mesajul

miercuri, 6 ianuarie 2016

Muntele Sfintei Treimi - ianuarie 2016



2016 - ANUL IUBIRII – IANUARIE
“Să ducem Iubire acolo, unde nu există iubire!”
A 136-a întâlnire de rugăciune lângă Nuşfalău, pe Muntele Sfintei Treimi
Din Sfânta Scriptură să citim în fiecare zi măcar un capitol.
Mottoul lunii: „Vinul nou trebuie pus în burdufuri noi!”
Intenţia comună de rugăciune: să ispăşim pentru convertirea celor care poartă ură în suflet.
Sarcina noastră concretă va fi: să învăţăm să privim înainte şi în sus.

Învăţătura Sfintei Fecioare pentru luna ianuarie 2016

„Dragii mei copii ispăşitori!  La începutul noului an vă îmbrăţişez cu iubirea mea de Mamă. Sunt recunoscătoare pentru pelerinajele voastre făcute pe parcursul anului trecut, pentru novene şi pentru toate sacrificiile pe care le-aţi adus pentru legarea celui Rău şi pentru mântuirea sufletului celor dragi vouă care au decedat. Acest an nou va fi bun pentru toţi aceia, care îl vor trăi cu o inimă nouă şi un suflet nou. Mă întorc la voi şi vă invit în noul an la o nouă novenă. Împreună cu conducătorul vostru spiritual, puteţi spera că va avea loc minunea vindecării. Să spuneţi zilnic rugăciunea de eliberare. Învăţaţi să rămâneţi în iubire cu toată lumea. Să aveţi mai mare grijă de unitatea dintre voi decât de lumina ochilor!
În această lună vă recomand un motto din sfânta scriptură: „Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi Dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă!”      A-L căuta pe Dumnezeu, a-L iubi, a face Voia Lui… este cel mai minunat lucru din lume.
Cu tristeţe vă spun că din păcate în această lume se trăieşte de parcă nu ar exista Dumnezeu, biserică, spirit, eternitate. Puteţi să-i recunoaşteţi uşor pe fiii întunericului, care merg pe calea osândei: sunt invidioşi, îi desconsideră pe alţii, iubesc preacurvia, sunt leneşi, nu au măsură, țin supărarea. Şi în acest an să ispăşiţi mult pentru aceştia, pentru că până la momentul morţii vor mai avea posibilitatea să se convertească.
Trebuie să ştiţi că există în lume şi între voi persoane pentru care cineva sau ceva se află pe primul loc: munca, dragostea, învăţătura, distracţia, frumuseţea exterioară, strălucirea, sportul, televizorul, internetul, arta, ştiinţa, familia… Aceşti copii ai mei fac rar Voia lui Dumnezeu. De cele mai multe ori împlinesc propria lor voinţă!
Privesc cu bucurie la viaţa acelora, care pun pe primul loc pe Dumnezeu, biserica, sufletul, lucrurile care rămân pe veci!!! Ce înseamnă asta concret? Ei îşi încep ziua cu rugăciune, cu Dumnezeu şi termină ziua cu El. Trăiesc toată ziua în prezenţa lui Dumnezeu şi în iubirea aproapelui! Iubesc lucrurile spirituale, comunitatea spirituală, unde pot să crească spiritual şi pot să-i ajute şi pe alţii.
Ţinându-vă de mâini, pornesc în noul an împeună cu voi, conştientizând faptul că vreţi ca în fiecare zi Dumnezeu să fie pe primul loc în vieţile voastre.
Sfânta Treime vă binecuvântează cu iubirea mea maternă!”

Temă de casă pentru luna ianuarie:
“ÎMI ÎNCREDINŢEZ VIAŢA LUI ISUS CRISTOS ŞI ÎN ANUL 2016!!!”


Sursa : http://muntelesfinteitreimi.ro/Mesaje.htm