mesajul

vineri, 29 septembrie 2017

Mesajele Domnului Isus din 11 si 12 septembrie 2017 prin John Leary

Luni, 11 septembrie, 2017

Isus a spus: "Oamenii Mei, divizările din Biserica Mea vor începe înainte de experiența Avertismentului. Sunt îngrijorat că mulți dintre credincioșii Mei ar putea fi înșelați de o biserică schismatică care îi va învăța ereziile și doctrinele New Age. Cei puțini credincioși ce vor ramâne se vor depărta de această biserică schismatică. Când veți auzi erezii despre iadul ce nu este etern, sau când preoții vor spune că puteți primi Sfânta Împărtășanie fără mărturisirea păcatelor sexuale, atunci trebuie să părăsiți acea biserică. Când preotul nu va folosi cuvintele potrivite ale Consacrării, Eu nu voi fi prezent și voi părăsi acea biserică. Trebuie să aveți o copie a Catehismului Bisericii Catolice scrisă de Sf. Ioan Paul al II-lea. Aceasta conține toate învățăturile corecte ale Bisericii mele, astfel încât veți putea observa orice erezii predate în bisericile voastre. În cele din urmă, nu veți mai găsi o biserică adecvată în învățătură și va trebui să mergeți la casele voastre sau la grupurile de rugăciune pentru a asculta o Liturghie corectă de la un preot credincios. Pe măsură ce persecuția credincioșilor Mei vă va pune în pericol viața, atunci voi pune îngerii voștri păzitori să vă ducă la refugiile Mele care vor fi protejate de îngerii Mei ai refugiilor. Nu vă lăsați înșelați de clerici care nu vă învață Cuvântul Meu adevărat sau care învață erezii sau învățăturile New Age. Credincioșii Mei trebuie să fie atenți la ceea ce este predat în biserici. În timpul cel din urmă, voi permite celor răi să preia bisericile, dar credincioșii Mei vor fi conduși la refugiile mele. Încredeți-vă în Mine că voi fi cu voi în timpul Sfintei Împărtășanii zilnice din refugiile mele. Acest mesaj trebuie să fie distribuit astfel încât credincioșii Mei să nu fie înșelați ".

Marți, 12 septembrie, 2017 (In Sarbatoarea: Numele cel sfânt al Mariei) 

Isus a spus: "Oamenii mei, tocmai l-ați auzit pe Papa Francisc dând o nouă lege a canonului care ar permite episcopilor să facă schimbări în liturghia Împărtășaniei ce va intra în vigoare la 1 octombrie. V-am dat un mesaj aproximativ în același timp care spunea că atunci când veți vedea schimbările făcute la cuvintele Consacrării, atunci va trebui să părăsiți acea biserică. Atunci când vor fi schimbate cuvintele Consacrării de la cuvintele ce le-am dat apostolilor mei, atunci nu voi mai fi prezent în acea anafură și vin. Este foarte important să păstrați această tradiție a cuvintelor mele de Consacrare.
Această schimbare va avea loc în momentul în care va trebui să mergeți pentru Împărtășanie acasă și, în cele din urmă, la Împărtășanie în refugiile mele. Aceste schimbări reprezintă alte semne că Avertismentul Meu vine în curând, iar necazul va urma după. Puneți-vă  încrederea și speranța în Mine că nu vă voi părăsi niciodată. Veți primi în fiecare zi Sfânta Împărtășanie la refugiile mele și mă veți adora pe Mine în Prezența Mea Reală ".