mesajul

luni, 27 iunie 2016

BANERUL COMUNISMULUI

MICUŢII MEI COPII, BANERUL COMUNISMULUI SE PROPAGĂ PRIN EL ÎNSUŞI ÎN MULTE NAŢIUNI ŞI FOARTE CURÂND VA AJUNGE ŞI LA ROMA!


8 iunie 2016, 14:10

APELUL MARIEI, AJUTORUL COPIILOR LUI DUMNEZEU

Copilaşi ai inimii mele, fie ca pacea Domnului meu să fie cu voi toţi.

Copilaşi, rămâneţi uniţi cu Fiul meu şi cu Mama Lui, care vă iubesc foarte mult; participaţi la Sfânta Liturghie ori de câte ori puteţi şi hrăniţi-vă cu Trupul şi Sângele Fiului meu. Rugaţi-vă Rozarul meu în fiecare zi, rugaţi-vă pentru Biserică şi pentru convertirea tuturor păcătoşilor din întreaga lume. Consacraţi-vă celor două Inimi ale noastre şi consacraţi-ne familiile voastre, pentru ca nimeni să nu se piardă la Avertisment şi să se poată întoarce în această lume convertit, pentru a face parte din turma Fiului meu.

Un meteorit mare de foc se apropie de Pământ şi nimeni şi nimic nu poate să îl oprească deoarece este trimis de dreptatea lui Dumnezeu; va cădea foc din Cer pe Pământ şi va pedepsi naţiunile haíne. Copilaşii mei, nu fiţi încăpăţânaţi, fugiţi de vă puneţi casele în ordine pentru că zilele dreptăţii Dumnezeieşti sunt pe cale să înceapă şi o mare majoritate a celor mici continuă să se abată de la calea ce duce la salvare.

Mama voastră nu oboseşte să mijlocească pentru voi, copiii mei răzvrătiţi; dar trebuie să vă faceţi partea voastră pentru ca Cerul să poată acţiona, deoarece altminteri veţi fi cei care vă condamnaţi pe voi înşivă. Amintiţi-vă că vă reaspectăm voinţa voastră liberă şi depinde de dorinţa voastră de schimbare, de vreţi să trăiţi veşnic sau de vreţi ca sufletele voastre să fie pierdute pentru totdeauna. Tatăl meu este iubire şi vrea ca toţi să fie mântuiţi şi să vină la cunoaşterea adevărului. Nu fiţi nebunatici, întoarceţi-vă la Dumnezeu cât mai curând posibil; vedeţi că timpul se tot scurtează şi dacă veţi continua să mergeţi pe calea păcatului, ceea ce veţi găsi foarte curând, va fi moartea veşnică.

Apar în foarte multe locuri, mai ales acolo unde oamenii nu mă cunosc. Vreau să îi atrag şi să le aduc iubirea şi îndurarea lui Dumnezeu; ca Maică a umanităţii, dorinţa mea este ca toţi să fie mântuiţi. Vreau să-i adun laolaltă într-o singură turmă a Fiului meu şi astfel să fim o familie uniţi în credinţă şi astfel, mână în mână uniţi, vom merge să Îl întâlnim pe Domnul meu.

Micuţii mei copii, banerul comunismului se propagă prin el însuşi printre multe naţiuni şi foarte curând va ajunge şi la Roma. Aceasta va duce la pierderea credinţei şi va avea ca rezultat o hazna (fosă septică – n tr.) a păcatului şi a apostaziei. Mulţi vor fi pierduţi şi îl vor respinge pe Dumnezeu şi Biserica din cauza scandalurilor ce vor avea loc. Roma îşi va deschide porţile duşmanului meu şi astfel, în cele din urmă, se va aşeza pe scaunul lui Petru. Dreptatea lui Dumnezeu îl va pedepsi şi oraşul celor şapte coline va arde ca în timpul lui Nero.

Pregătiţi-vă, micuţii mei, pentru că se apropie ziua când omul fărădelegii se va arăta omenirii. Turmă a Fiului meu, feriţi-vă să nu cădeţi în înşelăciune ştiind deja că acesta este fiul pierzării care întenţionează să îl îlocuiască pe Dumnezeu, şi planurile lui sunt de a-i înşela pe mulţi făcându-i să-şi piardă credinţa şi viaţa veşnică. Aşadar, copiii mei, mergeţi ca şi copii ai luminii, şi astfel nimeni şi nimic nu vă va separa de iubirea lui Dumnezeu.

Mama voastră, Maria, ajutorul vostru, vă iubeşte.

Faceţi cunoscute mesajele mele întregii omeniri.

Sursa: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/english.html