mesajul

marți, 10 mai 2016

BERGOGLIO: NU MAI FIŢI ÎNCÃPÃŢÂNAŢI ! INTERNAUŢILOR !

Cam aşa ne spune „sfântul părinte papa”, un adevărat „părinte” pentru LGBT-işti...

De ce sunteţi aşa de încăpăţânaţi, refuzând să fiţi docili la „duhul sfânt”? Staţi pe internet, în loc să veniţi să vobim, să ne cunoaştem .... să vă conving ... să văd câţi sunteţi ..

De ce ? ... pentru că voi fraţilor şi surorilor ştiţi că învăţătura lui Isus este şi va rămâne aceeaşi... nu se schimbă după această lume de păcat ...

Iată, în următoarele rânduri, cum ştie falsul profet să-şi mascheze intenţiile:

[Vă rog să conştientizaţi care este tactica lui: exact ca şi cel care l-a ispitit pe Isus în pustiu ! Îţi spune că nu este bine ce faci, te pune să reflectezi la ceea ce îţi propune, ca după aceea, după ce ţi-a semănat îndoiala (dacă a putut), să-ţi spună ce trebuie să faci ! Toate îmbinate cu puţin adevăr, ca să nu se prindă poporul ... şi să alunece mai bine pe gât] 

Papa Francisc:  Duhul Sfânt face din noi creștini reali, nu virtuali

09.05.2016, Vatican (Catholica) - Duhul Sfânt pune în mișcare Biserica, însă, în zilele noastre, El rămâne pentru mulți creștini un necunoscut sau chiar „un prizonier de lux”. În predica la Sfânta Liturghie celebrată luni, 9 mai 2016, dimineață, în capela Casei Santa Marta, din Vatican, Pontiful a atras atenția asupra pericolului de a fi „creștini virtuali” în loc de creștini autentici, reali, căci numai Duhul Sfânt este în măsură să ne împingă pe calea libertății. La celebrarea euharistică, Sfântul Părinte a adresat un gând special călugărițelor care își desfășoară misiunea în Casa Santa Marta. Membre ale Institutului „Fiicele Carității”, fondat de Sf. Luiza de Marillac (1591-1660), Papa le-a adresat un gând special în sărbătoarea fondatoarei lor, citim pe situl Radio Vatican.
Spunând că mulți nu aprofundează și nu consolidează cunoașterea Duhului Sfânt, rămânând la nivelul unor cunoștințe elementare învățate la orele de catehism din copilărie, Papa Francisc a subliniat necesitatea de a depăși nivelul unei cunoașteri care se limitează doar la a afirma că Duhul Sfânt face parte din Preasfânta Treime: „Duhul Sfânt este cel care pune în mișcare Biserica, este cel care acționează în Biserică și în inimile noastre, făcând din fiecare creștin o persoană diferită de o alta dar care, împreună, constituie unitatea. Duhul Sfânt este cel care duce mai departe, deschizând larg porțile și trimițând în lume pentru a da mărturie despre Isus”.
Amintind că Duhul Sfânt este protagonistul Bisericii vii, cel care ne îndemnă să îl lăudăm pe Dumnezeu, conducându-ne la întâlnirea cu Isus, Papa Francisc a spus că nu trebuie să ne limităm doar la respectarea poruncilor și nimic mai mult, în acest fel existând riscul de a reduce credința la o simplă dimensiune morală și etică, făcând din Duhul Sfânt un „prizonier de lux”. „În această săptămână de pregătire în vederea sărbătorii Coborârii Duhului Sfânt, să ne întrebăm: ‘Cred cu adevărat în Duhul Sfânt, sau rămân doar la nivel de cuvânt?’ Să încercăm să vorbim cu El, spunând: ‘Știu că ești în inima mea, știu că ești în inima Bisericii, că împlinești unitatea dintre noi, în diversitatea noastră.’ Spuneți-i aceste lucruri și cereți-i harul de a înțelege cum intervine în viața fiecăruia dintre noi. Să îi cerem, de asemenea, harul de a ne raporta cu docilitate la El”, a îndemnat Pontiful.
Sursa: Radio Vatican