mesajul

luni, 22 august 2016

"Vor fi făcute statui sfinte, afișe, cupe...reprezentându-l pe falsul profet"

"În foarte scurt timp, vor fi făcute statui sfinte, relicve, afișe, cupe și tablouri de mari dimensiuni reprezentându-l pe falsul profet și vor fi plasate în Bisericile de pretutindeni. Imaginea sa, căreia în timp i se va alătura cea a anticristului, va decora multe locuri publice, biserici, centre politice, și va fi afișată chiar și în țări ale căror parlamente vor fi văzute îmbrățișând Biserica Catolică într-o „nouă lumină”. Acest lucru va da naștere unei noi forme de falsă evanghelizare și, din cauză că se va adresa unei societăți laice moderne, va atrage admiratori din lumea întreagă." (mesaj din 06 oct. 2013)


"Minciunile lui vor înrobi un grup naiv al discipolilor catolici. El va prezenta o minunată și drăgăstoasă carismă exterioară și toți copiii Mei din Biserica Catolică vor fi confuzi.
Un semn pe care să îl căutați la el va fi mândria și aroganța care se ascunde în spatele falsei umilințe exterioare. Atât de mult îi va înșela pe copiii Mei încât vor crede că este un suflet deosebit și pur.
Va fi tratat ca un sfânt în viață. Nici un cuvânt ieșit din gura lui nu va fi pus la îndoială.
Totodată, el va apărea ca având daruri supranaturale și oamenii vor crede imediat că poate înfăptui miracole.
Oricine i se va opune va fi criticat și considerat eretic.
Toate sufletele care sunt acuzate a fi eretice vor fi aruncate la o parte ca hrană pentru câini.
Toate adevărurile referitoare la învățăturile Mele vor fi răstălmăcite. Totul va fi o minciună. Persecuțiile se vor desfășura încet și vor fi subtile la început." (mesaj din 21 ian. 2012)






















Sursa mesaje:  www.profetieavertisment.ro