mesajul

luni, 6 iunie 2016

“Ceremonia de deschidere” a tunelului San Gottardo = ritual masonic (satanic)

Ceremonia de deschidere a unui tunel la baza Gotthard din Elveția a fost un, înfricoșător, ritual satanic întunecat.
Are peste 57 km și a costat peste 11 miliarde de euro, tunelul la Baza Gotthard este proiectul cel mai lung și cel mai scump tunel din istoria lumii. Tunelul trece prin Alpii elvețieni și a durat 17 ani pentru a fi finalizat. Se spune ca este un simbol al unificării europene în contextul creșterii naționalismului și a frontierelor închise.
Pentru a celebra deschiderea acestui tunel, o ceremonie elaborată a fost prezentata în fața demnitarilor europeni, cum ar fi cancelarul german Angela Merkel, presedintele Francois Hollande a Franței și prim-ministrul italian Matteo Renzi. În timp ce cei mai multi dintre oaspeții se asteptau la o ceremonie de celebrare, ei au trebuit să participe în schimb, un spectacol tulburător orchestrat de regizorul german Volker Hesse, în care un bărbat îmbrăcat ca un țap a condus un ritual ciudat.
Elita ocultă se bazează în totalitate pe putere și simbolism. Ceremonia de mai sus arată ambele. Prin ceremonia de deschidere a celui mai adânc și mai lung tunel din lume, elita ocultă spune lumii ca ea controlează resursele și puterea de munca a lumii. Cu alte cuvinte, ei sunt singurii care pot face acest tip de proiect și acest lucru este posibil, deoarece acestea controlează politica, finanțele și  afacerile. Mai mult decât atât, prin crearea de ceremonii oculte deschise, elita spune lumii: "Aceasta este in ceea ce noi credem , aceasta este ceea ce ne gândim despre voi și nu poți face nimic în privința asta."
Ceremonia de deschidere a Bazei de Gotthard a devenit dintr-o mare lucrare de inginerie într-o ceremonie religioasa dedicata lui Baphomet, ridiculizând intr-un fel "cât de ridicoli au fost muncitorii care si-au sacrificat viața lor și masele care vor circula prin tunel". 
Apoi, cei mai puternici oameni din Europa s-au ridicat în picioare și a dat aplaudat în picioare, ceremonialul dedicat adevaratului conducator al elitei oculte.