mesajul

duminică, 17 iunie 2018

Mesajul Domnului nostru Isus Cristos dat preaiubitei Sale fiice, Luz de Maria - 6 iunie 2018

Iubitul Meu popor:

PAȘII MEI MERG ÎNAINTEA FIECĂRUI COPIL AL MEU CA SĂ NU VĂ RĂTĂCIŢI.

CU CÂTĂ IUBIRE VĂ CHEM SĂ RĂMÂNEȚI ÎNTR-O CONSTANTĂ VEGHE!

Inima Mea vă invită să palpitați în Ritmul Divin pentru a nu vă grăbi să acţionaţi dar nici să rătăciți în faptele voastre.

Copii multiubiţi, fiecare dintre voi formează Poporul Meu și vă perfecţionează, de aceea vă instruiesc pe calea binelui comun și a fraternității ce nu cunoaște limite.

Iubitul Meu Popor, pentru om, dificil e, nu să covieţuiască cu fraţii săi, ci cu sine însuşi, pentru că în aceste timpuri mintea este preocupată să murdărească orice.  Așa trăieşte poporul Meu, cufundat în lucruri mărunte și nu în cele mari care fac spiritul să crească și să aspire către Mine. Omului îi place să rămână în cele mărunte și astfel el rămâne în cele ale lumii.  Această atitudine este cea mai comodă pentru cei care nu au stabilit un scop pentru a îndrepta și a atinge ceea ce au pierdut.

Deși Eu îi consider mari, sunt copii de țâță, nu se desprind de ceea ce îi face să reacţioneze uman şi nu permit sinelui să se maturizeze în viaţa cotidiană.

Poporul Meu iubit:

ÎN ACEST TIMP, ÎN CARE CREDINŢA VĂ ESTE SUPUSĂ LA ÎNCERCARE ÎNCONTINUU, TREBUIE SĂ FIŢI COPII MARI (care au crescut deja - n tr.). DE ACEEA VĂ CHEM SĂ APROFUNDAȚI EVANGHELIA PENTRU A NU FI FRAUDAŢI. V-AM CHEMAT SĂ NU PERMITEȚI SĂ VĂ ACAPAREZE MODERNISMUL CARE, CU O MARE FALSITATE, ESTE O DEGHIZARE A CEEA CE ASCUNDE CU ADEVĂRAT...

Pierderea rasei umane este unul din scopurile satanei, aşadar cei care nu cunosc Cuvântul Meu, sunt tulburaţi şi aleg  metoda rea. (Cf.Gen 3, 1-7, II Cor. 11,3)

Poporul Meu iubit:

CÂT SÂNGE A VĂRSAT OMUL PESTE PĂMÂNTUL CARE I-A FOST DAT!

Pământul dorește să evacueze omul, să se îndepărteze, nu-l  vede pe om ca și pe un aliat, ci ca pe un dușman, iar omul se va îndepărta constant și mai mult de finalul pentru care a fost creeat și s-a compromis slujind demonului, fiind un prădător și nu un făptuitor.

Mare îngrijorare cuprinde omenirea din cauza soarelui, care a reușit să facă omul să se răzgândească și să nu se mai recunoască pe sine însuși.

Nu uitați copii că trăiți în trudă, clipe de deșert confuzii și tentații. Pe toate acestea dar și multe altele trebuie să le înfruntați copii Mei, să fiți şlefuiţi până când în voi nu va mai rămâne nimic care să vă facă să actionați impulsiv.

FIECARE DINTRE COPIII MEI TREBUIE SĂ FIE MILOSTIV AȘA CUM EU SUNT MILOSTIV, MAI ALES ÎN CEEA ARE LEGĂTURĂ CU OMUL. Cei care se consideră  mai avansaţi spiritual, uneori sunt cei care nu răspund cu milostenie, fiindcă aplică doar o sporire a cuvintelor și nu a faptelor [de milostenie] printre semenii lor.

RĂUL PÂNDEȘTE INSISTENT, INOCULEAZĂ GELOZIE ȘI INVIDIE ÎN RÂNDUL POPORULUI MEU PENTRU A SE RIDICA ŞI A SE ATACA UNUL PE CELĂLALT.
RĂUL ȘTIE CĂ DIVIZIUNEA ÎNVINGE ȘI POPORUL MEU ÎI PERMITE SĂ SE FOLOSEASCĂ DE ASTA PENTRU A-L DIVIDE.
Nu ești copilul Meu dacă ești dur cu cei în nevoi, toți sunteți făcuți din aceeași țărână. De aceea cel care crede că este cel mai mare dintre voi, să fie cel mai mic. (Cf.Mt 23,11) și să demonstreze asta prin slujirea fraților lui. Slujirea este una dintre calitățile îndeplinite de cel care a răspuns chemării Mele.

Poporul Meu: roagă-te, roagă-te cu promtitudine, apele se mișcă și intră în orașele de pe coaste.

Acest timp zoreşte. Poporul Meu trebuie să fie un Popor crescut (matur- n tr.), practicant al faptelor de milostenie (Cf. Mt 25, 31-46) pentru că primind Milostivirea Mea aceasta să crească fără a se opri, să înflorească și să se multiplice ca şi drojdia în făină.

Iubitul Meu Popor, marile puteri se angrenează în lupta constantă pentru supremația populației mondiale, fără ca Poporul Meu să aibă cunoștință despre asta. Aceste puteri care în trecut au fost aliate, vor deveni duşmane spre marea surprindere a omenirii și se vor ataca reciproc sub privirile surprinse ale copiilor Mei.

Puterea armelor de distrugere în masă au ajuns deja să posede anumite națiuni. Vor fi folosite de către cel rău ca să ridice naţiuni împotriva altor naţiuni şi astfel cel rău îşi va întări puterea folosindu-se de slăbiciunea restului omenirii.
IUBITUL MEU POPOR, ȘIRETENIA CELUI RĂU VĂ VA FACE SĂ CĂDEȚI DINTR-UN MOMENT ÎN ALTUL, IAR ASTA ESTE LIPSA DE CREDINȚĂ ȘI ÎNCREDERE ÎN MINE. Nu uitați că în voi trebuie să prevaleze credința, speranța și caritatea, binele și răul nu se pot amesteca. De aceea Mama Mea vine la fiecare dintre voi ca să vă ţină de Mâna Ei binecuvântată și să nu cădeți pradă acțiunilor și faptelor precipitate.

Poporul Meu iubit, rugați-vă, veți privi la o stea care se va desprinde de pe firmamentul cerului, rugați-vă cu fermitate, nu uitați că un corp ceresc se va apropia de Pământ cauzând panică omenirii.

Iubitul Meu Popor, rugați-vă, o nouă epidemie iese la iveală și amenință populația lumii. Omul știe să o trateze, dar nu va reuși, căci deja este rezistentă la vechile medicamente.

Iubitul Meu Popor, rugați-vă pentru Thailanda, focul iese prin vulcani.

Iubitul Meu Popor, Rusia va trăi momente de tensiune din cauza terorismului.

SUNTEȚI POPORUL MEU ȘI EU SUNT DUMNEZEUL VOSTRU. BINECUVÂNTAREA MEA VĂ ÎNSOȚEȘTE.

NU SUNTEȚI SINGURI, MAMA MEA ȘI CU MINE VĂ IUBIM ȘI IUBIREA NOASTRĂ ESTE CA UN MAGNET PENTRU CEL CARE CONŞTIENTIZEAZĂ IUBIREA SA PENTRU MINE. TRĂIȚI FIECARE CLIPĂ CONFORM VOINȚEI MELE.

Copiii Mei, să nu decădeţi. Eu vă iubesc.

Al vostru, Isus.

AVE MARIA NEPRIHĂNITĂ, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

AVE MARIA NEPRIHĂNITĂ, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

AVE MARIA NEPRIHĂNITĂ, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

Comentariul instrumentului:

Fraților,

Domnul nostru mi-a arătat cum majoritatea oamenilor trăiesc mâncând, bucurându-se, distrându-se, în timp ce Domnul Isus Cristos îi cheamă iar ei nu se supun.

Apoi m-am uitat surprinsă la niște turnuri, unele mici, altele mai mari. Turnurile aveau ferestre și acestea se deschideau. M-am uitat cu grijă și pe ferestre cădeau haine zdrențuite și urât mirositoare.

Domnul mi-a spus:
” Iubita Mea, turnurile sunt fiecare dintre copii Mei, unele turnuri sunt mai înalte, dar nu de aceea sunt mai bune, unele turnuri sunt mai mici, dar nu de aceea sunt insignifiante. Fiecare turn are propria lui valoare, umilință, credință, milostenie, atașare, vanitate....și ferestrele sunt parte din atașamentele umane. Ceea ce ai văzut că pică pe ferestre sunt atașamentele umaneceea ce îl împiedică pe om să crească, vanitățile, idolii umani, negările făță de Mine, neascultarea, care nu dorește să se schimbe sau refuză să se schimbe, inconștiența, atașarea de modernisme care duce la imoralitate. La toate acestea te-ai uitat cum cad, pe acestea le aruncă copii Mei pentru ca să reușească să-și unească viața lor cu a Mea.
Acum privește la celelalte turnuri care rămân de neclintit și cu ferestrele închise, acele turnuri sunt creaturile care nu ascultă și rămân închise înaintea Iubirii Mele și nu reușesc să se înmoaie. Se mențin în pericolul de a fi captivi de către răul asupritor al omului.
Mi-a zis Domnul Nostru: mențineți ferestrele deschise pentru ca ceea ce nu trebuie să rămână în interiorul casei, să iasă afară și astfel să se reînnoiască continuu.”
Amin !

Sursa: https://revelacionesmarianas.com/index.htm