mesajul

joi, 12 mai 2016

Batalia pe toalete in SUA !

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti
Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082
www.alianta-familiilor.ro
office@alianta-familiilor.ro
12 mai 2016

EGALITATE SI BATALIILE PENTRU INTEGRAREA TOALETELOR

Cei care cititi cu regularitate buletinele noastre informative de marti ati observat fara indoiala ca in ultimele luni am transmis o multime de stiri si comentarii despre revolutia transgenderista care are loc in Statele Unite, Canada si Marea Britanie la ora actuala. In aceste tari, dar mai ales in Statele Unite, se desfasoara o adevarata revolutie si contra-revolutie privind insistenta si agresivitatea persoanelor transgender si a aliatilor lor homosexuali pentru a forta companiile, institutiile publice, universitatile, atit cele publice cit si cele private, si chiar institutiile religioase, sa permita persoanelor transgender sa foloseasca toaletele persoanelor de sex opus. Fara restrictii privind varsta, convingerile religioase ori reticentele de constiinta ale indivizilor ori institutiilor.  Persoanele transgender pretind ca la nastere au fost inzestrate de natura cu un sex biologic gresit, si ca au dreptul, ca adulti, sa se identifice ca apartinind sexului opus, ori fara sex, ori ca persoane de tip intersex, si asa mai departe. Si vor ca acest "drept" sa fie recunoscut si copiilor. Aici ne aflam astazi, vrem nu vrem, in continua si interminabila revolutie sexuala.

O boala a mintii
Argumentele in favoarea acestei anomalii se fac sub auspiciul noilor idolatrii care se impun in mintile oamenilor in toata lumea: doctrinele noi si mereu in expansiune a egalitatii si drepturilor omului. Inegalitatea intre barbati si femei, justificata ori motivata in principal de sexul persoanelor, este fara indoiala inacceptabila. Rar poate fi justificata. La fel segregarea pe criterii de sex, asa dupa cum segregarea rasiala, mai pina nu demult o realitate in multe tari ale lumii, era si ea nejustificata. Dar in ultimii ani lumea occidentala s-a aruncat, greu de inteles pentru o persoana rationala, intr-o prapastie. Eradicarea inegalitatii intre barbati si femei, din toate punctele de vedere si in toate manifestarile ei, a fost adoptata ca obiectiv suprem de catre radicalistii sexuali. Pentru ei, inegalitatea nu inseamna lipsa de sanse egale pentru femei la locul de munca ori in societate in general, ci consta in primul rind in aspectele biologice ale barbatilor si femeilor. Egalitatea intre barbati si femei impune, deci, eradicarea diferentelor biologice dintre ei. Daca asta este, pentru moment, o imposibilitate biologica, este o posibilitate la nivelul mintii. Tocmai asta e definitia, usor de inteles si de explicat, a transgenderismului: biologic sunt barbat dar legal trebuie sa fiu recunoscut ca fiind femeie, si vice versa pentru femei.

Am putea usor argumenta ca transgenderismul este o maladie, o boala a mintii. De fapt, ea e inca catalogata oficial asa de psihologi. Argumentul unui barbat ca e femeie ori al unei femei ca e barbat e la fel de straniu, ilogic, extrem si bizar ca al unei persoane de 50 de ani care spune ca are doar 5 ani si ca societatea trebuie sa-i recunoasca dreptul de a-si stabili si afirma propria varsta fara ca varsta lui sa-i fie oficial impusa de standardele obiective ale societatii ori a realitatiilor biologice. Acelasi lucru se poate spune si despre o persoana alba care se crede persoana de culoare si cere sa i se recunoasca dreptul de a se identifica ca apartinind rasei negroide. Ori a unei persoane care locuieste la Paris dar sustine sus si tare ca de fapt ea locuieste in Beijing, si cere societatii sa-i recunoasca dreptul de a-si identifica rezidenta in China nu Franta. Ori exemplul unei persoane care se angajaza intr-o discutie cu o alta persoana in limba romana dar sustine ca de fapt conversatia are loc in limba engleza. Ori ca ziua de luni e, de fapt, ziua de marti, ca marti e luni, si asa mai departe.  Ca vinul e apa si apa vin. Ca pepsi cola e tzuica si tzuica pepsi cola. Ca lumina e intunerec si intunerecul lumina. Ca sarea e zahar si zaharul sare. Ca dulcele e amar si ca amarul dulce. Ca 1 e 2 si 2 e 1. Imaginati-va ca toate aceste persoane ar cere societatii sa li se recunoasca aceste aberatii si capricii de gandire si exprimare ca drept al omului!
Cei care ati citit cu atentie ultimele fraze din paragraful anterior intelegeti ca lucrurile acestea au fost, de fapt, profetite. Profetul Isaia le aminteste in Capitolul 5, Versetul 20: "Vai de cei ce zic raului bine si binelui rau; care numesc lumina intunerec si intunerecul lumina; care socotesc amarul dulce si dulcele amar!"

Relativismul sexual extremist din Statele Unite
Relativismul sexual extremist al anului 2016 se manifesta in bataliile care au loc in Statele Unite in ultimele luni pentru integrarea toaletelor si "desegregarea" sexuala.
In noiembrie anul trecut crestinii din Houston au abolit, prin referend, o ordonanta municipala care permitea transsexualilor sa foloseasca toaletele persoanelor de sex opus, la alegere. Dupa ei au urmat incercari similare in alte orase ale Americii, de ambele parti ale baricadei. Unele municipalitati au incercat sa adopte astfel de ordonante iar altele sa le abroge. In aprilie, consiliul municipal al orasului Charlotte din Carolina de Nord a adoptat o ordonanta care permitea persoanelor transgender sa foloseasca toaletele ambelor sexe. Legislatura statului a abrogat ordonanta, iar Administratia Obama a dat in judecata Carolina de Nord pe acest motiv si a amenintat statul cu stoparea subventiilor federale alocate statului. La fel, statul Alabama a adoptat o lege care interzice persoanelor transgender sa foloseasca toaletele sexului opus, dar legea a fost suspendata dupa ce Administratia Obama a amenintat Alabama cu sanctiuni similare celor din Carolina de Nord.

La nivel de corporatii, Target, unul din cele mai mari magazine din America, a dorit sa fie prima corporatie din America care sa integreze in mod total toaletele si vestiarele femeilor cu ale barbatilor. Toalelete si vestiarele ei au fost integrate luna trecuta, ceea ce a cauzat crestinii americani sa lanseze o petitie impotriva magazinelor Target care pina in prezent a strans peste 1,1 milioane de semnaturi. Crestinii au inceput sa si boicoteze magazinele Target, iar cotele de pe bursa ale companiei au scazut vertiginos in doar citeva saptamini.
New York-ul nu s-a lasat nici el mai prejos. Primarul New York-ului a anuntat un boicot impotriva restaurantelor Chick filet din oras pentru ca proprietarii lor sunt crestini care si-au exprimat public opozitia fata de casatoriile homosexuale. Si tot in New York a fost adoptata o ordonanta municipala care pedepseste cu amenzi grele de pina la $250.000 companiile, persoanele, ori institutiile care refuza sa permita persoanelor transgender sa foloseasca toaletele care ei si le doresc. Nu gresim - $250.000 in amenzi daca cineva ar indrazni sa interzica unui barbat sa foloseasca toatelele femeilor! Ordonanta asta e infricosatoare si intimideaza. Luna trecuta o mama a avut curajul sa critice ordonanta dupa ce fiica ei de 14 ani i-a descris urmatorul incident. Tinara si colegele ei foloseau un vestiar pentru fete cind dintr-o data au vazut un barbat in toata firea iesind din dusul alocat fetelor cu doar un prosop in jurul coapselor. Fetele erau intre 7 si 14 ani si s-au inspaimantat. Comentariul mamei s-a incheiat cu afirmatia, cu care tot mai multi parinti sunt de acord zilele astea, ca "e mizerabil sa fii parinte in zilele noastre".
Studentii Americii sunt spalati pe creier cu ideologia de gen. [Recomandam un video clip de 5 minute pentru a intelege gravitatea problemei. Notati, printre altele, serenitatea cu care studentii dau raspunsuri ingrozitor de sinistru la intrebarile unui barbat normal:https://www.youtube.com/watch?v=xfO1veFs6Ho&feature=youtu.be.] Atit de extrema si populara a devenit ideologia de gen incit studentii de la Stanford University din California au lansat o petitie mai devreme in an cerind un/o nou presedinte/presedinta a universitati. Au si stipulat in petitie caracteristicile acestei persoane: un barbat transformat chirurgical in femeie, lesbiana, si de rasa asiatica.

Indoctrinare in transgenderism
Ideologia de gen incepe sa fie impusa si angajatilor companiilor. Corporatiile americane isi indoctrineaza muncitorii in transgenderism sa accepte comportamentele bizare ale persoanelor transgender. Tot mai multi angajati sunt trecuti prin cursuri de "incluziune sociala" pentru a fi sensitivizati si obisnuiti cu transgenderismul. Unii parinti sunt si mai agresivi si recurg la actiuni judecatoresti. Un caz celebru a fost instituit luna trecuta de doi parinti din Minessota impotriva gradinitei fiicei lor cerind ca gradinita sa ofere cursuri in transgenderism copiiilor de la gradinita. Iar dincolo de Atlantic, in Marea Britanie, Ministerul Educatiei a lansat idea de a permite copiilor de patru (4) ani sa-si aleaga sexul "preferat". In alte cuvinte copiii sa fie intrebati "cum vrei sa te identifici, ca baiat ori fata", la fel cum li s-ar cere sa-si exprime preferinta pentru inghietata de ciocolata ori de vanilie. Si tot din Marea Britanie a parvenit recent stirea ca peste 1.400 de copii britanici sufere de confuzie de gen, un numar dublu in comparatie cu anul precedent. Terapia cu acesti copii costa milioane de lire sterline anual. Confuzia sexuala a acestor copiii e rezultatul direct al educatiei sexuale din scoli si a predominantei ideologiei de gen in scolile britanice.

La ora actuala, nebunia aceasta se extinde in Occident ca un foc de paie. Din nefericire, cei care au curajul sa se impotriveasca sunt putini, de teama de a nu fi etichetati drept ingusti la minte ori bigoti. Dar exista si exceptii. Doi profesori de la Universitatea din Alberta, Canada, au lansat un atac vitriolic la adresa autoritatilor provinciei pentru ca promoveaza ideologia de gen in scoli. Au numit politica asta "teribil de fara sens", "iresponsabila" si "periculoasa" pentru tineri.

Actiunea Colegiului de Pediatrie
La fel de curajoasa a fost si actiunea Colegiului American de Pediatrie (American College of Pediatricians) care in martie a lansat un document fundamental care atentioneaza ca ideolgia de gen dauneaza copiilor. Redam in romaneste citeva paragrafe din acest document extrem de important.
Colegiul American de Pediatrie indeamna pedagogii si legiuitorii sa respinga toate politicile care conditioneaza copiii sa accepte ca normala identificarea, la nivel hormonal ori prin metode chirurgicale, cu sexul opus. Datele biologice obiective, nu ideologia, determina realitatea. Citeva concluzii.

1. Sexualitatea umana este o trasatura obiectiva biologica si binara: XY si XX sunt indicii genetice sanatoase, nu indicii ale unor malformatii genetice. Normalitatea pentru fiinta umana este sa fie conceputa fie ca persoana masculina ori feminina. Sexualitatea umana e binara prin natura ei intrinseca, cu scopul evident de reproducere umana si perpetuarea in mod normal a speciei. Principiul acesta e evident. Dezordinile foarte rare de diferentiere sexuala, inclusiv feminizarea testiculara, sunt deviatii medicale identificabile de la norma sexuala binara. Pe buna dreptate ele sunt caracterizate ca dezordini sexuale. Dar persoanele care sufera de aceste dezordini nu constituie un al treilea sex.

2. Nimeni nu se naste cu un gen. Fiecare persoana se naste cu un sex biologic. Genul (identificarea subiectiva ca barbat ori femeie) este un concept sociologic si psihologic. Nu unul obiectiv biologic. Nimeni nu se naste cu o intelegere subiectiva ca apartine sexului masculin ori feminin. Aceasta descoperire se dezvolta in timp si, la fel ca si toate celelalte procese de dezvoltare, poate fi distorsionata de impresiile subiective ale copilului, relatiile si experientele nefavorabile incepind din anii copilariei. Persoanele care "simt ca apartin sexului opus" ori "undeva in mijoc" nu constituie al treilea sex. Ei ramin biologic vorbind barbati si femei.

3. Impresia unei persoane ca ea ori el este ceva ce nu este constituie evidenta unei gandiri confuze. Cind un baiat sanatos care biologic e baiat crede ca este fata, sau cind o fata sanatoasa care biologic e fata crede ca este baiat, o problema psihologica obiectiva apare care exista in mintea lor nu in trup si trebuie tratata ca atare. Copiii acestia sufera de disforie de gen, o boala a mintii recunoscuta in manualele Asociatiei Americane de Psihiatrie.

4. Pubertatea nu este o boala, iar hormonii de blocare a pubertatii pot fi periculori. Hormonii folositi pentru blocarea pubertatii induc o stare de boala - absenta pubertatii - si inhiba cresterea si fertilitatea intr-un copil care inainte era sanatos biologic.

5. Conform datelor statistice publicate de Asociatia Americana de Psihiatrie 98% dintre baietii care sufera de confuzie sexuala si 88% dintre fetele care sufera de confuzie sexuala isi revin la normal si isi accepta sexul biologic dupa ce trec de anii pubertatii.

6. Copiii care folosesc blocanti ai pubertatii ("puberty blockers") pentru a se identifica cu sexul opus vor avea nevoie de hormoni de revenire la sexualitatea normala in anii tarzii ai adolescentei. Acesti hormoni sunt asociati cu riscuri mari de sanatate, inclusiv tensiune, atacuri de cord si cancer.

7. Incidenta suicidului la persoanele care isi schimba sexul biologic prin proceduri chirurgicale ori folosesc hormoni pentru a dobandi sexul opus este de 20 de ori mai mare ca la restul populatiei, si asta chiar si in Suedia, o tara cu un grad ridicat de toleranta fata de persoanele transgender. Care persoana intreaga la minte ori cu compasiune ar condamna astfel de tineri la un astfel de destin stiind ca 88% dintre fetele si 98% dintre baietii care sufera de confuzie sexuala in anii pubertatii isi revin la normal?

8. Conditionarea copiilor sa gandeasca ca adoptarea unui mod de viata, prin folosirea hormonilor ori prin operatii chirurgicale, care corespunde sexului opus este sanatos si normal este un abuz la adresa copiilor. Adoptarea si promovarea discordantelor de gen prin intermediul educatiei publice si legislatie va cauza confuzie in copii si parinti, si ii va face pe tot mai multi copii sa mearga la "clinicile de gen" unde li se vor prescrie hormoni pentru blocarea pubertatii. In acest caz, sansele sunt virtual totale ca acesti copii, odata deveniti adulti, vor adopta un stil de viata care le va cauza cancer, dependenta de hormoni, si mutilarea organelor genitale prin interventii chirurgicale. [Textul in engleza a documentului Colegiului American de Pediatrie il aflati aici: http://www.acpeds.org/the-college-speaks/position-statements/gender-ideology-harms-children]

THE ENGLISH SECTION

On Saturday, June 4 a Texas wide rally is scheduled to be held on the South Steps of the Capitol Building in Austin, Texas to protest Barnevernet's seizure of the Bodnariu children and Norway's violations of the family's human rights. The event will start at 10 a.m. and will last till noon. All of you are invited. Stay tuned for updates.

Sambata 4 iunie este programat un mitting la Cladirea Parlamentului Texas din Austin (locatia South Steps), pentru a protesta confiscarea copiilor familiei Bodnariu si incalcarea drepturilor familiei de catre Norvegia. Evenimentul va incepe la ora 10 dimineata si va tine pina la amiaza. Toti sunteti invitati. Urmariti detalii aditionale in saptaminile care urmeaza.

SITURILE AFR ANTIPORNOGRAFIE SI ANTIPROSTITUTIE
Vizitati situl antipornografie AFR www.PornografiaRaneste.ro in numar cit mai mare si deveniti prietenii nostri pe site. De cind a fost lansat la inceputul anului trecut, pe site am postat zeci de articole, studii, materiale video si marturii. Situl antipornografie a fost facut de dl Alexandru Dragoman (AFR Constanta). Ii multumim.  Continuati deasemenea sa vizitati si situl antiprostitutie http://www.antiprostitutie.ro/category/stiri/. Situl e administrat de dl Sorin Balajel, voluntar AFR. Ii multumim.

BROSURILE AFR 
In septembrie 2014 am tiparit 5000 de brosuri informative AFR in care ne identificam ca organizatie, cine suntem, ce facem, ce am facut, ce planuri de viitor avem. Gratie unora dintre cititorii nostri si a membrilor AFR, pina la finele anului 2014 am distribuit toate pliantele. In ianuarie 2015 am mai tiparit 5000 de exemplare pe care deja le-am epuizat. Am mai tiparit inca 5.000 din care inca mai avem disponibile citeva mii. Pliantele sunt gratuite. Cei care doriti sa le aveti si, mai ales, sa le dati celor din comunitatile dvs, inclusiv biserici ori parohii, va rugam sa ne scrieti si vi le vom trimite pe cheltuiala noastra. Avem nevoie doar de numele dvs, telefonul si adresa. Scrieti-ne la office@alianta-familiilor.ro

VRETI SA FITI INFORMATI?
Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!
Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim. 

ANUNTURI
Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.
Alianta Familiilor din Romania