mesajul

sâmbătă, 9 septembrie 2017

Un nou grup catolic se ridica pentru a apara Biserica


O noua initiativa ii cheama pe catolicii laici sa intervina si sa se implice in promovarea si pastrarea invataturii sociale Catolice autentice in lumea de astazi.

Organizatia se numeste “Serviam” si are ca misiune “conformitatea radicala” cu deplinatatea adevarului cuprins in invataturile Bisericii Catolice.
Noua organizatie are ca scop sa faca accesibila invatatura sociala a Bisericii credinciosilor laici pentru a fi impartasita in viata politica a Statelor Unite, spune presedintele organizatiei, Jason Jones. Acest lucru este necesar pentru a se opune culturii rebeliunii existente in Biserica astazi si – daca e nevoie – prin confruntarea cu cei care se abat de la aceste invataturi ale Bisericii.

“Mireasa lui Cristos, Biserica Catolica, este abuzata”, a spus Jones. “Noi intervenim sa o aparam.”

“Prea multa confuzie exista in Biserica”, spune Jones. “Noi cautam claritatea pentru a risipi ceata inutila care exista.”

“Serviam” este o organizatie de informare formata din activisti care vor sa dea o voce societatii vulnerabile si sa sublinieze invatatura Catolica autentica. (Serviam inseamna in latina “Eu voi sluji.”)

Expresia a fost raspunsul Sfantului Arhanghel Mihail dat lui Lucifer, care I-a spus lui Dumnezeu “Nu voi sluji” atunci cand, conform traditiei Catolice, Creatorul i-a pus pe ingerii Sai sa slujeasca in Imparatia cereasca.

Catolicii deseori folosesc expresia Sfantului Arhanghel Mihail “Eu voi sluji” pentru a-si arata dorinta de a-L iubi si sluji pe Dumnezeu, iar multe scoli, edituri si institutii catolice au aceasta expresie ca motto.

Noua organizatie vrea sa contracareze agenda progresista din Biserica, care pune Omul in centru, nu pe Dumnezeu, din cauza mandriei omenesti. Multi din interiorul Bisericii “cauta sa fie pe placul omului mai degraba in loc sa urmeze invatatura lui Cristos si sa faca voia lui Dumnezeu”.

James Jones este producator de film si activist pro-life. El este increzator ca noua organizatie va fi foarte influenta, importanta, pentru ca ii va face pe cei implicati sa ii sprijine pe cei mai vulnerabili si sa dea o voce celor care nu o au.

Serviam se va opune distrosionarilor invataturii Catolice din partea clericilor, teologilor, invatatilor, politicienilor prin corectie caritabila, fraterna. Ea va lupta impotriva “lupilor in piei de oaie”.

Acest grup Serviam va avea la baza invatatura catolica autentica pentru a contracara distorsiunile multor clerici, teologi, invatati si politicieni care promoveaza o agenda progresista si eretica. De asemenea acest grup ii va reprezenta si pe cei care vor ca biserica lor sa nu mai vorbeasca confuz ci sa dea dovada de mai multa claritate.

“Serviam  se opune " vulpilor imbracate in piei de oaie" cum spune Ioan, " cei care vor sa indeparteze pe catolici de adevar, prin corectie fraterna, caritabila.

“Laicii au un rol mai mare decat cred in trasarea viitorului bisericii noastre si al lumii.”

“Nu putem lasa toate bataliile pe seama episcopilor si a preotilor nostri singuri. Toti Catolicii au responsabilitatea de a se ridica, de a se implica si a apara Biserica in lumea de astazi.”

“Cu alte cuvinte, Catolicii nu se pot ocupa de gradinarit atunci cand lumea este in flacari.”

Site-ul organizatiei este www.serviamusa.org


“Luptati alaturi de noi. Intoarceti-va la Dumnezeu. Faceti Voia Lui. Slujiti-L alaturi de noi. Serviam!”

Sursa: https://www.lifesitenews.com/…/catholic-activist-launches-o…