mesajul

marți, 28 iunie 2016

Mesaj dat nouă de Domnul Isus prin Maria Julianna

22 Septembrie 2013, acasă, în ora Îndurării, Domnul Isus spune…

Dragii Mei copii! Acum vă vorbesc celor care, cu statornicie, veţi rezista lângă Mine până la capăt. Aveţi grijă, deoarece se pregăteşte o mare prigoană împotriva voastră! Duşmanul Meu vrea să vă stârpească, pe voi cei care practicaţi adevărata credinţă. Atacă cel mai tare Preasfântul Meu Trup şi Sânge din Preasfântul Sacrament al altarului. Vrea să Îl ia de la voi. Odată, deja i-a reuşit, atunci când, acum 500 de ani, s-a întâmplat Schisma din Biserică. Atunci au aruncat afară din biserici tabernacolul şi scaunul de spovadă. Iar pe credincioşii Mei i-au obligat să urmeze noua credinţă. Acesta este protestantismul, unde nici astăzi nu cinstesc Preasfântul Meu Trup şi Sânge sub speciile pâinii şi a vinului. Acestea pentru ei este doar un simbol, o amintire a ultimei cine.

În serviciile lor religioase nu este ofertoriu şi nici prefacere (trasnsubstaţiere – n.tr.). Aceasta este trunchierea Sfintei Liturghii, lăsând pe dinafară esenţialul. Deşi Eu am spus clar: Trupul Meu, este cu adevărat hrană şi Sângele Meu este cu adevărat băutură. Apoi am lăsat apostolilor Mei: faceţi aceasta în amintirea Mea! Aşadar nu doar o singură dată, am transformat pâinea în Preasfântul Meu Trup şi vinul în Sângele Meu, ci am vrut, ca până la sfârşitul lumii, toţi credincioşii Mei, să aibă parte de cel mai mare dar al Meu, adică, am vrut să Mă dau lor pe Mine Însumi în Sfânta ÎmpărtăşanieDe aceea am lăsat : faceţi aceasta în amintirea Mea! Vedeţi cât de deştept şi viclean este satana? A luat de la ei ce era cel mai important, esenţialul. Ştiţi de ce? Pentru că Trupul şi Sângele Meu este cea mai mare sursă a voastră de putere!

Aşa este şi în război. Duşmanul, înainte de a vrea să-şi învingă inamicul, îl dezarmează, ca să-l facă neputincios. Şi duşmanul Meu ştie asta foarte bine. Pentru că cine mănâncă Trupul Meu şi bea Sângele Meu, Eu sunt în El şi el în Mine. Deci este unit cu Mine, este un suflet cu Mine. Iar cine este cu Mine, pe acela satana nu îl poate învinge, pentru că Eu stau deasupra a toate, sunt Atotputernic, iar omul care este unit cu Mine, se bucură de protecţia Mea uriaşă. De aceea vă îndemn, dragii Mei copilaşi, să mergeţi des la Sfintele Sacramente, pentru că Eu sunt Atotputernic, şi împreună cu Mine îl învingeţi pe satana. De mult duşmanul Meu, se pregăteşte pentru asta, să vă priveze pe voi de Preasfântul Sacrament al altarului. Pentru ca să fiţi slabi şi să vă doboare.

Micuţii Mei! Acum rugaţi-vă ca asta să nu îi reuşească! Chiar dacă va putea face asta în Biserica Mea oficială, în ascuns să fie întotdeauna preoţi ai Mei, care vor oficia Sfânta Liturghie! E adevărat că duşmanul meu îi va încolţi, ca să împiedice acest lucru şi să îi distrugă pe cei care vor oficia, dar şi pe aceia care vor lua parte la aceasta. Pentru că vor obliga pe toţi să devină adepţi ai noii religii mondiale. Şi aceasta nu va fi altceva decât o idolatrie ordinarăPentru că din locul de unde Eu sunt exilat, acolo, imediat îşi pune piciorul satana. Pentru că cine ar vrea să Mă ia de la voi? Doar satana, pentru ca să se pună pe sine în locul Meu. De aceea dragii Mei copilaşi, fiţi acum foarte vigilenţi! Nu permiteţi să fiţi induşi în eroare. Unde nu Eu sunt adorat sub speciile pâinii şi a vinului, să nu mergeţi acolo! Voi să aveţi doar un singur Dumnezeu în trei Persoane: Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh. Doar pe noi să ne adoraţi, doar nouă să vă rugaţi, şi rămâneţi statornici în această credinţă până la moarte! Pentru asta vă binecuvântez cu binecuvântarea Mea întăritoare în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”

Întărire (a mesajului – n.tr.) din Scriptură: Jacob 5, 10: În purtarea suferinţei şi în perseverenţa răbdării, luaţi exemplu de la profeţi, care au vorbit în numele Domnului.