mesajul

joi, 2 iunie 2016

TREI RELIGII. O SINGURA CASA.

(Casa lui Unu = crestinii + evreii + musulmanii) 

Casa lui Unu, care va aduna credinciosii crestini, evrei si musulmani sub acelasi acoperis pentru a promova dialogul interrelgios, va fi construita la Berlin.

Aceasta stire ne aduce aminte de doua mesaje:

un prim mesaj despre "noua biserică mondială care se va mândri cu o clădire impunătoare la Roma, dar care nu Îl va slăvi pe Dumnezeu.  Această clădire, în văzul tuturor, va fi construită cu simboluri satanice secrete și va adula fiara".


si un al doilea mesaj despre simbolul lui Unu: "Cifra unu va fi folosită ca un simbol în noua carte și oamenii vor purta insigne pentru a-și declara public fidelitatea față de această alianță unică mondială."


Proiectul e preconizat sa fie finalizat in 2018.

Iata si site-urile care prezinta subiectul : 



2 Corinteni cap. 6:
14.
Nu vă înjugaţi la jug străin cu cei necredincioşi, căci ce însoţire are dreptatea cu fărădelegea? Sau ce împărtăşire are lumina cu întunericul?
15.
Şi ce învoire este între Hristos şi Veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios?
16.
Sau ce înţelegere este între templul lui Dumnezeu şi idoli? Căci noi suntem templu al Dumnezeului celui viu, precum Dumnezeu a zis că: "Voi locui în ei şi voi umbla şi voi fi Dumnezeul lor şi ei vor fi poporul Meu".
17.
De aceea: "Ieşiţi din mijlocul lor şi vă osebiţi, zice Domnul, şi de ce este necurat să nu vă atingeţi şi Eu vă voi primi pe voi.
18.
Şi voi fi vouă tată, şi veţi fi Mie fii şi fiice", zice Domnul Atotputernicul.