mesajul

joi, 8 octombrie 2015

Mesaj - Octombrie - MUNTELE SFINTEI TREIMI (Romania - jud. Salaj - loc. Nusfalau)


                Învăţătura Sfintei Fecioare pentru luna octombrie 2015

„Dragii mei copii ispăşitori! În următoarele trei luni veţi învăţa să preamăriţi Sfânta Treime. Momentan, din încredinţarea Sfintei Treimi vă răspund la următoarea întrebare:


Care este secretul fericirii şi al nefericirii în viaţa personală şi cea de comunitate?

Sfânta Treime trăieşte în iubire. Cei care au în inimă ură, răzbunare, supărare, egoism, închidere … în faţa lui Dumnezeu şi a oamenilor, aceia sunt oameni nefericiţi. Ispăşiţi pentru ei ca să se convertească. Ce să faceţi în caz de supărare? Să facă primul pas spre reconciliere cel care are mai multă iubire. Voi ispăşitorii aveţi ca prima vocaţie să-i învăţaţi pe oameni să iubească. „Iubind învăţaţi să iubiţi! Răbdând învăţaţi să răbdaţi!” Învăţaţi să daţi cu iubire şi să primiţi cu iubire. Gândiţi-vă la un caz: O familie a înfiat un copil de la orfelinat. I-au mobilat camera cu absolut tot, nu-i lipsea nimic. După un timp au privit la copilul care plângea trist printre jucăriile sale. Întrebându-l care este motivul pentru care plânge, au primit următorul răspuns: „Eu am nevoie de voi, am nevoie în primul rând de iubirea voastră şi nu de jucării.”


Sfânta Treime trăieşte în unitate. Opusul acesteia este: dezbinarea, divorţul, despărţirea, extremismul… Într-o orchestră sunt multe instrumente muzicale. Totuşi, fiind atenţi la dirijor, devin o comunitate armonioasă. Priviţi la aripile păsărilor. Cât timp sunt în unitate, zboară în armonie. Să acceptaţi dificultăţile căsniciei, chiar şi atunci când spuneţi: nici cu el, nici fără el”.


Sfânta Treime trăieşte în comunitate. Fiecare comunitate bună este de la Dumnezeu Tatăl! „Nu-i este bine omului singur!” Nici Dumnezeu, nici omul nu poate fi fericit singur. Trebuie să mergeţi spre Dumnezeu în comunitate, mână în mână, chiar dacă în comunitate avansaţi mai încet, dar mai sigur. Cineva a pregătit ca dar de nuntă un medalion. Pe o parte se aflau două vase din ceramică puse pe mare. Sub ele era scris: „prin dezbinare ne spargem!” Pe cealaltă parte erau două mâini împreunate. Era scris sub ele: „împreună suntem puternici!”

Sfânta Treime trăieşte în egalitate! Între ei nu este niciunul mai mare sau mai mic, sunt toţi egali. Este foarte important să conştientizaţi şi voi că sunteţi egali, sunteţi fraţi indiferent de religie sau naţionalitate. Să trăiţi bine, fără orgolii sau invidie, rolul vostru de conducător sau condus. Fiţi atenţi, Sfânta Treime nu a creat-o pe Eva din capul sau piciorul lui Adam, ci din coasta acestuia. Învăţătura este că sunteţi rânduiţi unii alături de alţii.

 Sfânta Treime se slujesc între Ei. Această spiritualitate smerită a coborât-o din Cer Isus, care a spălat picioarele apostolilor. Aveţi grijă ca puterea primită de la Dumnezeu, spiritualitatea de slujire să le trăiţi cu Dumnezeu şi nu fără El.

Sfânta Treime este un Mare Mister, pe care nu-l putem înţelege! Asta înseamnă că se află deasupra intelectului nostru. De la acest ’Mare Mister’ putem să ne aşteptăm la toate lucrurile bune în interesul omenirii, iar de la cel Rău ne putem aştepta la toate lucrurile rele, cu scopul de a conduce spre osândă cât mai mulţi oameni. Este un mare mister şi inima omului, atât în faţa propriei persoane, cât şi în faţa aproapelui. Eu vă rog, să nu-L puneţi într-o cutie nici pe Dumnezeu şi nici omul. Trebuie să-i acceptaţi aşa cum sunt.

Ca încheiere: pe marele filozof Seneca, Nero l-a condamnat la moarte. Înainte de moarte a spus: Vă las ca moştenire exemplul vieţii mele! Urmaţi-mă: în iubire, unitate, slujire comună, păstrarea secretelor. Urmaţi-mă: atunci veţi fi fericiţi." De la noi puteţi spera întotdeauna la Putere şi Lumină cerească!”

Vă binecuvântez cu spiritualitatea iubirii slujitoare!”


Rugăciune înainte de călătorie:

“SFÂNT EŞTI – SFÂNT EŞTI – SFÂNT EŞTI! SFÂNTUL RAFAEL ÎMPREUNĂ CU TOBIA, SFÂNTUL GABRIEL ÎMPREUNĂ CU MARIA, SFÂNTUL MIHAIL ÎMPREUNĂ CU CETELE DE ÎNGERI FIŢI ALĂTURI DE NOI PE DRUM ŞI OCROTIŢI-NE. TATĂL SĂ NE FIE PORNIREA, FIUL SĂ NE FIE DRUMUL ŞI SPIRITUL SFÂNT SĂ FIE ÎNTOARCEREA ACASĂ!!!”