mesajul

miercuri, 1 iunie 2016

România are nevoie de multă rugăciune

O vizionară cunoscută nouă, dar care acum trebuie să rămână în tăcere ne-a transmis câteva mesaje importante pentru români, care trebuie răspândite tuturor, primite de la Domnul Isus, Sfânta Fecioară, Sf. Arhanghel Mihail și Arsenie Boca.

Iată esența mesajelor:

Domnul Isus ne transmite să spunem novene neîntrerupte pentru țară ca România să nu își piardă statutul de țară aleasă în fața lui Dumnezeu. (ispășitorii spun novena lui Isus Regele tuturor națiunilor, fiind o novenă scurtă și puternică.)

Sfânta Fecioară ne transmite același lucru, mai adăugând că trebuie să spunem novene neîntrerupte pentru membrii familiilor noastre (important fiind să îi pomenim cu numele), în care să îi adăugăm cu numele și pe parohul și episcopul nostru.

Sf. Arhanghel Mihail ne transmite să spunem în fiecare zi puternica rugăciune de exorcizare pe care a dat-o Poloniei, pomenind în exclusivitate România (rugaciunea de dupa rozariu): http://profetieavertisment.ro/rozariul-sfantului-arhanghel-mihail/ 

Arsenie Boca ne transmite ca în fiecare dimineață să ne rugăm rugăciunea grabnic ajutătoare pentru cei aflați în grele suferințe, mari dureri, mâhniri și boli, pe care pelerinii o rostesc la mormântul său, totodată invocându-l să mijlocească pentru țara noastră.

Într-un alt mesaj mai vechi, Domnul Isus ne spune că rugându-ne Rozariul Sfintei Fecioare, Coronița Preascumpului Sânge și Coroana îngerească vom avea parte de protecție deplină împotriva celui rău.


Ca novene putem alege pe care (rugăciuni) le dorim, important este să fie făcute nouă zile la rând pentru Romania si familiile noastre.  

Arsenie Boca s-a dus la Ceruri dar multi credinciosi îi închină rugăciuni. Putini stiu însă că există o Rugaciune grabnic ajutatoare pentru cei care se afla in grele suferinte, in mari dureri, mahniri si boli.

Sfinte Preacuvioase Parinte Arsenie, indreptator al sufletelor noastre si tamaduitorul bolilor sufletesti si trupesti, ca cel ce ai impodobit cu adanc de cunoastere a fapturii omenesti, te rugam in vreme de durere si mahnire, cauta cu mila spre noi pacatosii fiii tai si mijloceste catre Preabunul nostru Mantuitor, iertare de pacate si vindecare de toata neputinta.

Parinte Sfinte, care ai mare indrazneala in fata Tronului Ceresc, te chemam cu mare lacrimi, dar cu nadejde ca cele spre vindecare sufleteasca si trupeasca, spre mantuire si sfintire, le vom dobandi prin tine, cel ce ne-ai incredintat prin aceste cuvinte: ”Eu ma duc, dar de acolo de unde voi fi, am sa va ajut mai mult ca si pana acum”.
Dupa cum in viata pe cei aflati in mari necazuri si suferinte cumplite ii tamaduiai indata, asa si acum pe noi cei pacatosi, insa chemati cu dragoste la mormantul tau incununat cu har ceresc si flori, ne primeste si ne mangaie, sfant si bun Parinte. Ne scoate din negura pacatelor si a patimilor. Daruieste-ne binecuvantarea ca sa purtam crucea vietii spre inviere si luminare desavarsita.
Doctor si tamaduitor de orice suferinta, te rugam, vindeca-ne pe noi, fiii tai si pe cei ce ii aducem in lacrimi si rugaciuni la crucea sfanta a mormantului tau, izvorator de pace, har si binecuvantarea ta de bun si sfant Parinte, iti multumim si te rugam sa ne fii mereu aproape cu rugaciunea si ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfant spre slava marelui si minunatului nostru Dumnezeu si spre a sufletelor noastre mantuire. Amin.
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale Sfantului Parintelui nostru Arsenie, miluieste-ne pe noi pacatosii. Amin.