mesajul

joi, 28 septembrie 2017

Mesajul Tatălui Ceresc, 15 septembrie 2017, prin Emilia

Ora 3:30 după rugăciunea Rozarului Îndurării Divine

Draga Mea copilă mult iubită, am venit foarte nerăbdător să-ţi transmit un mesaj foarte important pentru întreaga omenire, dar în special pentru România.

Vă aflaţi în pragul unor evenimente foarte drastice!!! Nu mai suport să văd atâta răutate, atâta nedreptate, atâta minciună.....

După cum ţi-am mai transmis, voi interveni foarte curând şi voi opri ca această ţară să fie distrusă şi otrăvită în continuare, din toate punctele de vedere.

Vă cer din nou să vă uniţi cu toţii în rugăciune, să luaţi în serios convertirea, să încercaţi a face cât mai multe sacrificii pentru semenii vostri, pentru salvarea şi eliberarea ţării din mâinile celor răi.

Vă aflaţi pe ultima sută de metri înaintea izbucnirii unor evenimente foarte dramatice ...... Lucifer s-a pregătit deja să distrugă cât mai mult posibil acest popor ... a pregătit deja terenul şi stă la pândă ca să înceapă diferite conflicte şi neînţelegeri spre a tulbura minţile şi a îndemna la ură şi la război.

Foarte curând în România va izbucni o ADEVĂRATĂ REVOLUŢIE si va fi un mare cutremur în zona Vrancei ...............

Vă rog, rugaţi-vă cu mai multă evlavie şi umilinţă şi uniţi-vă cu toţii împotriva răului şi a nedreptăţii. Nu vă mai lăsaţi furaţi, batjocoriţi şi minţiţi ...... luaţi atitudine împotriva răului şi luptaţi, fiţi curajoşi.

Transmite-le românilor plecaţi în străinătate să înceapă pregătirile de a reveni în ţară.

Dorinţa Mea este să vă pregătiţi foarte serios din toate punctele de vedere, întăriţi-vă în credinţă, formaţi multe grupuri de rugăciune şi rugaţi-vă.
Fii binecuvântată!
Îţi voi mai transmite.