mesajul

duminică, 5 iunie 2016

Simtindu-ne ofensati de Papa Francisc... Doar inceputul

“…faptul ca arat dezbinarea pe care o cauzeaza papa nu inseamna ca produc dezbinarea. Inseamna doar ca fac lumina asupra dezbinarii si arat moduri in care sa o evitam.”


Salutari in Cristos. Numele meu este Kelly Bowring si sunt un teolog catolic de buna credinta, fost profesor universitar si director de liceu, iar mesajul pe care vreau sa vi-l transmit azi este bine documentat si de incredere, de actualitate si urgent... Mi-am dedicat ultimii ani studiind, analizand si facand comunicari despre profetiile moderne si biblice referitoare la timpurile noastre.
Am descoperit ca timpul in care traim acum este cea mai importanta perioada din istoria omenirii, cel putin dupa Cristos. Iar acesta este cel mai important mesaj transmis vreodata umanitatii de catre Dumnezeu dupa vremurile Bibliei, iar cele mai importante evenimente divine de la invierea lui Isus incoace sunt pe cale sa se intample.
Intrucat deja am suferit multe in ultimii 6 ani ca sa va transmit acest mesaj, cred ca Dumnezeu m-a chemat sa fac aceasta si pur si simplu vreau sa-mi indeplinesc misiunea.
Am publicat o trilogie de carti, „Secretele”, „Marea infruntare” si „Semnele timpurilor”. Toate cele 3 carti sunt legate intre ele, fiecare prezentand profetiile timpurilor noastre, fiecare oferind noi dovezi si detalii credibile, si fiecare devenind un best-seller. De cand am lansat prima carte am fost invitat sa sustin peste 50 de prelegeri asupra cartilor in tara si peste hotare la diverse conferinte (vezi http://twoheartspress.com).
Fiecare dintre aceste carti a primit multe aprecieri pozitive. Alti teologi si-au aratat sustinerea, desi in secret, de teama sa nu-si piarda slujbele. Una dintre carti a primit aprobarea de imprimare de la Cardinalul Vidal.
De curand, in Aprilie 2015, un binecunoscut Cardinal de la Vatican de cel mai inalt grad, cu care am discutat in ultimii ani despre lucrarea mea, a ales sa-mi scrie o scrisoare cu antet oficial  in care a recunoscut ca a primit toate cele 3 carti, spunand: „Iti multumesc pentru amabilitatea de a-mi trimite copii dupa aceste 3 carti”. Apoi a confirmat: „Te asigur ca am trimis al doilea set de carti Papei Benedict al XVI-lea, asa cum ai cerut”. In final mi-a dat binecuvantarea lui spunand: „Il chem pe Dumnezeu sa te binecuvanteze.” Oamenii potriviti aflati in locurile potrivite stiu despre aceasta lucrare si recunosc importanta si validitatea acesteia. Ei sunt viteji si au un mare curaj, asa cum este si Spiritul Sfant Care ii conduce.
N-a fost usor sa scriu aceasta lucrare  mai ales la inceput, insa prezentul si cursul evenimentelor au inceput sa confirme ca este adevarat ceea ce-am scris.
Unora nu le-a placut ce am avut eu de spus si m-au privit cu dispret, dar niciunul n-a gasit erori in lucrarile mele. Si desi atat de multi raman surzi la auzul profetiilor, trebuie sa intelegeti ca eu nu pot ramane in tacere pentru ca as comite pacatul de omisiune fata de sufletele pierdute care astfel ar fi auzit adevarul si s-ar fi convertit.
Chiar daca sunt acuzat ca sunt fals, asta nu schimba adevarul a ceea ce urmeaza sa se intample. Sunt deja 6 ani de cand scriu si vorbesc despre aceste lucruri... si vazand ca tot ce-am scris a inceput sa se desfasoare... pot spune ca azi, nu pot schimba nimic semnificativ din ce spun profetiile ca urmeaza sa se intample si deja se intampla... totul se petrece ACUM, asa cum s-a prezis in profetii.
Iubesc biserica si as renunta la orice pentru ea... si trebuie sa transmit acest mesaj... sper ca-l veti primi si veti raspunde conform vointei lui Dumnezeu. Vreau sa va prezint acum principalele teme descrise in cartile mele:

Binecuvantati sunt cei care se simt ofensati de Papa Francisc
Problema nu este daca Papa Francisc e doar un papa liberal, un papa neinteles, un papa Jezuit, un papa pastoral, sau chiar un papa eretic sau un anti-papa.
Ceea ce stim, asa cum adevarat am fost avertizati prin profetii, este ca Papa Francisc a inceput sa lanseze o campanie impotriva Bisericii traditionale. El s-a angajat ca in mod subtil si viclean sa deplaseze atentia Bisericii de la revelatie, convertire si mantuire, inspre ceva care se focuseaza aproape exclusiv pe umanism, socialism si mediul inconjurator. Sunt astfel subminate realitatea pacatului si a Iadului. Este accentuata compasiunea pentru pacatos, fara a accentua in mod egal pocainta. Poblema este ca acest lucru ii duce sa aleaga Iadul pe oamenii care refuza sa intoarca spatele pacatelor de moarte. Papa Francisc conduce Biserica spre cea mai mare criza din istoria sa, asa cum au prezis profetiile si asa cum multi oameni admit acum ca face papa.
Oare nu vorbeste Spiritul Sfant prin profeti, si in consecinta, n-ar trebui sa ascultam profetiile divine, mai ales cand se dovedesc de-a lungul timpului a fi adevarate?
Profetiile sunt clare in privinta evenimentelor care se desfasoara si a celor ce vor veni, si privind ceea ce se intampla in lume si in Biserica astazi, putem confirma ca totul este adevarat. Profetiile ne spun ca Biserica va fi rupta in doua si impartita in doua tabere, si asta chiar de catre conducatorii ei, iar Biserica vizibila va deveni Biserica falsa si contrafacuta, iar Biserica adevarata va trebui sa devina ascunsa. Nu mai e mult pana atunci, cand diviziunea din biserica va deveni evidenta si cu adevarat colosala. Pare tot mai evident ca sunt deja in desfasurare planurile de a fi formata o noua Biserica in concordanta cu dorintele lumii; una care devine tot mai mult impotriva lui Cristos si a legilor Sale.
Ultimii 3 ani ne arata cum creste puterea Papei Francisc, si oricine indrazneste sa-l conteste este ignorat sau dat la o parte, chiar si din functii inalte ale Bisericii. Motivele de a ne simti ofensati din partea lui sunt atat de multe incat e greu sa tinem pasul cu ele. Asadar, binecuvantati sunt cei care vad ce se intampla si care pe drept cuvant se simt lezati de el, si care rezista cu curaj de partea Credintei adevarate, in aceste timpuri.
Va socheaza aceste lucruri? Aceste lucruri le spun de 6 ani si e din ce in ce mai evident ca ele sunt adevarate. Dar mai sunt si unii dintre voi nu vor sa creada.
Unii protesteaza spunand ca trebuie sa ne amintim de faptul ca Papa e incapabil de greseala (infailibil). Dar aceasta carisma a infailibilitatii si datoria care deriva de aici, si anume cea de a ne supune lui, ii sunt atribuite si unui papa invalid? Si, nu s-a stabilit deja ca un Papa se poate cu adevarat invalida el insusi prin abandonarea credintei sau schimbarea doctrinei? Cel despre care vorbim e pe cale sa faca acest lucru, sau a facut deja asa?
Principala intrebare pe care eu o pun, in lumina profetiilor credibile si pe baza comportamentul Papei, este daca nu cumva acesta este un inselator, un impostor, un distrugator, un sarlatan, un francmason, un lup in blana de oaie si un fals păstor – chiar falsul profet din Apocalipsa,  unul din cei mare mari inselatori din istoria lumii. Si nu cumva trebuie sa tinem cont ca profetiile nu ne avertizeaza doar ca un papa rau va veni timpurile noastre, ci ele spun ca va veni insusi falsul profet. Ca sa fiu clar, noi, ca niste adevarati credinciosi catolici, avem dreptul sa ridicam semne de intrebare in privinta Papei, si uneori avem chiar datoria sa facem asta.
Multe profetii indica faptul ca am intrat in timpurile de pe urma (vezi http://twoheartspress.com/blog/how-to-respond-if-pope-francis-is-the-false-prophet-2/). Cuvintele si actiunile Papei Francisc confirma cu tarie ca el este cel putin un candidat la titulatura de profet mincinos (vezi http://twoheartspress.com/uncategorized/pope-francis-agenda-unfolding/). Din ziua in care el a devenit Papa eu am spus ca el are putea fi [falsul profet], caci profetiile asa indica. De fapt o analiza atenta si detaliata a profetiilor nu-mi da alta posibilitate decat sa ajung la aceasta concluzie. Evenimentele recente confirma inca o data asta. Astazi mai mult ca oricand pot sa concluzionez si sa confirm ca cel mai probabil el este profetul mincinos.
Si, desi nu spun ca trebuie sa ne opunem lui sau sa ii opunem rezistenta, noi ar trebui cel putin sa ne simtim lezati (ofensati) de actiunile si vorbele lui. As sugera chiar ca acum, singurul raspuns corect si rezonabil este sa ne simtim ofensati.
Sub conducerea lui pare ca Biserica Catolica intra in Marea Inselaciune, caci el duce Biserica spre a imbratisa lumea seculara, unde pacatul nu mai este recunoscut ca fiind pacat. Devine clar faptul ca el intoarce invataturile Bisericii cu susul in jos. Si e limpede ca isi ascunde adevaratele intentii, in special in spatele vorbelor cu dublu inteles, pentru ca ele sa fie usor de justificat in mintea inocentilor, dintre care din pacate multi accepta fara cracnire minciunile sale voalate.
Da, cred ca este irational sa nu fii ofensat de Papa. Bineinteles ca stiu ca dusmanul Satan este provocat de cuvintele mele care il demasca, si va riposta. Si desigur ma astept sa fiu respins pentru ca spun acestea, cum am facut si pana acum, dar nu incerc sa va conving, ci doar sa va informez; nu incerc sa am succes, ci doar sa fiu credincios. Tu singur trebuie sa alegi daca vrei sau nu sa vezi. Daca respingi acest mesaj, oare nu vei respinge Spiritul Sfant? Crezi ca lui Isus ii place sa respingi profetiile Sale?
Trezeste-te si recunoaste cuvintele lui Cristos in acest mesaj, cat inca mai este timp. Cristos are nevoie de ajutorul si rugaciunile tale pentru a preintampina ceea ce este pe cale sa vina peste lume, Cristos are nevoie ca tu sa spui DA si sa devii apostol al vremurilor din urma, ca sa-L ajuti pe El sa salveze lumea in aceste timpuri.
Da, daca cu adevarat se intampla astfel, atunci planul profetului mincinos se va desfasura in etape si intotdeauna va fi mascat prin compasiune si bunatate. Cred ca trebuie sa ne pregatim sa raspundem la fel, in 3 etape: azi sa ne simtim ofensati (prima etapa), maine sa rezistam cand el va amesteca cu minciuni adevarul doctrinelor (a doua etapa), si in a treia zi (a treia etapa) opozitie totala fata de pontificatul sau, cand el va târî Biserica în schismă.
1. Azi sa ne simtim ofensati (prima etapa) - Episcopul Schneider a demonstrat recent ce înseamnă acum să ne simţim ofensaţi, cand a comentat raportul dat la jumatatea sinodului Vatican din Octombrie 2014, spunand ca protest:
„E prima data in istoria Bisericii cand s-a publicat un asemenea text heterodox ca document al unei intalniri oficiale a Episcopilor Catolici sub indrumarea unui papa.”
2. Rezistenţa urmează curând - Cardinalul Burke ne da indicii cam cand va deveni necesară rezistenţa şi cam cum va arăta ea, spunând in Februarie 2015:
Intrebat ce va face daca Papa Francis va schimba doctrina credintei, cum multi cred ca va face, el a raspuns „EU VOI REZISTA”. A adaugat apoi:
„Este intotdeauna de datoria mea sacra sa apar adevarul învăţăturilor Bisericii... Asadar, daca orice autoritate, chiar si cea mai inalta autoritate, va nega acel adevar sau va actiona in contradicţie, eu voi fi obligat sa [îi] rezist”.
Si, cand va face asta, noi vom sti pe cine sa urmam.
3. Eventual, opozitie totala - Daca papa duce Biserica in schisma, schimband sau abandonand doctrina, nu avem voie sa il urmam. Continuand sa mergem pe aceasta cale, trebuie sa ne indreptam privirea catre episcopi credinciosi si curajosi care sa ne indrume, intotdeauna ramanand fideli Scripturii si doctrinei si fiind intotdeauna ascultatori faţă de adevăratul Magisteriu al Bisericii.

Astazi, cei mai mari eretici din istoria Bisericii s-au infiltrat la cele mai inalte niveluri ale sale. Nimeni nu poate nega asta. Bineinteles, multi vor incerca sa nege profetiile pe care Dumnezeu le-a dezvaluit lumii si vor nega desfăşurarea corespunzatoare a evenimentelor, dar o vor face pe riscul propriu. Lucrurile se intampla astfel, si chiar daca le refuzăm sau le ignorăm, nu le vom putea opri. Multi insa vor asculta si vor reactiona. Voua ma adresez.
Intre timp acesti eretici vor continua neclintiti sa slabeasca Biserica. Dar eu voi face tot ce pot ca sa-i opresc si incerc sa va incurajez sa faceti si voi la fel.
Si, daca tu nu discerni in mod activ si nu te decizi de ce parte esti acum, pe masura ce se intampla lucrurile te vei trezi foarte curand ca esti de partea gresita.
Papa Benedict al XVI-lea spunea odata despre tradarea lui Iuda ca greseala lui Iuda a fost ca nu l-a parasit pe Isus cand nu a mai crezut in El - "falsitatea - spunea Benedict - care este semnul diavolului". „Iuda ar fi putut sa plece, asa cum au facut alti discipoli. Intr-adevar, el ar fi plecat daca ar fi fost onest.  In schimb, el a ramas cu Isus... cu intentia secreta de a se razbuna pe Invatator”. Puneti-va intrebarea: Cine, in ierarhia bisericii de azi, e ca Iuda, un apostol care in secret este fals si necredincios, care il tradeaza pe Cristos dar nu vrea sa paraseasca Biserica ci planuieste sa o dezbine, cu intentia secreta de a se razbuna pe Invatator? Este acesta Papa Francisc? Timpul o va spune.
De ce conteaza acestea acum? Ideea este ca atunci cand Biserica este rapita si torturata de un lider sinistru si mincinos, un adevarat lup in blana de oaie, eu nu ma voi incovoia de frica si nici nu voi privi in alta parte; eu voi vorbi si voi lupta, cu orice pret. Tu ce vei face???

Marea batalie finala se deruleaza acum
Suntem acum in timpul marii confuzii spirituale despre care Dumnezeu ne-a avertizat, timpul care va vedea marea furtuna finala a Bisericii si naufragiul credintei. Diavolul este sursa marii confuzii, si el ii face pe multi sa devina orbi, distrasi si adormiti din punct de vedere spiritual. Impostorul este hotarat sa amageasca cat mai multe persoane, si din cauza loialitatii lor prost intelese ei il vor urma precum oile la propria lor taiere. Ei nu vad cum calul troian a intrat deja in orasul lui Dumnezeu. Tot mai multi dintre dusmani sunt perceputi ca fiind prieteni, in timp ce Biserica adevarata a lui Cristos este declarata a fi dusmanul. Mincinosii de la nivel inalt in Biserica folosesc logica rastalmacita pentru a inlocui doctrinele credintei cu invataturi eretice si nimeni nu are unde sa-si spuna public opinia despre ei si despre ceea ce fac ei. 
NU este vorba doar de mici schimbari aduse Liturghiei sau despre o pagina lipsa referitor la cel de-al treilea secret de la Fatima... nu putem sa ne pierdem in amanunte ci trebuie sa privim intregul tablou al jocului care se intampla in prezent... Si acesta nu va fi un eveniment rapid care se va incheia cu triumful Mariei la aniversarea de la Fatima din 2017...pe cat de mare va fi miracolul Sfintei Fecioare, el este doar punctul de diviziune al marii batalii, dupa cum ne arata Apocalipsa 12. Dupa aceea va urma intreaga desfasurare a profetiilor despre anticrist. Nu va lasati mintiti de afirmatiile profetilor falsi ca totul se va intampla intr-un an sau doi. Aceasta batalie abia incepe si inca mai urmeaza cativa ani de incercari.
Numai acei cativa din ramasita care iubesc adevarul vor ramane statornici in credinta. Deci e nevoie ca TU sa iubesti adevarul din ce in ce mai mult, acum mai mult ca oricand. Dezbinarea Bisericii este doar inceputul... un pas in planul noii ordini mondiale si al ridicarii falsilor mesia.
Diavolul are in plan sa indeparteze cat mai multi oameni de adevarata credinta si de Cristos cel adevarat. El introduce noi lucruri ipentru a confuza masele, si indeplineste asta cu o falsa compasiune si printr-un lider in care noi ar trebui sa avem cea mai mare incredere. Din pacate profetiile arata ca o mare parte a membrilor bisericii o vor parasi pentru a urma aceasta cale a falsei biserici restructurate care isi va conduce membrii spre falsul cristos. Satan are in plan sa desparta familiile, pana cand va dezbina si va rupe chiar marea familie a Bisericii.
Unii spun ca vorbele mele cauzeaza diviziune si poate chiar schisma in biserica. Dar, faptul ca arat dezbinarea pe care o cauzeaza papa nu inseamna ca produc dezbinarea. Inseamna doar ca fac lumina asupra dezbinarii si arat moduri in care sa o evitam.
Tradatorii credintei sunt pe cale sa cauzeze mari daune spirituale iar Biserica va indura o furtuna violenta. Multi din cei alesi sa apere adevarul il vor nega. Pregatiti-va!
Papa emerit Benedict va trebui ca in curand sa fuga din Roma in exil, in timp ce Petru Romanul, adica insusi Sf. Petru, va conduce din ceruri Biserica, conform profetiilor.
Rugati-va, pentru ca doar prin rugaciune veti putea intelege aceste mesaje si apeluri dumnezeiesti.

Preoti loiali! ASCULTATI!
Sunt acum multi iuda care il urmeaza pe acel mare Iuda, opusul lui Ioan Botezatorul, care in loc sa apere casatoria sustin gruparile de homosexuali. Biserica este pe cale sa fie distrusa chiar de catre cei din interiorul ei, iar enoriasii vor fi imprastiati.
Catre preotii adevarati care au in suflet adevarata preotie... Puneti mainile pe carma! Aparati comoara credintei! Tineti lampa sus ca un far deasupra marii involburate, pentru ca cei care urmeaza adevarul sa poata vedea si sa nu piara.
Si chiar daca esti izolat de colegii tai preoti, tu trebuie sa aperi si sa ramai de partea adevarului. Cuvantul vesnic nu se va schimba niciodata, asa ca nu-i urma pe cei care spun ca il modernizeaza.
Profetul mincinos va introduce o puternica credinta ecumenica universala si acest lucru va fi slavit de toti paganii. Majoritatea celor din Biserica Catolica vor fi amagiti dar, conform profetiilor, aproape jumatate dintre preoti vor refuza sa depuna juramantul final.
Cuvantul continut in Biblie va fi adaptat si modificat ca sa induca in eroare credinciosii. Sfanta Impartasanie si profanarea ei vor fi sursa nemultumirii si dizidentei.
Vor fi multe orori pe pamant dar prin aceste evenimente Dumnezeu ii atrage inapoi pe multi care initial au fost  rataciti.
Trebuie sa te pregatesti acum pentru cand va fi nevoie sa-i alini pe acei crestini care, ca si tine, nu se vor indeparta de adevar.

Marea Apostazie incepe
Marea furtuna a inceput deja. Acestea sunt vremurile cand adevarul este desconsiderat si noi ideologii vor fi concepute si servite fortat maselor de oameni.
Vedeti-l pe Papa Francisc drept ceea ce este el si analizati munca lui sa vedeti daca produc roade. Am avut suficient timp sa vedem ca roadele pe care el si apropiatii sai, precum Marx, Kasper and Cupich le produc, sunt ca un fruct putred pana la miez.
Schimbarile sunt impuse cu forta asupra credinciosilor si noi suntem fortati sa inghitim minciuni. Acestea vin de la Satan si sunt deghizate in „blana de oaie”. Adevarul este ca ele sunt menite sa distruga Biserica de pe pamant, incepand chiar din centrul ei. Dovezile sunt evidente pentru cei ce vor sa le vada, ca aceste schimbari care sunt introduse contrazic si sunt opuse cuvantului lui Dumnezeu.
Dar pentru voi toti aceia deschisi adevarului, va spun, Dumnezeu promite ca niciun rau nu ii va atinge pe acei credinciosi adevarati.
Biserica exterioara, noua Biserica falsa, va conduce lumea spre apostazie, ca sa imbratiseze doctrinele iadului prin flacarile haosului.
Deci in aceasta criza, aveti o singura obligatie:  nu lasati sa fiti despartiti de doctrinele adevarate si de cuvantul lui Dumnezeu.
Diavolul lanseaza noi idei si multi oameni ne asteptam sa le creada a fi adevarate. Fiti atenti! Ascultati ceea ce Magisteriul Bisericii ne invata, bazate pe Biblie si pe Catehism.
Fiti tari si luptati impotriva Diavolului care incearca sa va induca in eroare si sa va indeparteze de adevar.
Traim in vremuri mai grele decat cel al Potopului. Norii pacatului acopera intreaga lume in zilele noastre si umanitatea s-a indepartat de rugaciune. Pacatul este legalizat si legitimat pe toate fronturile, cu viteza mare.
Multe adevaruri sunt date la o parte si doctrine false sunt imprastiate in lume.
Luati masuri acum! Nu acceptati niciodata minciunile. Aparati-i pe cei inocenti si impotriviti-va oricarei nedreptati. Intensificati rugaciunea.
Scripturile spun ca rolul profetului mincinos este sa schimbe Biserica pentru a pregati ridicarea fiului lui Satan. Uitati-va cum confuzia si dezordinea spirituala cresc si par sa invaluie tot ceea ce provine de la Vatican in aceste zile.
Marea Apostazie a sosit si multi din Biserica sunt atrasi sa intre in schisma.
Diavolul cauta sa sadeasca conflicte chiar intre cei alesi sa apere adevarul. Deschideti ochii spre ceea ce se intampla. Nu trebuie sa ii urmati pe acestia, ci sa fiti fideli adevaratului Magisteriu al Bisericii lui Isus si sa va uniti acum cu cei din ramasita.
Aproape ca e timpul sa va pregatiti pentru zilele ce vor veni cand adevarata impartasanie se va gasi doar in foarte putine locuri. Profetiile venite de la Fatima si La Salette sunt in desfasurare. Bisericile vor fi profanate pana in ziua in care anticristul se va aseza pe tronul noului Templu al lui Dumnezeu in Noul Babilon, in mijlocul Romei. Ca un fals Ioan Botezatorul, profetul mincinos il va aplauda si il va idolatriza aproape ca pe un nou mesia. Si, prin puterea Satanei, el va seduce natiuni intregi. Foarte multi vor fi prostiti de exteriorul iubitor si umanist, cand ei doi isi vor prezenta lumii planul lor malefic. Trebuie sa fiti avertizati si sa-i preveniti si pe altii cu acest video cat inca mai puteti.
Pe masura ce aceste lucruri se vor intampla, Dumnezeu va interveni; pamantul va avea convulsii oribile si multi vor muri, si toti vor vedea mana lui Dumnezeu lucrand. Dumnezeu va trimite mari furtuni apocaliptice, cutremure, tsunami, inundatii, vulcani si valuri de caldura, care vor cobori pe pamant pt a-l opri pe anticrist.
Apoi in cele din urma cei care raman credinciosi vor experimenta victoria lui Dumnezeu.
Asa ca pregatiti-va si inrolati-va in lupta!

Treimea Nelegiuita
Aceasta batalie finala va fi in mare parte un razboi spiritual, desi va include unele razboaie reale. Unicitatea acestui razboi este ca cei care vor fi de partea anticristului si a profetului mincinos vor fi vazuti ca facand mult bine in lume. Cand antichristul va aparea, el va raspandi ateismul, insa sub masca Noii Religii Unice Mondiale, iar carapacea Bisericii Catolice va fi condusa de papa - profetul mincinos. Anticristul va fi cel mai puternic lider mondial al tuturor timpurilor si multi vor crede ca el este trimisul lui Isus pentru a pregati lumea pentru A Doua Venire.
Cum veti sti cand se intampla asta? Razboiul din Orientul Mijloiu va implica in curand si alte natiuni. Celelalte natiuni din vest vor determina reactii din partea Rusiei si Chinei. Totul se va termina cu un razboi mondial.
Iar cand veti afla din media de un nou negociator al pacii, foarte dotat si promitator, veti sti cine este anticristul. El va iesi in faţă si va fi vazut negociind un plan de pace. El va deveni un aliat foarte apropiat al profetului mincinos. Impreuna, ei il servesc (in secret) pe Satana si vor justifica fiecare pacat impotriva lui Dumnezeu si vor incuraja pacatul pretutindeni, conform profetiilor. Cu alura sarmanta si sub masca bunatatii si a pretinsei sfintenii, ei  ii vor duce pe un drum gresit pe fiii lui Dumnezeu.
In timp ce falsul profet va conduce Biserica in Roma pretinzand a fi un bun papa dar distrugand-o din interior, Anticristul se va ridica in glorie in Ierusalim si va fi un fals impaciuitor al evreilor cu palestinienii, si apoi al altor natiuni, ajutand sa se puna  capat razboiului, abia apoi cautand sa ii anihileze in secret pe evrei. El va crea o pace falsa si va intemeia societati caritabile mondiale, sub fatada umilintei si a grijii pentru aproapele. Iar atunci totul in Biserica se va schimba rapid, cu noi reguli si doctrine obscene in numele modernismului si evanghelizarii, si noi ritualuri satanice mascate si diverse alte ticalosii, seducand masele de oameni cu o spiritualitate falsa. Va parea ca a inceput o noua era mondiala de unitate si pace si multi vor aplauda noua Biserica mondiala.
Toate regulile se vor schimba; liturghia va fi recreata; Impartasania modificata; inclusiv vor fi noi cereri de a se binecuvanta casatoriile intre persoane de acelasi sex, pana cand in final Sfanta Liturghie nu se va mai celebra conform doctrinei adevarate.
Pe masura ce ei distorsioneaza Liturghia, impartasania nu va mai fi respectata asa cum ar trebui, pana cand se va ajunge la a nu mai fi oferita in mod valid. Telul profetului mincinos este distrugerea sacramentelor si a oricarei notiuni de "pacat" prin noile legi care sustin "toleranta". Atunci va cobori intunericul, antichristul isi va ocupa locul in Biserica si va incepe Marea Persecutie, cu multe biserici eliminate si desfiintate. Va deveni o ofensa sa te indoiesti de noua ierarhie a religiei unice mondiale care va lua conducerea in bisericile noastre. Cea mai dura persecutie va fi a crestinilor impotriva altor crestini, si raul cel mai mare va veni din interiorul Bisericii.
Profetul mincinos ii va preda in cele din urma Biserica Anticristului, care cu atractia sa hipnotica va conduce apoi noua religie unica mondiala impotriva lui Dumnezeu si a celor ce cred in El, pana cand viclenia sa va face sufletele sa-l idolatrizeze.
In final, noua biserica falsa va include evrei, musulmani si alti crestini.
Nu va lasati indusi in eroare de acesti doi inselatori.

Crestini adevarati ai timpurilor din urma: PERSEVERATI!
Ce vrea Dumnezeu sa faceti?
-  Deschideti-va sufletele la mesajele divine ale timpurilor noastre si ascultati avertizarile lui Dumnezeu
-  Iubiti adevarul si aparati-l in aceasta mare furtuna care va mai dura multi ani de acum inainte
-  Nu permiteti sa se stinga flacara credintei din voi
-  Tineti in maini – sfantul rozar si Sfanta Biblie
-  Tineti in inima – iubirea pentru adevar
-  In centrul devotamentului vostru – Sfanta Impartasanie si spovedania deasa
-  Sa nu fiti interesati de lucrurile materiale nici sa fiti subjugati de tehnologie, ci cautati comorile lui Dumnezeu si veti fi fericiti aici pe Pamant si mai apoi in Rai
-  Intariti-va iubirea pentru Dumnezeu... iubiti mereu si faceti bine altora
-  Faceti o prioritate importanta din rugaciunea in familie... doar fiind uniti in rugaciune veti putea rezista incercarilor ce vor veni si doar prin puterea rugaciunii veti putea infrunta orice rau
-  Lasati lumina Spiritului Sfant sa va transforme vietile si sa va dea sperante supranaturale
-  Purtati-va crucea grea pentru apararea adevarului
-  Nu ramaneti tacuti, intrucat tacerea voastra ii intareste pe dusmanii lui Dumnezeu
-  Nu-l abandonati pe Domnul Isus si pe Maica Sfanta... cand lucrurile vor sta cel mai rau, celor care cer ajutorul lui Isus si al Sfintei Fecioare, Dumnezeu le va trimite ingerii Sai care sa ne ajute, sa ne protejeze, sa ne indrume, tinandu-ne departe de orice pericol.

Interventiile divine – Mari semne din Rai
Prin aceste profetii Dumnezeu promite protectia Sa speciala.
Apocalipsa confirma „Si a aparut un mare semn in Cer, o femeie imbracata in soare, cu luna la picioarele sale si pe cap o coroana din 12 stele”. Cartea Apocalipsei afirma ca in mijlocul bataliei finale, Dumnezeu o va trimite pe mama Sa sa fie de partea noastra si sa ne ajute in lupta. Maria este femeia din Apocalipsa si Doamna tuturor oamenilor si natiunilor. Iar Dumnezeu a trimis-o sa ne dea semne si mesaje din Cer in numele Sfintei Treimi si sa ne spuna ca Isus e langa fiecare din noi in aceasta criza finala. Si ca Dumnezeu va interveni ca sa ajute la oprirea bestiei de la a rapi sufletele.
Avertismentul global al Milostivirii si Maretul Semn Miraculos in toate locurile de aparitie ale Fecioarei Maria vor avea loc in curand si aceasta va fi marea linie care-i va separa pe cei care sunt cu Dumnezeu de cei care nu sunt cu El.
In curand, la Marele Avertisment, toti ochii vor vedea semnul marii cruci pe cer cand Dumnezeu ii va arata fiecaruia din noi pacatele pe care le-a facut si nu le-a spovedit si li se va oferi sansa sa se pocaiasca. Acesta va fi cel mai mare act de mila al lui Dumnezeu din istoria lumii, cel mai mare miracol, asa cum a fost profetit de insusi Domnul nostru prin Sf. Faustina.
Avertismentul, desi e un mare act de mila, e doar prima faza a celei mai dificile si provocatoare perioade din toate timpurile. Multi se vor converti dar dupa aceasta, cei cu pacate grele si care-l vor urma pe Satan vor nega vor si mai mult nega existenta lui Dumnezeu si vor nega ca Avertismentul a fost o manifestare supranaturala. In timp ce Avertismentul va converti milioane de oameni, inclusiv dintre cei loiali Religiei Unice Mondiale, el nu va fi suficient pentru a ii opri pe acesti sclavi malefici ai lui Satan si ai lui Antichrist.
De aceea Dumnezeu va continua sa ne aminteasca prin pedepse divine faptul ca El exista.
Dezastrele ecologice se vor intensifica, ca pedepse ale omenilor pentru pacatele lor facute unul fata de altul. Aceste dezastre climatice sunt menite sa ne trezeasca din somnul adanc si din lipsa de credinta si sa diminueze impactul acelui grupul rau de aliante globale si planurile rele ale noii guvernari mondiale.

Semnul Bestiei
Treimea Nelegiuita formata din falsul profet, anticristul si Satana insusi vor batjocori acum si mai pe faţă Sfanta Treime. Anticristul, cu şarmul sau convingator si pretinzând a fi un bun crestin, va incerca sa castige sufletele din intreaga lume ca lider politic al noii guvernari mondiale. El va lucra ca sa aduca pacea mondiala si multe tari se vor uni sub conducerea sa, pana cand el va aduce toate natiunile pe care le uneste sub mantia Bisericii Catolice, intr-o noua religie unica mondiala a Noului Babilon.
Feriti-va de semnul bestiei, care va fi sub forma unui card bancar si a unui cip special incorporat in mana... Curând ei vor stabili o moneda universala in numele „salvării economiei” unindu-se cu principalele banci ale lumii pentru a crea a noua institutie financiara puternica cu un nou centru mondial al comerţului. Acesta va fi Noul Babilon.
Vor avea acces la bani, mancare si alte lucruri necesare doar cei care vor avea acel semn, dar pentru a-l obtine va trebui sa-ti compromiti moralitatea, credinta si sufletul. Insă noua guvernare unica mondiala intentioneaza sa fure sufletele umanitatii. Cei care accepta semnul bestiei vor fi vrajiti de satana si-si vor pierde sufletele.
Va trebui sa alegeti: fie semnul bestiei, fie Pecetea Dumnezeului Celui Viu, care vă va proteja de ororile Antichristului. Ascultati-ma acum... Crestinii adevarati nu trebuie sa accepte semnul, ci trebuie sa stea in afara jurisdictiei lui, unindu-se pentru a supravietui.
Cand lumea va fi cufundata in intuneric, Rusia si China vor ataca Noul Babilon al Europei pana cand Roma va fi distrusa. Noul Babilon va cadea si apoi va ajunge sa fie dominat de comunism, care va domina ingrozitoarea perioada finala a persecutiei.
Apoi va urma Marea Persecutie cand multi vor renunta la credinta de frica. Cei sfinti dintre voi vor fi persecutati din cauza credintei, dar sa nu renuntati.
Apoi Dumnzeu va actiona in numele alesilor Sai, intorcand cartile, si ultima Mare Persecutie se va transforma intr-o persecutie a Falsului Profet, a anticristului si a urmasilor lor.

Cei doi martori ai Marii Persecutii
Cei doi martori din Cartea Revelatiei sunt Biserica si poporul Israelului, reprezentati de orasele lor centrale Roma si Ierusalim. Planul lui satana este sa anihileze si sa distruga acesti doi martori astfel incat orice urma a lui Dumnezeu si a legilor Lui salvatoare sa fie rase de pe fata Pamantului, şi sa puna stapanire pe Roma si Ierusalim. Atunci Satana va fi reusit in planul lui de a aduce toti oamenii pamantului in osanda eterna.
Dar, mulţumită celor ce cunoastem din profetiile lui Dumnezeu, noi stim ca nu acesta va fi finalul acestei batalii.
Ierusalim va cadea si se va ridica conform previziunilor. Apoi Antichristul va instiga in secret la genocid.
Roma va trece printr-o mare revolutie.
Cele doua inimi ale lui Cristos si Maria sunt de asemenea „doi martori” ai acestor timpuri si vor fi „omorati” in aceste vremuri. Lumea il va respinge pe Cristos si cuvantul Sau, si va incerca sa stearga orice urma a Sa, si toata devotiunea fata de Maria va fi eliminata cu grija de catre dusmanii lui Cristos, chiar si din Biserica. Sfanta Treime o trimite pe Maria din Cer sa ne ajute in aceste timpuri si sa ne arate calea catre Rai. Ea ii roaga pe copiii sai sa asculte chemarile trimise din Cer, insa multi vor continua sa respinga ajutorul sau matern.
Dar noi mai stim din profetii ca armata ramasitei este martorul credincios al sfintei doctrine a lui Cristos, iar toti cei care raman loiali adevarului vor deveni martori neinfricati ai acestor timpuri, si vor cauta sa propovaduiasca adevarul, invingand lucrarea Anticristului.

Marea pedeapsa
Dumnezeu ne-a spus ca daca lumea nu se converteste, in special la Marele Avertisment, atunci va suferi o aspra pedeapsa, o mare parte a lumii fiind rasa de pe fata pamantului. Umanitatea a pierdut chiar si notiunea de pacat. Pedeapsa divina este necesara pentru a purifica lumea.
Si in final, prin marea pedeapsa a celor 3 zile de intuneric, tot raul va fi eliminat. Dumnezeu va purifica pamantul, pregatind umanitatea si toata Creatia pentru Noul Paradis.
In timp ce mana Sa dreapta va arunca diferite pedepse asupra celor rai in aceste vremuri, mana Sa stanga va ridica si va lua ramasita sub protectia Sa si va veghea asupra noastra pe vecie.
Rugati-va ca pedeapsa finala sa se diminueze de dragul celor drepti si ca ei sa reusesca in misiunea de convertire a sufletelor.

Copii ai Luminii – LUPTATI!
Umanitatea este in ajunul unei mari tulburari dar voi puteti schimba aceasta situatie. Nu lasati frica sa patrunda in inimile voastre. Stiti ca Satana nu va invinge.
Dumnezeu are tot controlul si a prezis toate aceste lucruri in Biblie si prin profetii Sai. El te cheama acum sa-i raspunzi si sa-L ajuti in aceasta batalie finala.
Toate aceste lucruri sunt pregatiri pentru Marea Zi cand Dumnezeu va separa adevarul de neadevar. Apoi Pamantul va fi transformat si toti vor trai in fericire.
In cele din urma veti experimenta triumful definitiv al Inimii Imaculate, Noua imparatie Spirituala a Inimii Sacre, Era de pace de 1000 de ani, si Noua Imparatie a Voii Divine, iar aceasta generatie va vedea Noul Cer si Noul Pamant si sosirea glorioasa a Noului Ierusalim.
Atunci, Cristos va veni din nou in toata Gloria Sa, cand El va ridica Biserica Sa si va aduce in sfarsit pacea pe Pamant.
Spus mai simplu – celor ce o vor onora pe Mama lui Isus, asa cum El a cerut, li se promite ca vor fi protejati in Marea stramtorare...Dumnezeu ne-a promis sa ne protejeze in Noua Arca, care de data aceasta nu este o barca ci o inima, Inima Imaculata a Mariei...asa ca aveti mari sperante. Ea a fost trimisa din Rai in aceste timpuri ca sa ne arate calea salvarii si calea catre Fiul Sau...si Maria va roaga sa cititi, sa credeti si sa imprastiati aceste mesaje divine!
Si daca perseverati, Dumnezeu va promite ca rasplata voastra in Paradis va fi mare.

O ultima chemare: Sustineti adevarul CU ORICE PRET!
Fiti aparatori curajosi ai adevarului si nu dati inapoi cand liderii Bisericii vor schimba legile pentru a incerca sa schimbe adevarurile credintei.
Ce vrea Dumnezeu sa faceti voi? Dumnezeu nu ne spune ca trebuie sa ne mutam, sa ne ascundem sau sa cumparam anumite lucruri, poate cu exceptia unei mici cantitati de mancare... s-ar putea sa pierzi timpul cu astfel de lucruri si tot nu te vor ajuta. AMINTITI-VA de cei 8 supravietuitori de la Hiroshima si de Immaculee, supravietuitoarea genocidului din Rwanda... ceea ce ne va salva este sa ne rugam si sa o chemam pe Maica Domnului pentru ajutor, unindu-ne si increzandu-ne in calauzirea Duhului Sfant.
Dumnezeu ne cheama sa ne RUGAM! Si sa folosim adevaratele arme ale Victoriei pe care El ni le-a dat pentru aceste timpuri: spovedania, impartasania, Sfanta Scriptura, Sfantul Rozar, Consacrarea la Inima Imaculata a Mariei, iubirea de adevar si credinta in adevaratul Magisteriu al Bisericii.
Spuneti Coronita Milostivirii Divine si Preasfantul Rozar in fiecare zi, si in familie cat de des puteti, pentru a slabi impactul acestui plan viclean si demonic al acestor vremuri din urma.
Rugati-va si pentru sufletele care vor pieri in dezastrele naturale globale iminente aduse de Mana lui Dumnezeu pentru a pedepsi lumea, cu scopul de a salva umanitatea si de a aduce oamenii credinciosi in noua Era a Pacii.
Puneti-va increderea si speranta in Iisus. Nu va lasati descurajati. Fugiti de pacat. Iubiti adevarul. Continuati sa va rugati. Victoria ii asteapta pe cei care raman credinciosi, iar dupa ce trece furtuna, veti vedea Noul Cer si Noul Pamant!
Impartasiti acest mesaj profetic cu toti Catolicii si cu toti credinciosii acum.

Curaj! Dumnezeu sa va binecuvanteze!