mesajul

vineri, 1 ianuarie 2016

Revelion sub ape în Missouri și Illinois - nimic nu este intamplator !


Nu uitați să-i mulțumiți lui Dumnezeu pentru seara plăcută de revelion, căci iată nu toți sărbatoresc la fel:

Revelion sub ape în Missouri și Illinois 

Sute de familii din Statele Unite sunt nevoite să renunţe la petrecerile de Revelion pentru că locuinţele lor sunt sub ape. Inundaţiile din Vestul Mijlociu au căpătat proporţii nemaiîntâlnite de mai bine de două decenii
Nivelul apelor a atins cote maxime istorice pe marele fluviu Mississippi şi pe afluenţii săi, care s-au revărsat peste terenuri întinse. Întregi orăşele au fost evacuate iar şoselele şi autostrăzile sunt, şi ele, blocate de ape.
Localnicii au fost aproape luaţi prin surprindere. Inundaţiile nu sunt o raritate în regiune dar ele nu se produc, aproape niciodată, iarna. Dar acum vremea pare că nu mai respectă nicio regulă.
Jurnaliştii au surprins imagini de necrezut: întregi cabane sau alte construcţii de lemn au fost, pur şi simplu, luate de ape.
Echipele de salvare au înfruntat curenţii pentru a ajunge la oamenii blocaţi pe acoperişul caselor sau pe maşini. Un bărbat a fost salvat împreună cu câinele său doar pentru a cădea, imediat, în apă, învins de oboseală. Bineînţeles, salvatorii l-au ridicat din nou şi l-au transportat la spital.
Inundaţiile sunt urmarea unor puternice furtuni, cu ploi extrem de abundente. În Missouri, unde s-a decretat starea de urgenţă, s-a înregistrat o cantitate de precipitaţii întâlnită doar o dată la câteva secole.

Sursa : http://observator.tv/extern/revelion-sub-ape-in-missouri-i-illinois-170449.html



Mesajele lui ISUS :

”Dumnezeu Tatăl este pe cale să dezlănțuie cutremure, tsunami și inundații, în strădania Lui de a vă trezi.” (mesaj din 25 mai 2011)

”Tatăl meu are multe planuri, pe care le va duce la îndeplinire, pentru a salva pe fiecare copil al Său. Aceste planuri cuprind multe evenimente miraculoase, inclusiv revărsarea de Haruri speciale, revelații comunicate ție prin aceste Mesaje ca să îi ajute pe copiii lui Dumnezeu să nu rătăcească pe calea greșită, și multe alte intervenții. Unele dintre aceste intervenții se vor manifesta sub forma pedepselor ecologice. Atunci când ele vor deveni constante, omul nu va mai putea să spună că inundațiile, cutremurele, tsunami, vulcanii și uraganele sunt cauzate de neglijența manifestată de om față de Pământ. Dumnezeu controlează Pământul, pentru că El l-a creat. El îi va decide soarta – nimeni altcineva – pentru că toată Puterea Îi aparține Lui.” (mesaj din 08 februarie 2014)

Sursa : http://profetieavertisment.ro