mesajul

luni, 11 septembrie 2017

Mesajul Domnului Isus dat Emiliei in 7 septembrie 2017

Adorație Euharistică, ora 14,30.

Draga mea copilă mult iubită, sunt fericit că ești aici cu Mine acum, în aceste clipe, și că mă iubești sincer; văd în suflet dorința ta arzătoare să îndeplinești cu mare drag cerințele Mele.
Îți mulțumesc, draga Mea copilă, și te iubesc foarte mult.
Știi că eu vă iubesc pe toţi foarte mult, chiar și pe aceia care nu Mă iubesc, nu Mă acceptă, nu vor să audă de Mine și nu vor să-și salveze sufletele, de aceea copila Mea cea dragă, după cum ai simțit sunt foarte trist și îngrijorat, Eu, împreună cu Tatăl Ceresc și cu Mama Mea cea dragă, care suferă cumplit și plânge întruna.
În curând va pleca, după cum ți-am mai transmis și în mesajele anterioare, cu inima plină de durere și zdrobită de răutățile oamenilor și de toate sufletele care se vor osândi din propria voință și vor suferi cumplit în focul iadului.

Am întrebat: Isus, ce se va intîmpla la noi în țară?

După cum știi și ți-am mai transmis în mesajele anterioare, acest guvern, influențat și condus de forțele malefice, va cădea în curând.
Se vor da în vileag unii pe alții, unii pe alții se vor afunda și vor cădea cu toții.
Se apropie sfârșitul lor … după acum ți-am mai transmis, în curând va cădea și va fi închis liderul lor și atunci, îngroziți și speriați, vor ceda puterea și foarte mulți vor fugi din țară de frică, unii definitiv.
Pregătește-te de misiunea ta.
Îndeamnă-i pe oameni la unitate, respect și iubire între toți semenii.
Dezbinarea nu este pe placul Meu ... Vreau să vă uniți cu toții împotriva răului, să luptați pentru dreptate și adevăr și să nu vă mai aplecați capul la minciuni, ură, dezbinare și nedreptate.
Uniți-vă în special în rugăciune, formați cât mai multe grupuri de rugăciuni în toată țara.
Rugați-vă în special pentru România, pentru că se află în pericolul de a fi destrămată … și foarte curând va începe o adevărată Revoluție, unde vor muri mii de oameni.
Rugați-vă pentru toate sufletele care vor muri în revoluție ca să le pot salva sufletele de la osânda veșnică.
Pregătiți-vă și faceți provizii de alimente și apă pentru câteva luni … Pregătiți-vă din timp …
Războiul va izbucni în curând și în toată lumea va fi prăpăd … foarte curând după ce va pleca Sfânta Mea Mamă de la Medjugorje, va fi Marele Avertisment (Iluminarea Conștiinței) și vor începe imigranții să facă prăpăd peste tot în lume, după cum ți-am mai transmis … și foarte curând războiul va începe, care este deja pregătit și este pe cale să izbucnească.
Catastrofe naturale vor începe peste tot în lume … Deci, într-un cuvânt, începe Pedeapsa lui Dumnezeu – curățarea și purificarea pământului.
Atenționeză-i pe oameni din nou, transmite toate mesajele cu mult curaj … și pregătiți-vă sufletele.
Cei drepți și buni să nu se îngrijoreze, să se roage cu mai multă evlavie și iubire pentru toți oamenii, în special pentru aceia care încă nu au cunoscut iubirea lui Dumnezeu, și nu vor să-și salveze sufletele.
Datorită rugăciunilor celor drepți și cu suflet curat, vom salva de la osânda veșnică multe suflete, în special din familiile lor, comunitățile lor. Nu vă îngrijorați, doar rugați-vă, pregătiți-vă și bucurați-vă, pentru că în curând va începe o Nouă Eră de Pace, fericire și iubire.
Lucifer, cu demonii și cu toți aceia care l-au ales pe el, îl slujesc și îndeplinesc planurile lui diabolice, vor fi distruși complet, legați și aruncați în fundul iadului.
Rugați-vă cu evlavie și multă credință … Bucurați-vă, se apropie sfârșitul răului.
Fiți binecuvântați și fericiți.
Rugați-vă. Rugați-vă. Rugati-vă !!!
Îți voi mai transmite.
Vă iubesc pe toți și vă binecuvântez cu multă iubire și pace.

Isus - Regele Universului.