mesajul

joi, 3 decembrie 2015

Prigoana Creştinilor .... şi în ITALIA



Nu vor să ofenseze alte religii! În câteva școli italiene s-au interzis colindele și crucifixurile. "Adeste Fideles" este prea mult asociat cu religia creștină.

de Ștefania Brândușă   /   Externe  

Un scandal care mocnește la foc mic a izbucnit în aceste zile, înainte de Sărbătoarea Nașterii Domnului, în Italia. În unele școli italiene, direcțiunea a decis să impună linia laică și să renunțe la simbolurile creștine ale sărbătorii.

Scandalurile se țin lanț în școlile din Peninsulă. După ce zilele trecute presa scria despre decizia unei școli de a nu-i mai lăsa pe elevi să cânte celebrul "Adeste Fideles", colind renumit în Occident, ieri conducerea unei alte instituții de învățâmânt din Milano a hotârât să anuleze Concertul de Crăciun și să dea jos Crucifixul.

Cei care s-au revoltat au fost părinții. Ei i-au acuzat pe șefii Institului Garofani di Rozzano din Milano, o școală publică, de faptul că anulează "Sărbătoarea Nașterii Domnului". În fiecare an, aici se ținea un concret de Crăciun, la care luau parte copiii și profesorii, cântând colinde și imnuri dedicate acestei sărbători, scrie ziarul Il Giornale.

După ce anul trecut copiii au cântat cântece de genul "Jingle Bells" , anul acesta, părinții au cerut școlii să includă în repertoriul copiilor colinde cu tentă religioasă precum   "Tu scendi dalle stelle", "Adeste fideles" și "Stille Nacht". 

Răspunsul a fost un NU mai mult decât surprinzător din partea șefilor școlii. Care au invocat "laicitatea" instituției de învățământ.

Susținând că vor să respecte diversitatea și să nu afecteze alte religii, conducătorii școlii au anunțat că acest concert va avea loc după Crăciun, adică pe 21 ianuarie, și  se va numi "Sărbătoarea Iernii". 

O altă școală, de lângă Bergamo, a anunțat că în programul de colinde de Crăciun, dedicat copiilor și părinților, nu va mai fi inclus "Adeste Fideles", pentru că "este mult prea asociat cu religia creștină".




Ce ne-a spus mai dinainte Isus prin MDM :
"Creștinii sunt urâți de către discipolii celui rău, care își folosește agenții pentru a-i reduce la tăcere în multe feluri. Multe dintre planurile lor implică cenzurarea dreptului de a-și declara deschis credința față de Mine. Și, în timp ce guvernele de astăzi vor apăra cu fermitate drepturile tuturor celorlalte credințe și drepturile civile, ele nu apără drepturile Creștinilor.
Creștinilor li se va interzice în curând practicarea credinței lor în diverse locuri, în școli, colegii, și în celedin urmă în Templele lui Dumnezeu. Puteți spune: cu siguranță acest lucru este imposibil – să fie împiedicați Creștinii să își practice credința în propriile biserici? Acest lucru se va întâmpla în modul cel mai viclean, când milioane vor fi induși în eroare, fără ca acest lucru să fie observat, pentru că fiecare detaliu al Cuvântului, așa cum este el acum, va fi schimbat, dar această schimbare se va face pe neobservate. Numai aceia care sunt vigilenți vor observa schimbările și, după un timp, va deveni acceptabil să deschidă bisericile Creștine tuturor credințelor, inclusiv acelora care nu cred în Mine." (mesaj din 18 aprilie 2014)

"Planul de a îndepărta orice urmă a existenței Mele a început. Adevărul Cuvântului Meu va fi scos din constituțiile voastre, școlile voastre, până când în cele din urmă va fi denunțat din interiorul Propriei Mele Biserici. Aceia dintre voi care cred că acest lucru nu se poate întâmpla vreodată – că Dumnezeu nu ar permite niciodată aceste lucruri – se înșală. Aceste atrocități au fost permise în procesul purificării finale a omului, înainte de A Doua Mea Venire. Dacă nu rămâneți treji, indiferent de cât de mult Mă iubiți, vă vor convinge să participați la o serie de ceremonii care nu vor da slavă lui Dumnezeu. Dacă ei nu Mă cinstesc pe Mine, atunci trebuie să vă puneți întrebarea, de ce toate acestea? De ce au fost făcute aceste schimbări și de ce atât de brusc? Răspunsul este: pentru că a mai rămas doar puțin timp.(mesaj din 26 ianuarie 2014)

Sursa : http://profetieavertisment.ro/mesaje/