mesajul

marți, 11 iulie 2017

MESAJUL DAT DE CĂTRE DOMNUL NOSTRU ISUS LUI WILLIAM COSTELLIA LA 7 IULIE 2017

Domnul Isus Cristos calare pe calul Sau alb

Data de 7.7.17 este cea mai semnificativă; Este un semn al sfârșitului lumii - voi trimite pe cei Patru Călăreți ai Apocalipsei pentru a curăța lumea de nelegiuirea ei - voi salva Biserica Mea, care s-a dat pe sine, ca o prostituată; a băut sângele martirilor și va trăda Corpul Mistic – Se umple paharul, clepsidra se scurge; Acum veţi culege ceea ce aţi semănat - Un transportator de aeronave (portavion) va fi lovit de o rachetă - Lumea curând va fi vizitată de un asteroid - Barajul din S.U.A. se va surpa - Francmasonii vor înfăşca Barca lui Petru.

WILLIAM: Văd Crucea Alba pe cer și îl văd pe Isus pe un cal alb care se îndreaptă spre mine - în spatele Crucii  sunt fulgere puternice. Văd că planetele și soarele aruncă fulgere de foc spre Pământ. În spatele lui Isus, îi văd pe cei Patru Călăreți ai Apocalipsei și în spatele lor mii de Îngeri cu săbii, îmbrăcați ca soldaţi medievali.
Ingerul  Exterminatus (probabil, Îngerul morţii – n.tr.) este alături de Domnul Nostru – ţine în mână o seceră, gata să recolteze. Isus este îmbrăcat în armură - așa cum a făcut Papa Iuliu, ca Papă soldat.
Domnul Isus este aproape de casa mea și o scară se aşterne înaintea lui Isus, în timp ce El descalecă de pe calul frumos - scara este alcătuită din nori. Isus înmânează sabia Lui Sfântului Mihail. Isus, sub armura Sa, mai este îmbrăcat în alb. Își deschide brațele, zâmbește și mă întâmpină:

DOMNUL NOSTRU: "Te salut, fiul Meu binecuvântat - Îngerul Meu al Iubirii Divine! Vin să vorbesc cu tine și cu ai Mei copii, deoarece evenimentele profetice sunt pe cale să se miște rapid pe Pământ".

„Ți-am spus mai devreme în această dimineață că Voi veni din nou astăzi, deoarece această dată este cea mai semnificativă pentru omenire - 7.7.17. Ce înseamnă asta? Vă spun foarte solemn, este un semn că sfârșitul acestei lumi, așa cum o știţi, este aproape și că o Nouă Lume se va ivi din cenușă - Noua Mea Împărăție pe Pământ. Raiul va triumfa peste rău, iar Îngerii căzuți, conduși de Lucifer, vor fi înlănțuiți timp de o mie de ani, până când voi veni a treia oară, pentru a judeca pe toți oamenii și Îngerii la Judecata Finală ".

"Eu vin astăzi ca Împăratul Împăraților, înveşmântat de luptă pentru a-Mi salva copiii - să lupt pentru ei împotriva a tot ce este rău".

"Veniți să primiți moștenirea Mea, căci a Doua Mea Venire este aproape. Cerurile se vor scutura și tot ceea ce este putred va cădea. "

"Acum aveți un interval de timp, pe care Îl voi da rasei umane. Numărați numerele acestei date: 7.7.17. În acești ani care vor urma, voi veni în Glorioasa Mea a Doua Venire, pentru a înfăptui Sfânta Mea Împărăție pe Pământ, pentru ca toți oamenii care trec prin acest creuzet de suferință vor fi purificați prin Focul Viu al Justiției Mele și al Cuvântului Meu Dumnezeiesc . Aceasta este generaţia în care Mă voi  întoarce.“

"Lupta spiritelor începe! Îi voi trimite pe cei Patru Călăreți ai Apocalipsei pentru a curăța lumea de nelegiuirea ei, pentru a înlătura răul,  a înlănţui diavolul, Antihristul și profetul lui - pentru ca toți oamenii să știe că Eu sunt Cristosul - Fiul Dumnezeului Celui Viu – Singurul si Adevăratul Mesia. Voi salva Biserica Mea, care s-a dat pe sine - ca o prostituată - A băut sângele martirilor iar acum va trăda Corpul Mistic. Focul va coborî în curând peste o lume nepocăită, deoarece natura se va revolta împotriva omului păcătos."

"Te-am întrebat azi dimineață, dragul Meu Fiul, dacă păcatele Orașelor Pământului de astăzi sunt mai rele decât ale Orașelor Sodomei și Gomorei, atunci când Abraham cel din vechime  a pledat la Tatăl Meu pentru a salva aceste Orașe, dar trebuia să găsească zece  bărbați drepţi. Dar Abraham nu i-a găsit, asemeni orașelor de astăzi. Prin urmare, copiii Mei,  să știți aceasta: ați fost avertizați destul de mult timp – se umple paharul, clepsydra se scurge  - acum veți culege ceea ce ați semănat".

"Marele război este în așteptare. Oamenii trebuie să se întoarcă acum de la păcat. Un atac asupra națiunilor libere este iminent. Un portavion va fi lovit de o rachetă şi atunci totul va începe. Oamenii trebuie să se roage - întoarceți-vă la Dumnezeu și cereți iertare."

"Pericolul se apropie de lumea ce va fi în curând vizitată de Asteroidul care stă pitit în abisul spațiului - cunoscut oamenilor de știință ai Puterii Mondiale, dar ascuns publicului - dar nu ascuns Ochilor Mei".

"Soarele va dansa și va arunca multe raze de foc care vor arde Pământul, provocând o perturbare majoră a sateliților voștri și a rețelei electrice, aducând omenirea în genunchi."

"Vulcanii vor arunca cu lavă în multe orașe. Barajul din Statele Unite se va surpa, ca un semn de avertizare că va veni marele cutremur, despărțind o mare parte a continentului. Acestea, pentru voi, vor fi semne că sfârșitul este aproape."

"Biserica Mea va cădea sub conducerea actuală, pe măsură ce francmasonii  vor înfăşca Barca lui Petru – aşa cum  Cel care șade pe tron a indus în eroare poporul Meu  și cu aceasta, i-a înșelat pe Cardinali și pe Episcopi. Toate acestea s-au întâmplat deoarece oamenii refuză să-i asculte pe profeții și pe vizionarii pe care I-am trimis lumii pentru a-și corecta căile".

"Nu puteți păcătui și a nu căuta iertare dar să intrați în Împărăția Mea – fiindcă doar aceia ce sunt curați în inimă vor intra acolo. Eu sunt Alfa și Omega! Eu sunt Iubirea și Milostivirea, dar Eu voi cere socoteala tuturor copiilor Mei - bogați sau săraci - indiferent de rasă, culoare sau crez - căci Eu sunt Dumnezeul întregii Mele creații. Dar oamenii uită că totodată Eu sunt un  Dumnezeu al Dreptăţii și nu voi permite copiilor Mei să fie persecutați, uciși, asasinați, violați, trataţi ca sclavi, permițând oamenilor răi să abuzeze de darul vieții pe care l-am dat oamenilor. Eu vin acum ca să daţi socoteală în timpul vieţii.”

"Copiii Mei, amintiți-vă aceasta: Viața de pe Pământ este foarte scurtă – veşnicia bate la ușă – puneţi-vă casa în ordine".

" Veniți la Mine în Sacramentul Spovedaniei, pentru că Eu sunt încă acolo. Veniţi la Mine pentru a Mă primi în Euharistie. Veniți la Mine, toţi cei osteniţi şi împovăraţi, căci Eu sunt blând și smerit cu Inima și vă aștept ca să vă dau odihnă.".

"Cei Patru Călăreți vor fi acum trimiși în lume, pe măsură ce se apropie deschiderea celei de-a şasea peceți".

"Bucurați-vă, moștenirea Mea, pentru că Eu vin să salvez întreaga lume, chiar dacă purificarea este necesară  - ca o operație. Dar odată ce ați trecut de aceste mari încercări, pacea va fi restaurată și va începe o Nouă Eră, fără durere și suferință și veți fi răsplătiți pentru faptele pe care le-ați făcut în viața voastră".

"Rugăciunea, dragi copii, este arma voastră; Rozariului Binecuvântatei Mele Mame este sabia voastră; Sacramentele sunt armura voastră."

"Fiul Meu mult iubit, William, Ioan Botezătorul, când voi veni din nou în acest fel, îți voi da calul Meu, ca să-i poţi conduce pe copiii Mei în Tărâmul Făgăduinţei. Intărește-te fiule, deoarece totul este pe punctul de a se desfășura."

"Eu vă binecuvântez: în Numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin – aşa cum îi binecuvântez pe toți copiii din întreaga lume."

"Nu vă tulburați în inimă, căci Eu sunt mereu cu voi până la sfârșitul lumii: în Numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. Pacea să fie cu tine."

WILLIAM: Isus se întoarce acum pe calul Său și se întoarce înapoi în Crucea Albă.
Am uitat să menționez că Isus a purtat o coroană frumoasă de aur, cu trei puncte unite și o cruce aurie la vârf.
De asemenea, în acea dimineața devreme, când Isus a venit pentru prima oară, El a explicat că data de 7.7.17 înseamnă: în aceşti 22 de ani Isus se va întoarce.