mesajul

joi, 10 mai 2018

PENTRU AJUTOR DIN PARTEA CERULUI – RUGACIUNEA ROZARIULUI IN DATA DE 13 MAI 2018 !

Având în vedere urgența unui ajutor din partea Cerului pentru lumea noastră, credincioșii din întreaga lume au lansat o excelentă inițiativă cu ocazia sărbătorii Sfintei Fecioare de la Fatima din data de 13 mai. În luna mai 1917, Sfânta Fecioară a cerut celor trei păstorași :
”Rugați-vă Rozarul în fiecare zi pentru a obține pacea lumii și sfârșitul războiului!”

Așadar, în 13 mai, duminică, la orele 15, vom forma un lanț de rugăciune în jurul lumii, unindu-ne inimile și vocile, și vom oferi UN ROZAR Sfintei Fecioare Maria! Astfel, îi vom cere mijlocirea maternă puternică, în comuniune cu toți cei care – sunt mii în întreaga lume - vor dori să ni se alăture.

Vom începe prin a-i mulțumi sincer pentru nenumăratele haruri pe care ni le-a obținut deja, vizibile și invizibile. Apoi, o vom implora cu putere să pună capăt culturii morții și tuturor rănilor groaznice pe care aceasta le provoacă oamenilor de astăzi, mai ales tinerilor. Mama noastră are nevoie de rugăciunile noastre înflăcărate pentru a învinge forțele Răului, apostazia atâtor creștini, ateismul, valul întunecat al pornografiei și al deviațiilor de tot felul, idolii banului și puterii, sclavia drogurilor, mass-media... Maria vede că omenirea se scufundă în fiecare zi tot mai mult în păcat. ”Dragi copii, spune Ea, vă puneți, fără să reflectați, în mâinile Satanei!” Foarte mulți oameni îl slujesc pe Satana, chiar fără să știe, și îi aduc cult !

Însă Maria este aici tocmai pentru a zdrobi capul șarpelui. Prin harul lui Dumnezeu, noi am ales să fim apostolii iubirii Ei și, în ciuda slăbiciunile noastre, vrem să luptăm alături de Ea pentru această omenire pe care Isus a răscumpărat-o cu un preț scump. Ne vom ruga pentru familiile noastre, pentru prietenii noștri și dușmanii noștri, pentru orașele și satele noastre, pentru țările noastre și pentru convertirea tuturor.

Să ne lăsăm atinși în inima noastră! Uniți în jurul Mamei noastre Preaiubite, să ne luăm Rozarele în mână pentru ca uniți într-o singură inimă și un singur suflet, într-un singur elan de iubire, să obținem ÎNDURAREA Cerului pentru lume. Mare este puterea rugăciunii! Cu ea, putem să grăbim triumful Inimii Neprihănite a Mariei și să scurtăm perioada de încercare!

Nu ratați această întâlnire, fiți cu noi duminică, în 13 mai, la orele 15 ! (Vezi PS1 și PS2)
Sunt din toată inima cu voi, mai mult ca oricând ! 

Sora Emmanuel +



PS1:     Multe site-uri de pe internet răspândesc acest APEL. Iată invitația pe care o lansează Gloria Polo, INIȚIATOAREA acestei acțiuni : 




(traducerea video clipului)
” Dumnezeu să vă binecuvânteze. Sunt Gloria Polo din Columbia. În numele Preasfintei Fecioare Maria, vă convoc în 13 mai după-masă, ca să ne unim cu toții pentru a recita Sfântul Rozar : toate țările din America și din lumea întreagă. Mama noastră are nevoie de rugăciunile noastre. Ea a spus : ”Trebuie să recitați Sfântul Rozar pentru a putea învinge puterea Satanei”. Fraților, voi vedeți că în fiecare zi omenirea se afundă tot mai mult în păcat, în cultura morții, în ateism.

Oamenii sunt în slujba Diavolului, chiar dacă ei nu cred în el. Dar noi, care prin harul lui Dumnezeu ne păstrăm credința, să luptăm pentru această omenire! Să-L implorăm pe Dumnezeu pentru convertirea tuturor oamenilor, mai ales pentru națiunile noastre, pentru membrii familiei noastre, pentru toți cei care au căzut în apostazie, abandonându-și adevărata credință și religie, pentru toți cei care sunt sclavii mijloacelor de comunicare. Fraților, în numele lui Isus, vă spun: să ne lăsăm atinsă inima!

Pe toți oamenii care au nevoie de acest Rozar, să-i privim cu o singură inimă, cu o singură iubire, în unire cu Preasfânta noastră Mamă. Iar noi, toții membrii Bisericii, să implorăm Îndurarea Cerului. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Vă aștept pe toți, în 13 mai. Transmiteți mai departe. Invitați un număr cât mai mare posibil de oameni ca să recite Rozariul. Toți în Inima Neprihănită a Sfintei Fecioare Maria, pentru triumful Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioare Maria. Amin.”

PS2 :     Din cauza diferențelor de fus orar, este de la sine înțeles că fiecare țară va trebui să adapteze ora întâlnirii, deci fiecare se va ruga rozarul la orele 15 din țara sa (zona sa). Astfel se va forma un lanț continuu de iubire în întreaga lume, spre marea încântarea a Sfintei Fecioare! Cei care nu se vor putea ruga la această oră, vor putea, desigur, să facă rozarul la o altă oră din zi !!!!
Având în vedere că mai sunt doar câteva zile, distribuiți acest ANUNȚ și faceți-l cunoscut cât mai multor persoane posibil, nu doar pe pagina dvs, ci răspândiți-l sub orice formă : prin telefon, SMS, cunoscuților, în biserici, etc, ca să fim cât mai mulți imploratori ai Îndurării Cerului prin mijlocirea Mamei lui Dumnezeu !!