mesajul

luni, 18 ianuarie 2016

NU VĂ MAI COMPORTAȚI CA ANIMALELE !



NECURĂTIA, DESFRÂUL, LĂCOMIA ȘI TOATE CELELALTE PĂCATE GRAVE ÎN OCHII LUI DUMNEZEU SE VOR VEDEA ÎN TOATE SPAȚIILE PUBLICE !

Am fost avertizați... 

Știre:

“O companie ... a montat pe o stradă din New York o cabină pentru masturbare, pentru a veni astfel în sprijinul bărbaţilor care „se simt stresaţi”. (...) Cabina seamănă cu una telefonică, doar că este acoperită cu o perdea, pentru discreţie. Cei care vor să o folosească au la dispoziţie un scaun pe care pot sta comod şi un laptop conectat la Internet, scrie publicaţia americană „Mashable”. Cabina numită GuyFi a fost montată de compania Hot Octopuss şi a fost instalată pe 5th Avenue din New York. Decizia a fost luată din dorinţa companiei de a ajuta bărbaţii „să scape de stres”. (...) Potrivit conducerii companiei Hot Octopuss, în ziua inaugurării, cabina a fost folosită de 100 de bărbaţi. Datorită succesului de care se bucură proiectul, Hot Octopuss vrea să monteze şi alte cabine de acest fel pe mai multe străzi din Manhattan.”


Citate din mesajele date Mariei Divinei Milostiviri:

“În acel moment, din cauza infestării lumii de către satana, păcatul va fi atât de răspândit încât demnitatea umană va ajunge la cel mai jos nivel, unde necurăția, desfrâul, lăcomia și toate celelalte păcate grave în Ochii lui Dumnezeu se vor vedea în toate spațiile publice. Pentru că păcatul va fi declarat un defect omenesc natural și pentru că vi se va spune că Dumnezeu nu vă va judeca pentru o trăsătura ce ține de slăbiciunea omenească, mulți vor îmbrățișa păcatul și nu vor avea rușine în sufletele lor.” (19 octombrie 2013)

“Toate păcatele lor, vizibile pentru cei care le pot vedea așa cum sunt ele cu adevărat, vor deveni atât de urâte încât puțini copii ai Lui Dumnezeu vor suporta să le vadă. Fiecare păcat dezgustător va fi expus în public, cu desconsiderare față de Dumnezeu. Fiecare faptă îi va degrada pe păcătoși până într-atât încât aceștia se vor comporta precum animalele. Orice respect pentru corpul uman va dispărea complet și fiecare poftă trupească va fi etalată în fața lumii, fără urmă de rușine în suflete. Aceștia sunt prizonieri ai satanei. Cu toții sunt copiii lui Dumnezeu, dar ei își vor pierde sufletele în favoarea fiarei. Pedepsele fac parte din planul Lui Dumnezeu de a curăța pământul, cu scopul de a-i purifica atât pe păcătoși cât și pământul pe care voi umblați.” (06 iulie 2012)

“Aceste răutăți vor include păcate trupești în care goliciunea va fi acceptabilă, iar omul se va implica înpăcate trupești obscene, în locuri publice. Crimele vor fi la ordinea zilei și vor fi comise de către mulți, inclusiv de copii.” (23 august 2013)

“Nu mai există niciun respect pentru corpul uman. Corpul uman e creat de Dumnezeu, fiind astfel un templu în care ar trebui să locuiască prezența lui Dumnezeu. Când satana ispitește omenirea el se axează pe trup și pe plăcerea căutată prin intermediul simțurilor. Acesta e motivul pentru care omenirea își iubește astăzi într-o asemenea măsură trupul și îl înalță pe piedestal. Niciodată mulțumit de modul în care Dumnezeu a creat trupul, omul încearcă să-l perfecționeze, să-l schimbe și să-l îmbunătățească continuu, astfel încât să corespundă felului său de a vedea perfecțiunea. Modul în care, în special femeile își transformă trupurile și le prezintă lumii în maniere imorale, Mă dezgustă. Aceste femei care nu au rușine în a-și expune trupurile comit păcate chiar dacă ele poate nu sunt conștiente de acest fapt. Ele cred că e acceptabil să abuzeze de trupurile cu care s-au născut și se mândresc cu asta într-un fel ce poate deveni motiv de păcat. Iubirea lor de sine e unul din cele mai mari păcate ale mândriei. Ele conving apoi tinerele fete că e acceptabil să-și prezinte trupurile în public, în acest mod. Atât de multe păcate trupești sunt etalate în lume și considerate a fi acceptabile. Cu toate astea, toate sunt pasibile de pedeapsă după moarte. Nu numai că sunt comise păcate ci ele sunt și prezentate ca fiind un lucru bun.” (11 august 2012)