mesajul

joi, 15 octombrie 2015

Mesajul extraordinar al Sfintei Fecioare Maria



15. 08. 2014, Biserica Hildegarda, Satu Mare, Romania, orele 16:20

Multiubiţii mei copii, cu ocazia sfintei sărbătorii de astăzi, doresc din nou să vă vorbesc.
Numărătoarea inversă se apropie vertiginos de final, de aceea simţiţi zi de zi că nu mai reuşiţi să progresaţi nici cu rugăciunile în ritmul obişnuit, nici cu obligaţiile stării voastre pe care le simţiţi din ce în ce mai împovărătoare; se accentuează fie suferinţele voastre fizice, fie cele sufleteşti, sau ambele în acelaşi timp.
Din ce în ce mai mult simţiţi că nu mai puteţi avea incredere în semenii voştri care trăiesc printre voi, sau nici chiar în membrii familiei voastre, ca şi cum, între voi s-ar fi ridicat un mare zid ce vă desparte.
Toate acestea, sunt cauzate, în mare măsură, de către cel rău, ca să creeze în voi un sentiment de totală izolare, ca să vă rugaţi cât mai puţin, iar marele lui ţel final, este să vă închidă complet calea Sigură şi Strâmtă către Dumnezeu.
El consideră ca victorie personală chiar şi cea mai mică pierdere de timp. Aveţi grijă, dacă nu vă apăraţi împotriva lui încă de dimineaţă, imediat după ce vă treziţi, el va exploata asta cu dibăcie şi, să nu vă miraţi, dacă nu veţi reuşi să vă spuneţi rugăciunile la timp, şi astfel el va fructifica în favoarea lui această trenare de timp, în modul în care rugăciunile vor rămâne pe seara târziu şi astfel vă va rămâne puţin timp pentru odihnă, iar acest lucru din nou este în favoarea lui, deoarece, pe termen lung, vă veţi extenua şi nu veţi avea forţa necesară să vă rugaţi în acelaşi ritm şi în aceeaşi cantitate. Asta poate aduce cu sine depărtarea treptată de la ispăşire. Ţelurile sale sunt precise şi duc la osândirea sufletelor.
Multiubiţii mei copii, nu mai trebuie să suferiţi mult timp, dar evenimentele ultimilor ani, vor fi cel mai greu de suportat, atât din punct de vedere fizic cât şi spiritual. Clerul va trăi aceste suferinţe mai intens decât voi mirenii. De aceea fiţi mai înţelegători şi mai îngăduitori faţă de ei, decât faţă de restul semenilor voştrii.
Multiubiţii mei copii, vă rog foarte mult pe voi toţi, luaţi în seamă sfaturile mele materne, doar astfel veţi putea fi eficace până la capăt în salvarea sufletelor.

Vă binecuvântez şi totodată vă aşez pe toţi sub Sfânta Mea Mantie Ocrotitoare, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.
A voastră Iubitoare Mamă Cerească