ar fi fost in Ghetzemani (gradina unde Isus a fost tradat de Iuda), iar aceasta zi a fost cea in care s-a nascut Papa Francisc. Ea scrie:
17 decembrie, [1936]. Am oferit aceasta zi pentru preoti. Am suferit azi mai mult decat oricand inainte, atat interior cat si exterior. Nu stiam ca e posibil sa suferi atat de mult intr-o singura zi. Am incercat sa fac o Ora Sfanta, pe parcursul careia am gustat amaraciunea Gradinii Ghetzemani.”

II. Potrivit profetiilor, la ce trebuie sa ne asteptam din partea falsului profet ?
Iata sapte “semne” la care ar trebui sa fim atenti din partea Falsului Profet :


1. Parada, (falsa) smerenie ascunsa magistral. Diavolul este mandru, dar o mascheaza magistral sub forma smereniei. Fiecare fapta “umila” pe care o face, o da de stire prin intermediul mass-mediei, apoi declara ca el este un om obisnuit, umil, in timp ce campania lui  il va prezenta ca un exchibitionist nerusinat. Aceasta propaganda o va va folosi pentru cresterea propriei popularitati indicand un aparent egalitarism. In loc sa apere Credinta, el va cauta sa impresioneze lumea catolica prin actiunile si invataturile sale. Simuland umilinta el va actiona nu doar pentru a-l ponegri pe Papa Benedict al XVI-lea si pe alti predecesori, ci si pentru a-l infatisa pe Benedict al XVI-lea ca pe un traditionalist necrutator si impietrit. Daca aceasta se va petrece in timpul acestui pontificat, atunci vom incepe sa vedem ca credinciosii se vor divide doua tabere: Catolici ai lui Francisc si catolici ai lui Benedict.
El nu va fi ceea ce vrea sa para, ca profet fals va fi unul dintre cei mai mari inselatori din istoria omenirii, desi va parea ca este opusul perfect a ceea ce este de fapt in realitate. In acest fel  isi va juca rolul mai desavarsit decat un adevarat papa, cel putin la inceput. Toti ceilalti papi vor fi infatisati ca fiind mai putin decat ceea ce ar fi trebuit sa fie, in lumina a ceea ce el pretinde ca este. El va aparea ca fiind papa papilor.
Dar inconsecventa sa in pastrarea traditiei si invaluita in auto-promovare, va fi unul din “semnele” care ar putea indica faptul ca el este Profetul fals.

2. Are o carisma inexplicabila si obtine cu repeziciune o influenta globala
Inexplicabil,  castiga imediat dragostea lumii si a mass-mediei, o uriasa popularitate, fara precedent,  indiferent de ce face sau spune, iar aceasta poate fi interpretat doar intr-un singur mod, se angajeaza sa vorbeasca cu dublu inteles / vorbind ambelor parti in acelasi timp/ prin asta cauzand intetionat confuzie printre credinciosi. Va fi tratat ca un sfant in viata. Va fi insotit de o asemenea putere, incat nu va fi pus sub semnul intrebarii niciun cuvant de-al sau. Dupa o vreme, va parea sa aiba daruri supranaturale, iar oamenii vor crede ca poate face minuni. Oricine i se va impotrivi va fi criticat si considerat a fi eretic (exact in totala opozitie cu adevarul). Toate sufletele acuzate a fi eretice vor fi ridiculizate, marginalizate, sau chiar persecutate.
Un exemplu al vorbirii sale cu dublu inteles: “ Fireste ca stim: casatoria traditionala ia fiinta intre un barbat si o femeie, si asa trebuie sa si ramana; dar trebuie totodata sa fim toleranti si cu compasiune fata de uniunile dintre persoanele de acelas sex, care au si ei drepturi (legale). In lumea de astazi, trebuie sa-i intalnim pe oameni acolo unde ei sunt; si oricum, cine suntem noi ca sa-i judecam?; asadar trebuie sa le cerem preotilor sa le dea binecuvantarea Bisericii spre binele tuturor.”

3. Foloseste legea gradualitatii (si suportul popular) pentru a anihila orice opozitie
Agenda ascunsa a falsului profet va fi de a face mutari, pas cu pas, in doua directii simultane:(in directia respectarii aparente a invataurilor Bisericii si in cealalta directie a alterarii acesteia, aparent pentru un motiv bun), asa incat modificarile aduse sa fie atat de mici incat credinciosii sa nu fie starniti, nici sa fie alarmati indeajuns sa vada in spatele aparentei bune intentii a papei. Astfel va fi prea dificil de a ridica o aparare clara si de a-l stopa. Cu pasi marunti, abia perceptibili – in timp ce invataturile  Bisericii sunt supuse modernizarii, schimbarii reale si ereziei – intr-un ritm progresiv atat de viclean incat va deveni de neoprit si intr-un mod in care va fi aparat chiar de credinciosii care nu observa inselaciunea si agenda care se desfasoara, din cauza naturii sale graduale si a vorbirii cu dublu sens care o inconjoara.

4. Deschidere catre modificarea Doctrinei (pastorale) si deschide calea catre apostazie
Profetul fals va duce Biserica spre apostazie, care este scrisa in Apocalipsa ca fiind prima pecete, cand adevarata credinta este rastalmacita, cand Bisericii i se va prezenta o invatatura nou, diluata. Intrebati-va pe voi insiva: oare Papa Francisc face asemenea pasi prin care e posibil sa puna bazele modificarii doctrinei si moralei, chiar pana la formarea religiei unice mondiale? Daca el este falsul profet, Francisc, in retorica sa, nu va comite ocazional simple greseli teologice, in schimb se va misca tot mai mult in directia unei false credinte, prin asta dovedind ca este falsa credinta profesata de el, descoperindu-se de fapt pe el insusi ca antipapa eretic si ducandu-i pe multi in eroare, atunci cand va transforma credinta adevarata intr-un falsa si ascunsa. El se va tot apropia de solutia unirii tuturor credintelor intr-una singura. Salutat ca si un inovator modern va fi apludat de lumea seculara pentru ca va fi ingaduitor cu pacatul. El va aduce noi legi care nu doar contravin doctrinei si moralei Bisericii catolice, dar contravin tuturor legilor crestine. Asta nu inseamna ca toata lumea va observa usor aceste lucruri, intrucat va folosi motive foarte inteligente, invaluite in blandete, pentru a-i orbi pe multi de la adevar. Toti episcopii si teologii liberali vor fi atenti la acest papa si il vor lauda. Acesti ierarhi eclesiastici vor vorbi si ei cu dublu inteles in efortul lor de a submina doctrina catolica – cuvintele lor despre iubire si utilizarea citatelor din  Sfanta Scriptura le vor folosi doar pentru a ne induce in eroare, iar in fata multimii vor face diverse declaratii nechibzuite si confuze – iar in schimb Falsul profet ii va lauda ca inovatori. Atunci cand acestea se vor intampla li se va cere tuturor catolicilor sa aleaga de care parte sunt, sau implicit se vor gasi de partea gresita! Din nefericire, multi vor imbratisa minciunile si lejeritatile  liderilor lor falsi, decat sa se confrunte cu provocarile adevarului. Sf. Robert de Bellarmin a spus: “Le este dat doar la foarte putini sa recunoasca adevarata Biserica in mijlocul intunecimii atator schisme si erezii, dar la si mai putini le este dat sa iubeasca Adevarul pe care l-au vazut, ca sa evadeze in imbratisarea acestuia.”
Astfel, multi dintre credinciosi vor fi indusi in eroare. Vor rezulta diviziuni. Apoi falsul profet va pregati anticristului domnia asupra religiei unice mondiale, si impreuna vor lucra pentru a induce in eroare tot poporul lui Dumnezeu. Dar nu va birui asupra Bisericii Adevarate. Adevarul Cartii Apocalipsei care ne-a fost lasat in Biserica prin Scriptura si Traditie nu poate fi schimbat.  Iar noi niciodat nu putem face rau (ca de exemplu sa modificam etica sau sa diluam doctrina) nici chiar pentru un bun motiv rational. “ Semnul” sigur  al ereziei si al falsului profet este schimbarea oricarei doctrine, indiferent pentru ce motiv, nici chiar pe baza unui motiv destept, ca de exemplu al (falsei) milostiviri, al compasiunii, sau unitatii – pe baza celor trei exemple date se discuta acum la Vatican despre:
- falsa milostivire prin acordarea Impartasaniei (fara o anulare valida) cuplurilor catolice divortate si recasatorite civil, chiar daca ele se afla in starea adulterului.
Verset Biblic: Cine isi lasa femeia (doar in cazul in care casatoria este invalida) si se casatoreste cu alta, comite adulter.” Matei 19:9
Citat din catehism: “ Biserica sustine ca noua uniune nu poate fi recunoscuta ca fiind valida, daca prima casatorie a fost. Daca cei divortati sunt recasatoriti civil, se gasesc in situatia in care obiectiv contravin legii lui Dumnezeu. In consecinta, ei nu pot primi Comuniunea Euharistica atata timp cat aceasta situatie persista.” CBC 1650
- Falsa compasiune si toleranta excesiva in solicitarea catre preoti de a acorda “binecuvantarea” Bisericii uniunilor homosexuale, chiar daca asta inseamna discriminare.
Versete din Biblie:  “ Sau nu stiti ca cei nedrepti nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu? Nu va inselati: nici desfranatii, nici idolatrii, nici adulterii, nici cei cu perversiuni sexuale, nici homosexualii, nici hotii, nici lacomii, nici betivii, nici barfitorii, nici hraparetii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu.” 1 Corinteni 6:9
“ De aceea i-a lasat Dumnezeu prada patimilor rusinoase: astfel, femeile lor au schimbat raporturile firesti cu cele impotriva naturii. La fel si barbatii, abandonand raportul firesc cu femeia, s-au aprins de patima unii pentru altii; savarsind nerusinarea barbati cu barbati, si-au primit ei insisi rasplata pentru perversiunile lor.” Romani 1:26-27
Citate din Catehismul Bisericii Catolice: “ Bazata pe insasi Sfanta Scriptura care prezinta actele homosexuale ca acte de o grava depravare, traditia a declarat intotdeauna ca actele homosexuale sunt intrisec dezordonate. Sunt contrare legii naturale.  Ei inchid actele sexuale darului vietii.  Din ele nu provine o adevarata afectiune si complementaritate sexuala. Nu poate fi aprobata in nici intr-o circumstanta ...[Chiar] aceasta inclinatie este obiectiv dezordonata.” CBC 2357-8
“ Legamantul matrimonial, prin care un barbat si o femeie stabilesc intre ei un parteneriat pentru intreaga viata, este prin natura sa ordonat spre binele sotilor si procreerea si educarea urmasilor. “ CBC 1601
“ Dumnezeu insusi este autorul casatoriei. Vocatia pentru casatorie este scrisa in chiar natura barbatului si a femeii , asa cum au iesit ei de sub mana Creatorului.” CBC 1603
“ Sfanta Scriptura afirma ca barbatul si femeia au fost creeati unul pentru celalalt...` Asadar ei nu mai sunt doua trupuri ci unul` “CBC 1605

- unitate falsa (ecumenism) pe masura ce permit ne catolicilor sa primeasca Impartasania in biserici catolice, prin compromisuri doctrinare sau revizuirea si schimbarea a insasi Sacramentelor.
Verset Biblic: “ Astfel, cine mananca painea si bea din potirul Domnului in mod nevrednic va fi vinovat fata de Trupul si Sangele Domnului.  De aceea sa se cerceteze si astfel sa manance din paine si sa bea din potir. Caci  cine mananca si bea nesocotind trupul (acceptand toate doctrinele Bisericii si fiind in stare de har in comuniune deplina cu Biserica), isi mananca si isi bea propria condamnare.” 1 Corinteni 11:27-29
Citate din Catehism: “ cel care este constient de vreun pacat grav, trebuie sa primeasca Sacramentul Reconcilierii inainte de a veni la Impartasanie.” CBC 1385
“ Cei care primesc Eucharistia trebuie sa fie in starea dispozitiilor cerute.” CBC 1388. Trebuie sa fie in comuniune deplina cu Biserica Catolica, sa accepte toate doctrinele si Traditia Bisericii si sa fie in stare de har.”
“ Comunitati bisericesti derivate din Reforma si separate de Biserica Catolica, `nu au pastrat adecvat realitatea misterului Eucharistic in plinatatea lui, in special din cauza absentei Sacramentului preotiei.` Din acest motiv, pentru Biserica Catolica, intercomuniunea eucharistica cu aceste comunitati nu este posibila.” CBC 1400
Cei care primesc Euharistia trebuie “sa dea dovada ca-si exprima credinta catolica ceruta pentru aceste Sacramente (incluzand Prezenta Reala) si detin dispozitiile cerute.” CBC 1401

Biserica noastra este supusa atacurilor din ce in ce mai mult – atat din interior cat si din exterior. Asa cum vom vedea, exista o tendinta de transformare a Bisericii catolice chiar si din partea ierarhiei sale. Nu sunt oare acestea “invataturi diabolice  si pretentiile mincinosilor”, asupra carora ne avertizeaza Sf. Apostol Paul despre timpurile din urma (1Tim 4:1-2; 2Tim 3:1-5)?  Si daca este asa, nu putem trage alta concluzie ca mania lui Dumnezeu se va intoarce intr-adevar impotriva celor care inabusa adevarul (Romani 1:18). Aceasta poate fi spus despre oricine care inabusa mesajele ceresti continute si in aceste profetii.

5. Instigare in secret la diviziuni si razboaie:
Profetul fals va conduce Biserica in asa fel incat sa fie atinsa de revolutie si diviziuni interne, care vor duce la falsificarea credintei crestine pentru a creea o noua religie bazata pe umanism si nu pe Revelatie, potrivit cailor omenesti si nu Dumnezeiesti.  Despre asemenea razboaie se vorbeste in Cartea Apocalipsei, la cea de-a doua pecete, stadiu care pregateste aparitia Anticristului care va veni la putere ca un fals facator de pace, intr-o forma umana inselatoare plina de iubire. Fiti in garda. Cu o viclenie amagitoare, Anticristul va parea un mesager el iubirii, al pacii si al armoniei in lume. Ne va arata o fatada sarmanta ce pare una a compasiunii si a iubirii pentru toti. In acest punct, Profetul fals va fi indepartat o vreme intrucat Anticriistul vrea sa intre in scena lumii, asa cum a fost profetit. Daca veti auzi in mass-media stiri despre un nou negociator al pacii, promitator, plin de aptitudini, veti sti cine este. El va fi foarte apropiat Falsului Profet si sa nu avem iluzii despre cine este el de fapt. Intrega lume va cadea sub vraja lui. El ii va amagi pe multi si va spune oamenilor ca toate lucrurile sunt bune, cand de fapt sunt rele si, ca este sfant, ceea ce nu este. El va proteja si promova pe lupii care vor sa devoreze sufletele copiilor lui Dumnezeu; dar credinciosii adevarati vor sti cine este.

6. Cu religia sa unica mondiala va sprijini Noua Ordine Mondiala si moneda unica
Profetul fals va preda omului faradelegii influenta sa rasfranta asupra intregii lumi, care se va ridica ca si un  (fals) negociator al pacii ca sa puna capat razboiului global, ce va izbucni in curand, si-i va fi alaturi in instituirea noii ordini mondiale, asa cum sta scris in capitolul 13 al Cartii Apocalipsei.  Iar Anticristul va controla omenirea prin moneda unica mondiala si prin semnul fiarei. Apoi va debuta persecutia condusa de noua alianta mondiala. Trebuie sa fim curajosi si sa fim pregatiti pentru a suporta loviturile incasate pentru Adevar. Asa cum Papa Benedict al XVI-lea a spus: “ In ochii mei, curajul pentru adevar, este primul criteriu al sfinteniei”, in aceste timpuri.

7. Va asista eventual la Marea Prigoana: Aceste doua persoane, Anticristul si Falsul profet sunt sub conducerea Satanei  (cei trei impreuna ca si anti-trinitate), si vor duce intreaga omenire pe marginea prapastiei. La inceput, prigoana va evolua incet, subtil, cu scopul de a impinge lumea catre deznadejde, ceea ce se va intampla dupa ce in Biserica Catolica se va fi implinit acea uraciune a pustiirii.  Toate Adevarurile lui Cristos vor fi rastalmacite. Totul va fi o minciuna.
Falsul profet, care va fi capul Bisericii Catolice pe pamant, va ordona omenirii  sa-l urmeze pe liderul pamantesc, pe Anricrist, in loc sa-l urmeze de Dumnezeu. (Ap. 13:14-15). Sarcina lui principala este de a fi anti-Ioan Botezatorul, pregatind lumea pentru anti-crist. Apoi, Sacramentele vor fi cu adevarat disponibile doar la acei preoti (si alti clerici crestini), care vor ramane loiali lui Cristos si adevarurilor de credinta. Problema e, ca cei care sunt de partea anti-cristului si a falsulului profet vor parea a face un mare bine lumii, in timp ce aceia care urmeaza Legile lui Dumnezeu vor fi demonizati si persecutati. Cei doi martori, Biserica Catolica si Casa lui Israel, vor da marturie impotriva falsului cristos si a falsei biserici si vor fi persecutati, atat din exterior cat si din interor. Va veni o vreme cand va parea ca ambele sunt distruse. Dar Dumnezeu va interveni si se vor ridica din nou pentru a forma Noul Cer si Noul Pamant.

III. Cum ar trebui sa raspunda catolicii in cazul in care Papa Francisc ar putea fi Falsul Profet
Catolicii cred ca, prin vointa si invataturile lui Cristos, Magisterul Bisericii este protejat prin carisma infailibilitatii, in modul in care, prin puterea Duhului Sfant, papa nu poate gresi in treburile oficiale ale invataturii si moralei. Adevarata Biserica nu va gresi niciodata in planul credintei si al moralei. Ca si catolici stim ca acest lucru este adevarat. De aceea nimeni sa nu schimbe sau sa interfereze cu Cuvantul lui Dumnezeu.
Pe de alta parte, daca papa accepta o erezie /sau modifica o docrina de credinta/, atunci acesta este un semn sigur ca el nu este un papa valid, asa cum am mai scris intr-un alt articol. In acest caz, nu trebuie sa ne supunem invataturilor sale si nu trebuie sa il urmam. Adevaratii credinciosi catolici, trebuie sa se pregateasca si pentru aceasta posibilitate, mai ales ca ca ni s-au dat revelatii ceresti referiotare la acest subiect si exista ingrijorari serioase referitoare la Papa Francisc, care se pare ca isi continua drumul in acest sens. Dar, datorita necesitatii ascultarii fata de Magisteriu, noi nu putem decide singuri si exclusiv daca el se gaseste in erezie si este invalid. Trebuie sa asteptam pana ce un alt inalt demnitar al Bisericii /ca Papa Emerit Benedict / declara aceasta si ne prezinta cele mai clare dovezi.
Dar oamenii ne intreaba deja cum ar trebui sa raspunda la posibilitatea cazului in care Papa Francisc ar putea fi Falsul Profet? Iata sase cai, dupa cum urmeaza:
1. Sa ramanem sub ascultare si vigilenti.
In constiinta, in inima, ratiune si vointa sa ramanem in supunere fata de Papa Francisc, si sa-l consideram ca un papa valid - in prezent. Stim ca Magisterul Bisericii trebuie sa ramana infailibil, dar nu prin falsul profet si minciunile sale, indiferent cine este acesta. Oricine sustine uniunile homosexuale, contolarea nasterilor/contraceptia, avortul sau eutanasia, femeile preot,  doctrine de credinta diluate sau alte erezii, trebuie evitat.
Si aducandu-ne aminte de directia caii Papei Fancisc si in lumina profetiilor tot mai evidente, ar trebui sa incetam sa il mai slavim pe el si faptele sale, in timp ce /in prezent/ ii ramanem loiali ca papa; trebuie sa ne rugam pentru el si trebuie sa cerem clarificari, in timp ce ramanem vigilenti spre binele sufletului nostru si al Bisericii. Nu am dori nimic mai mult decat sa ramanem credinciosi Papei. Totodata, in acest moment, trebuie sa ne vedem de calea noastra cu o intelepciune si credinta puternica. Aceasta situatie cere o adevarata vigilenta.
2. Sa ramanem in alerta si investigativi.
Nu va ascundeti capul in nisip sperand ca totul va trece. Dupa ce am primit profetiile si ne aducem aminte de caile ce starnesc tulburare ale Papei Francisc, sunt permise, ba mai mult sunt date circumstatele de a evalua si intr-o oarecaare masura de a critica faptele si invataurile Papei Francisc.
Ca si catolici  ne este permis sa cantarim acea posibilitate ca Papa Francisc ar putea fi falsul profet, in timp ce inca nu am luat o decizie. Astfel, acum, in acest proces, nu ne ajuta sa laudam prea tare tot ceea ce face sau spune Papa Francisc, gandind eronat ca asta ne face catolici mai credinciosi sau mai buni. In loc de asta, ar trebui sa privim cu un ochi critic tot ceea ce face sau spune, asa cum o cer vremurile de acum, in timp ce ne pastram nevatamata credinta. Intr-adevar aceasta situatie ne poate sminti/scandaliza. Dar, sa ne aducem aminte de Sf. Toma de Aquino, care citandu-l pe Sf. Grigore, spune: “daca oamenii se scandalizeaza din cauza adevarului, mai bine sa permitem iscarea scandalului, decat sa parasim adevarul.” Sa retinem ca suspiciunea nu inseamna o concluzie a vinovatiei, doar posibilitatea vinovatiei, si astfel ne indeamna la necesitatea cercetarii/investigarii. Si, in ceea ce priveste despre ce ar trebui sa facem, sa impartasim si altora profetiile actuale si ingrijorarile referitoare la papa – “Adevarul este ca un leu. Nu trebuie aparat. Ci sa-i lasam libertate. Se va apara el  insusi” -spunea Sf. Augustin. Sa fim strajeri ai moralei si doctrinei de credinta a Bisericii si apostoli ai acestor profetii ceresti. O vreme, chiar daca lucrurile se inrautatesc, sa nu fiti surprinsi,  chiar daca episcopi si teologi buni sunt confuzi si indusi in eroare in atractia si insufletirea lor. In scurt timp, asa cum profetiile indica, aceste lucruri vor deveni mai clare, de asemeni si pentru  majoritatea credinciosilor. Fiti rabdatori si perseverenti.
3.  Ramaneti uniti in adevarul lui Cristos
Ce s-a intamplat cu - `da`-ul vostru sa fie `da` si `nu` sa fie `nu`? Nu permitem ca credinta noastra sa fie falsificata; stim ca doctrinele de credinta si morala sunt irefutabile (care nu pot fi combatute sau respinse- vezi Dex- n.tr.) si de neschimbat. Chiar daca unii din liderii Bisericii vor sa ne schimbe (si pe Cristos), vor sa ne paraseasca (si pe Cristos) – dorind sa ne desparta sau sa ne divida, nu ne vom lasa divizati. Daca aceste profetii se implinesc, / asa cum pare evident/, nu noi trebuie sa ne rupem de Biserica, ci ei de noi. Tot ceea ce trebuie sa facem, sa ramanem acolo unde am fost dintotdeauana, in  adevarul si doctrina de credinta si morala a Bisericii. Unde va ramane Biserica adevarata. Condusa de Cuvantul lui Dumnezeu in Catehism si in Biblie, alaturi de adevaratul Magisteriu.
Va avea urmari acest articol?; Probabil. Va infierbanta? Posibil. De ce il scriu? Cert este ca Satana spera ca ne poate otravi ratiunea in ceea ce priveste profetiile Domnului si ne poate asterne un val peste ochi, pentru a nu-i putea dezvalui planurile. Trebuie sa realizam asta si sa incercam a nu ne preda planurilor satanei in incercarea de a ne diviza si a ne folosi pentru a ne ataca unii pe altii. Ne va starni pe unii impotriva altora. El va starni indoieli si diviziuni. Este clar ca trebuie sa ne pregatim pentru batalii spirituale, pentru ca el va scuipa o ura groaznica nu doar asupra acestor mesaje ci si asupra celor care le raspandesc. Nu permitem ca aceste atacuri sa ne opreasca. Va recomand sa nu luam in seama aceste atacuri; sa mergem inainte si sa dam lumii aceste mesaje ceresti, cat de repede putem. Multi, atunci cand li se vor prezenta aceste mesaje, vor simti mustrari de constiinta, asa cum facem si noi, apoi vor primi harul  pentru a vedea Adevarul revelatiei si adevarul evenimentelor asa cum le-a fost spus.
Amintiti-va ca nu trebuie sa urmati pe nimeni care predica erezii (erori morale sau doctrinale). Se prefigureaza o schisma inselatoare in insasi trupul Bisericii, intre catolicii care vor sa rastoarne invataturile si doctrina Bisericii si ramasita credincioasa care nu vrea asta. Cei care promoveaza apostazia vor cauza aceasta schisma, nu cei care raman credinciosi adevaratei doctrine. Cand vor merge prea departe - daca aceasta este agenda reala a Papei Francisc- trebuie sa privim la un “pastor adecvat” la Benedict al XVI-lea, care sa elibereze si sa restabileasca frumusetea Bisericii (asa cum Fericitul Tomasuccio de Foligno a profetit-o despre un Papa). Restul, sa lasam in Voia lui Dumnezeu.
4. Ramaneti caritativi.
Veti raspunde informatiilor acestui material, intr-un fel sau in altul, fiind de acord sau nu cu ele.  In cazul in care considerati ca exista posibilitatea ca aceste profetii ar putea fi adevarate, atunci raspanditi articolul. Dumnezeu nu da profetiile Sale doar catorva credinciosi cu mintea deschisa, ci tuturor credinciosilor. El vrea ca revelatiile sa fie impartasite tuturor celor care vor asculta si vor raspunde. Si luati in considerare ca multi, mai ales in acest punct, nu vor fi de acord. Inca nu vor fi capabili sa vada sau sa evalueze situatia. Nu incercati sa justificati vederile voastre. Raspanditi informatiile. Rugati-va pentru discernamant. Rugati-va pentru Papa si pentru Biserica, pentru adevarata indurare, compasiune si unitate. Sa ne rugam unii pentru altii pentru a ramane uniti in adevar. Timpul va clarifica lucrurile intr-un fel sau altul.  Sau este Papa Francisc profetul fals, ceea ce este o reala posibilitate, sau nu este el, ci altcineva.  Situatia avanseaza in aceasta directie sau nu, criticarea acestui material nu va schimba situatia. Daca situatia va evolua in aceasta directie, va veti bucura oricum ca Dumnezeu v-a dat de stire dinainte prin profetiile sale, chiar daca la inceput le-ati refuzat.
5. Ramaneti nadajduitori
Dumnezeu este cel care conduce, iar evenimentele acestor timpuri sunt sub providenta Sa. Amintiti-va ca Dumnezeu scoate ceva bun din toate lucrurile: “ De fapt stim ca toate conlucreaza spre bine celor care il iubesc pe Dumnezeu...” (Rom 8:28)
Iar El ni le-a spus de dinainte in Biblie prin Daniel si prin Ioan si prin mai multe profetii, de aceea trebuie sa fim curajosi cand evenimentele se vor desfasura si de aceea trebuie sa recunoastem ca El vrea de la noi sa-I raspundem cu incredere si credinta. Frica nu este de la Dumnezeu. Sa citam Psalmul 91: “ ..Cel care locuieste la adapostul Celui Preainalt si se odihneste la umbra Celui Atotputernic, ii spune Domnului: `Tu esti locul meu de refugiu si fortareata mea, Dumnezeul meu in care imi pun increderea`....Nu te vei teme nici de spaima mortii nici de sageata care zboara ziua.” Cristos se va ingriji de noi si de cei dragi ai nostrii, si stim ca a trimis-o pe Mama Sa care sa ne ajute  in mod deosebit in aceste timpuri.
6. Ramaneti in rugaciune.
Rugaciunea este singura cale spre victorie si pace. Profetiile despre falsul Profet sunt pe cale sa se infaptuiasca. Potrivit Cartii Revelatiei si a altor profetii, Falsul Profet trebuie sa fie la locul lui ca prima pecete a Bataliei Finale, chiar inaintea celorlalte peceti, a razboiului a foametei, epidemiilor; prima pecete a apostaziei trebuie sa o preceada pe cea de-a doua pecete a razboiului apocaliptic. Falsul Porfet va fi falsul Ilie, falsul Ioan Botezatorul, care-l valideaza pe Anticristul ce se ridica. Prin autoritatea sa religioasa si influenta sa globala, va ajuta sa intareasca autoritatea Anticristului.  Iar noi vom ajuta la infrangerea celui rau. Iar ca  sa facem asta trebuie sa ne rugam.  Rugati-va, rugati-va, rugati-va!

Se pare ca ultimul Papa al profetie lui Malachia ar putea fi la locul lui si marea apostazie se apropie. Pentru cei care au ochi sa vada, furtuna finala sta sa se starneasca. Trebuie sa marturisim despre Adevarul profetit, indiferent cat de dureros este. Un lucru despre profetii – niciodata nu este usor sa le asculti, si este si mai dificil sa le acccepti. Dar roadele profetiilor sunt intotdeauna cele de care Biserica are nevoie si ceea ce Dumnezeu voieste. Papa Ioan Paul al II-lea ne incurajeaza de sus: “ Nu este timpul  acum sa ne rusinam de Evanghelii...Este timpul sa le predicam de pe acoperisurile caselor.”  Daca Papa Francisc este Falsul Profet, ceea ce diferite profetii ne-o indica si la care multe profetii fac referire, este deopotriva posibil si plauzibil, dar timpul ne-o va arata. Trebuie sa ne rugam pentru Biserica Catolica, inclusiv pentru Papa Francisc, ca totul sa ramana in Adevarul Revelatiei Cristice si in Moartea Sa pe Cruce.
Daca raspanditi sau postati acest articol, va rog sa o faceti in intregimea lui. Curaj!

/Dr. Kelly Brown este un vestit teolog, scriitor si orator. Si-a luat doctoratul la Roma la Universitatea Sf. Toma de Aquino. Licenta si-a dat-o la Casa Dominicana si la institutul Papa Ioan Paul al II-lea (Washington DC), iar masteratul la Universitatea franciscana din Steubenville. Are aprobarea Bisericii de a preda teologia. A fost decanul  Graduate School of Theology and Program of Catholic Studies /GST/, decanul spiritualitatii misionare a seminarului Sf. Carol Borromeo si profesor  a sfintelor teologii la Colegiul Catolic de Sud. Director al Colegiului Sfanta Fecioara si la facultatea Ave Maria. Este un profesor celebru in State; autorul multor carti. Este casatorit si este tatal a opt copii./

Sursa: http://twoheartspress.com/blog/how-to-respond-if-pope-francis-is-the-false-prophet-2/

P.S.
http://profetieavertisment.ro/mesaje/445/ei-intentioneaza-sa-l-alunge-de-pe-sfantul-scaun-pe-papa-benedict-al-xvi-lea-prin-mijloace-necinstite/