mesajul

duminică, 3 aprilie 2016

CATEDRALE transformate în discoteci



CATEDRALE transformate în discoteci. PAȘTELE catolic, sărbătorit de francezi cu muzică tehno și dans în biserică.

S-a întâmplat de Paști, în Franța. Catedrala din Metz, una dintre cele mai înalte lăcașuri de cult, a fost transformată în discotecă.
Comentariile de pe Facebook ale francezilor vorbesc de la sine: „Cool”, „Off, de ce n-am știut și noi? Că veneam imediat”, „Asta distracție” etc. „Blasfemie! Ați transformat bisericile în bordeluri!” – este una dintre puținele voci care condamnă „evenimentul” organizat chiar în zilele în care catolicii sărbătoreau Învierea Domnului.
„În timp ce locașurile de cult catolice se transformă în cluburi, moscheele apar ca ciupercile după ploaie. Dar să ne rezumăm la cuvintele organizatorului acestui eveniment: Este Paștele!
Să ne „bucurăm cu ei”, spune Cristian Drăghici, autorul postării clipurilor video de mai jos, relatează activenews.ro 

Sursa: http://altarulcredintei.md/catedrale-transformate-in-discoteci-pastele-sarbatorit-de-francezi-cu-muzica-tehno-si-dans-in-biserica/ 

pentru edificare urmariti si filmarea video





Iată ce zice Isus in mesajele date Mariei Divinei Milostiviri:

“Mult iubita Mea fiică, câtă nefericire vor simți catolicii și creștinii, din toată lumea, când vor vedea cum bisericile și lăcașurile lor de cult se vor transforma în locuri de distracție.
În biserici, care sunt menite să-Mi aducă omagiu Mie, se vor ține multe evenimente care însă vor insulta Numele Meu. În curând vor folosi bisericile ca locuri de tranzacții și profit. Toate aceste lucruri urmează să aibă loc și aceia care Mă iubesc, vor plânge cu mare durere. Cât vor suferi aceste sărmane suflete, pentru că vor avea de luptat cu asemenea blasfemii! Prin ereziile care li se vor impune cu forța nu se va arăta nici un respect pentru aceste suflete, în timpul multelor activități și ceremonii, care-L insultă pe Dumnezeu. Vor fi cântece, râsete, voci zgomotoase și istorisiri, care însă nu au nici o legătură cu Mine. Și totuși aceste acte dezgustătoare vor fi comise în Bisericile Mele și în fața Mea.”