mesajul

luni, 17 august 2015

VIZIUNEA INIMII LUI BERGOGLIO

Iată motivul pentru care Bergoglio nu a purtat Trupul lui Cristos la procesiunea Eucharistica - nu poate suporta pentru mult timp Trupul lui Cristos
                                   “Viziunea inimii lui Bergoglio (papa Francisc)”.
Mulţi copii în lume primesc visuri şi viziuni de la Dumnezeu Tatăl şi de la Isus Cristos
Cunosc doi copii. Ei au sub 10 ani. Amândoi au văzut inima domnului Bergoglio, neagră complet. Ambii copii au zis că Isus le-a spus în timpul viziunii că El nu poate rămâne în inima acestuia şi din cauza a cinci demoni din corpul acestuia pe care copiii îi vedeau înlăuntrul lui. Dar, aşa cum ştiţi, fiecare stare spirituală se poate schimba datorită rugăciunilor noastre.
 
Copiii nu văd pe fruntea lui nicio cruce - care este semnul Peceţii Dumnezeului cel Viu, si pe care ei o vad pe frunţile membrilor credincioşi ai Rămăşiţei Bisericii. De asemenea copiii văd în corpul lui un microcip în mână, un obiect mic de mărimea unui bob de orez ce ascunde numărul 666.
Fără nici o cunoştinţă prealabilă despre operaţia pe care a avut-o dl. Bergoglio şi că el trăieşte acum cu un singur plămân, copiii au spus că văd în el doar un singur plămân. Acest lucru poate confirma harul real cu care sunt binecuvântaţi aceşti copii, de a vedea prin ochii lui Dumnezeu.
 
Viziunile lor sunt o binecuvântare pentru această misiune de salvare a sufletelor. Este o binecuvântare pentru Sfânta Rămăşiţă, sa fie împărtăşită această viziune prin gura copiilor. Copiii au spus ca este Voia lui Dumnezeu să împărtăşeasca această viziune cu voi toţi, ca un semn de încurajare pentru a crede în profeţia Sa finală.
Copiii au spus că inimile membrilor Sfintei Rămăşiţe sunt strălucitoare. Lumina vine din inimă şi de la crucea de pe frunte, care este lumina lui Isus, dacă inimile sunt în stare de har. Ei au spus că unele dintre ele sunt mai strălucitoare, dacă persoanele sunt sfinte. Demonii sunt orbiţi de lumină şi fug de aceia dintre voi care sunteti cei mai puri.
 
Dacă am vedea când papa cel negru se uneşte cu Trupul lui Cristos în Euharistie, ne-ar putea şoca şi nu am înţelege nimic. Astfel explică acesti copii cum rezistă cei mai puternici diavoli prezenţei lui Dumnezeu, atât cât au putut să vadă copiii şi pe baza experienţei lor de a-i vedea: - că diavolii sunt torturaţi de Prezenţa Sfântă a lui Dumnezeu.
 
Ei au spus că însuşi Dumnezeu suferă din cauza acestor comuniuni cu cei care au pacate grave. Acesta este, din păcate, motivul pentru care dl.Bergoglio primeşte Sfânta Euharistie, ostia, în trupul său: pentru că el cunoaşte efectele şi Îl urăşte pe Dumnezeu. Aceasta a fost explicaţia dată de Însuşi Domnul Isus. Oricum, copiii atestă că Begoglio însuşi suferă în interiorul corpului său, simţind că arde, la fel ca şi demonii înşişi, în momentul împărtăşaniei. Dar după ce intră în corpul lui, Isus îl si paraseste, lasandu-l singur cu demonii săi. O comuniune (împărtăşanie) reală  este imposibilă.  (n.tr. Bergoglio ştie că Dumnezeu suferă când ostia = Trupul lui Cristos, este primită de Bergoglio care este în păcat grav, şi chiar de aceea o primeşte, pt. că îl urăste pe Dumnezeu şi vrea să îi provoace suferinţă, cu riscul ca şi el, Bergoglio să sufere).
 
Reformele liturghiei se vor produce  pentru că singurul care nu poate îndura împărtăşania, Sfânta Euharistie, este însuşi anticristul. Scopul lui Bergoglio este de a stopa  transformarea pâinii în Trupul lui Cristos, nu doar pentru anticrist, ci şi pentru el însuşi.