mesajul

joi, 2 iunie 2016

A TREIA RECULEGERE MONDIALÃ A PREOŢILOR

"Sfântul Părinte" participă vineri, 12 iunie, începând cu ora 16.00, după închiderea ediției noastre, la cea de treia Reculegere mondială a preoților, în desfășurare de la 10 la 14 iunie în catedrala papei, bazilica Sfântul Ioan în Lateran. În solemnitatea Inimii Preasfinte a lui Isus, papa Francisc se adresează participanților cu o reflecție intitulată ”Transformați de iubire și pentru iubire”, iar după un timp de dialog cu preoții, prezidează Sfânta Liturghie și încredințează participanților mandatul misionar.

Cea de a treia Reculegere mondială a preoților are ca temă generală ”Chemați la sfințenie pentru noua evanghelizare”. Inițiativa, la care participă peste o mie de preoți de pe toate continentele, a fost organizată de Serviciul de Reînnoire Carismatică Internațională (ICCRS) și Fraternitatea Catolică.

Meditațiile spirituale din cele cinci zile de reculegere se inspiră din îndemnul apostolic al papei ”Evangelii gaudium”. Sfânta Liturghie de la începutul reculegerii, celebrată miercuri, 10 iunie 2015, de cardinalul Stanislaw Rylko, președintele Consiliului Pontifical pentru Laici, a fost urmată de prima meditație, ”Chemați la sfințenie pentru noua evanghelizare”, prezentată de pr. Raniero Cantalamessa, Ofm cap., predicatorul Casei Pontificale.


Mesajul lui Isus dat Mariei Divinei Milostiviri:

Francmasoneria ecleziastică a ajuns acum la cel mai înalt nivel al puterii în interiorul Sfintei Mele Biserici de pe Pământ

Luni, 30 septembrie 2013 la ora 15:45

Draga Mea fiică, trebuie să îi rog pe toți slujitorii Mei sfințiți să fie atenți la citațiile de participare la retragerea în meditație, care vor fi introduse pentru a îi convinge să accepte un nou jurământ de credință, care - dacă ei vor fi de acord să facă acest lucru - va face să devină fără valoare jurămintele sacre pe care Mi le-au facut Mie, Isus Cristos.

Francmasoneria ecleziastică a ajuns acum la cel mai înalt nivel al puterii în interiorul Sfintei Mele Biserici de pe Pământ și va dicta în curând noua sa Liturghie, care va sfida Voia Mea. Creată de dușmanii lui Dumnezeu și deghizată ca o adaptare nouă care să convină puterii politice care dorește să interzică creștinismul, ea va fi prezentată atât de repede încât mulți din Biserica mea vor fi uimiți. Ei vor fi îndurerați când vor vedea o astfel de urâciune, dar vocile slujitorilor Mei fideli nu se vor auzi în public, pentru că ei, masonii, controlează, pe toate căile, modul în care această nouă Liturghie va fi percepută. Fiecare obiecție ridicată în Diecezele din întreaga lume va fi respinsă și aruncată deoparte. Scuza va fi că Biserica trebuie să recruteze noi suflete tinere care s-au îndepărtat de ea. Ei vor spune că, printr-o nouă liturghie care să placă lumii laice, se vor converti mai multe persoane.

Oh, cât de înșelătoare va fi această urâciune și cât de mulți vor crede aceste minciuni, care îi vor îndepărta de Adevăr! Cartea Adevărului prezisă de profetul Daniel, a fost dată pentru ca să nu uite copiii lui Dumnezeu Adevărul, atunci când ei se îneacă în minciunile care vor devora Biserica Mea de pe Pământ.

Acceptați Adevărul care v-a fost dat de către Biserica Mea de pe Pământ. Nu acceptați noile legi, pe care veți fi obligați să le adoptați în Numele Meu Sfânt, căci ele de fapt vor reprezenta un sacrilegiu.

Al vostru, Isus