mesajul

marți, 5 ianuarie 2016

Mesajul Domnului Isus dat Mariei Julianna în noaptea de revelion



1 Ianuarie 2016. Acasă, în noaptea de revelion, Domnul Isus spune...

    “Dragii Mei copii! Păşiţi într-un nou an, care ascunde în el foarte multă suferinţă. Micuţii Mei! Acestea sunt ultimele Mele avertizări. Convertiţi-vă. Căiţi-vă, deoarece a sosit timpul. Aceasta înseamnă că aţi păşit în perioada marii strâmtorări. Lumea stă acum sub judecată. Căiţi-vă şi rugaţi-vă cât mai primiţi timp şi posibilitate pentru asta. Micuţii Mei, uitaţi-vă spre răsărit! Un război groaznic se dezlănţuie acolo. Întreaga lume este năpăstuită de catastrofe naturale. Biserica să propovăduiască pocăinţă şi să se înfiinţeze grupuri de rugăciune pentru ca să ispăşiţi pentru păcatele omenirii şi să imploraţi milostivire de la Tatăl pentru această lume ce se tăvăleşte în mizeria şi putregaiul propriilor păcate.

    Copiii Mei! A sosit timpul. Învăţaţi din suferinţa semenilor voştri! Nici voi nu sunteţi mai buni ca ei. De nu vă convertiţi şi voi vă veţi pierde ca şi alţii. Micuţii Mei, iadul există. Chiar dacă nu credeţi în el. Întoarceţi-vă la Mine, ţineţi Poruncile Tatălui Meu şi atunci nu aveţi de ce să vă fie teamă. Nu vă încredeţi în bunurile materiale! Acelea nu vă pot salva. Doar în Mine să vă încredeţi, în Dumnezeul cel Viu care am murit pentru voi pe cruce, care am înviat pentru a vă da viaţă veşnică. Eu sunt viaţa voastră veşnică, de credeţi în Mine şi vă întăriţi cu sacramentele pe care vi le ofer prin intermediul preoţilor Mei. Nu mai este timp. Nu-Mi întoarceţi spatele încă şi acum! Înţelegeţi că de alegeţi şi în continuare păcatul, vă veţi osândi. Acolo va fi plânset şi scrâşnirea dinţilor. Citiţi Evanghelia! Transpuneţi-o în fapte, aşa cum v-am cerut în ea. Faceţi urgent ceea ce ce vă transmit! Cuvintele Mele sunt adevărate. Dacă le înfăptuiţi, vă salvaţi sufletele. Eu sunt Adevărul, Calea şi Viaţa. Doar în Mine şi prin Mine există mântuire.În nimeni altcineva. Atunci când viaţa voastră se încheie, nu vă mai puteţi schimba soarta. Pentru veşnicie se decide unde trebuie să mergeţi. Eu nu aleg printre oameni (nu discriminez sau nu avantajez pe nimeni – n. tr.). Judec pe toată lumea potrivit faptelor sale. Deşi sunt nesfârşit de milostiv, dar Eu pot ierta doar păcatele căite. (pentru cele profund regretate – n. tr.). Pe cei împietriţi îi împovărează păcatul veşnic. Şi aceasta se găseşte în Evanghelie: orice păcat şi blasfemie poate câştiga iertare, dar cel care blasfemiază împotiva Duhului, nu obţine iertare. Cel ce vorbeşte împotriva Fiului Omului obţine iertare, dar cel ce vorbeşte împotriva Duhului Sfânt, nu câştigă iertare nici pe lumea aceasta nici în cea ce va să vie. Aceasta este însăşi îndărătnicia, adică împotrivirea contra adevărului ştiut (cunoscut). Citiţi Evanghelia şi transpuneţi-o în fapte! Până ce nu e prea târziu. V-am făcut cunoscut totul. Plâng cu lacrimi de sânge pentru cei care se osândesc, deoarece se împotrivesc mesajelor Mele, şi astfel se împotrivesc şi Evangheliei, pe care v-o repet iară şi iară. Pricepeţi odată: cerul şi pământul vor trece dar Cuvintele Mele nu vor trece niciodată. Cuvintele Mele sunt spirit şi viaţă. Viaţă veşnică pentru toţi aceia care le transpun în fapte. Dar sunt osândă veşnică celor care se împotrivesc şi aleg păcatul.

    Micuţii Mei! Timpul se scurge. Eu vă spun adevărul. Alegeţi viaţa! Pentru asta vă binecuvântez cu binecuvântare întăritoare, cu marea iubirea ce se revarsă din Inima Mea, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”

    Întărire din Sfânta Scriptură: 1 Ioan 5, 14-16. „ Rugaţi-vă cu stăruinţă! „ Aceasta este încrederea ce o avem în El: dacă cerem ceva după voinţa lui, El ne ascultă. Şi dacă ştim că ne ascultă, orice i-am cere, ştim că am obţinut tot ce i-am cerut. Dacă cineva vede pe fratele său săvârşind un păcat care nu este spre moarte, să se roage şi Dumnezeu îi va da viaţa; aceasta celor care săvârşesc un păcat care nu este spre moarte. Dar există şi un păcat care este spre moarte. Nu spun ca cineva să se roage pentru acela.”