mesajul

miercuri, 3 august 2016

Program After-School Satan Club pentru copiii din școlile publice din SUA

"Este important ca copiilor să li se dea ocazia de a realiza că materialele evanghelice care se strecoară în școlile lor sunt reprezentative doar pentru una dintre multele opinii religioase. În timp ce Cluburile Good News se concentrează pe indoctrinare lor, pe insuflarea cu o frică față de iad și de mânia lui Dumnezeu, Satana After School Club se va concentra pe libertatea de cercetare și raționalism, baza științifică datorită căreia noi știm ceea ce știm despre lumea ce ne înconjoară. Noi preferăm să dăm copiilor o apreciere a minunilor naturale din jurul lor iar nu o teamă față de o altă lume veșnică a ororilor. " – aflăm de pe siteul ce face reclamă programului satanic.

Clubul lui Satan program after-school ar putea veni la școala elementară a copilul tău, scrie Josh Reynolds / For The Washington Post.

Doug Mesner cu pseudonimul Lucien Greaves, este co-fondatorul și purtător de cuvânt al Templului satanic, un grup de activiști politici care încearcă să introducă ”After School Satan Club” ca pe un omolog al Cluburilor creștine Good News, pe care le văd ca o încercare de a infiltra educația publică și eroda separarea constituțională a bisericii de stat.

Ei spun că planul grupului pentru elevii  școlilor publice nu este de fapt promovarea cultului diavolului. Templul satanic nu susțin credința în existența unei ființe supranaturale pe care alte religii o identifică în mod oficial ca Satana, sau Lucifer, sau Belzebut. Templul respinge toate formele de supranaturalism și se angajează în opinia că raționalitatea științifică oferă cea mai bună măsură a realității.

Potrivit lui Mesner ,"Satana" este doar un "construct metaforic" destinat să reprezinte respingerea tuturor formelor de tiranie asupra minții umane.

Curriculum-ul pentru cluburile propuse after-school pune accentul pe dezvoltarea de raționamente și abilități sociale. Spune ca va include o gustare sănătoasă, lecții de literatură, activități de învățare creativă, o lecție de știință, rezolvarea puzzle-ului și un proiect de artă. Fiecare copil va primi un card de membru și trebuie să aibă o permisiune semnată de părinți pentru a participa.



ISUS, în mesajele date nouă prin MDM: 

Adevărul despre existența lui satana și realitatea iadului a fost eliminat, iar acest fapt a avut un efect dăunător asupra salvării omenirii. Orice referire la iad a fost eliminată iar omului i-a fost indus un fals sentiment de siguranță. Așa că acum puțini oameni mai cred în existența diavolului ori în abisul iadului. Această minciună a fost o nenorocire pentru omenire, iar ca urmare multe suflete s-au pierdut deoarece existența iadului nu este acceptată.  (mesaj din 23 februarie 2014)