mesajul

luni, 4 aprilie 2016

SE CONSTRUİEȘTE “TEMPLUL LUI BAAL” ÎN LONDRA



O stire de ultima ora care a cuprins lumea evanghelica este constructia replicii unei portiuni ale Templului lui Baal in mai multe orase din lume, printre care si Londra. 


Aceasta replica 3D a structurii originale ce dateaza de mai bine de 2000 de ani va fi terminata pe data de 19 Aprilie 2016 si va fi expusa in Trafalgar Square, un loc de maxima importanta pentru populatia britanica.

Acest monument de aproximativ 15 metri inaltime a fost distrus de mercenarii de la ISIS in timpul in care acestia au asediat cetatea Palmira din Siria.

Oare isi dau seama constructorii si rezidentii Londrei de ceea ce a reprezentat Templul lui Baal in istorie?! In acest templu se aduceau jertfe unui dumnezeu fals.  Ritualul baalic presupunea ca adultii sa-si aduca ca si jertfe divinitatii proprii lor nou-nascuti.
Tipetele bebelusilor urmau sa intretina atmosfera in timp ce se desfasurau orgii sexuale si toate spre a spori fertilitatea  “mamei pamant” si a aduce ploaia care le intretinea recolta campului.

Desigur ca comunitatea LGBT va imbratisa acest demers si nu va trece mult timp pana uraciunea pacatului va fi adusa la loc de cinste si in centrul Londrei.



Sursa: http://mareabritanieevanghelica.org/2016/03/30/se-construieste-templul-lui-baal-in-londra/