mesajul

sâmbătă, 6 februarie 2016

2 Mesaje ale Domnului Isus pentru un preot (si pentru preoti) prin Maria Julianna


7 ianuarie 2016. Acasă, în ora îndurării, Domnul Isus spune...


Îi transmit lui X: Dragul Meu copil! Iubește-mă cu înflăcărare mai presus de orice! În curând va trebui să Mă mărturisești în fața acestei generații păcătoase. Iubește-Mă în așa fel încât să-ți dai și viața, dacă trebuie! Nu te lipi de nimeni și de nimic aici pe pământ, ci doar să ții Legile Mele și să adori Preasfântul Sacrament! În curând va izbucni o mare prigoană, voi cerne neamurile, voi alege grâul de neghină și acum va ieși la lumină gândul multor inimi [aici Domnul face referire la cântecul bătrânului Simeon]. Voi alege pe cei drepți de cei mincinoși, pe cei loiali de farisei. Doar cel care rămâne statornic până la capăt se mântuiește.

Tu întotdeauna să rămâi pe calea cea dreaptă, rămânându-Mi credincios până la moarte! Atunci îți voi descoperi misterele Dumnezeiești, te conduc în profunzimea Inimii Mele îndurătoare, te voi face sfânt, iar arzânda Mea Inimă Îndurătoare va fi casa ta. Nu alege printre oameni ci de dragul meu iubește pe toată lumea, chiar și pe cei păcătoși, rugându-te mult pentru ei și asumându-ți sacrificii pentru convertirea lor! Disprețuiește păcatele lor și delimitează-te de ele, dar condu-i la Mine pentru ca să se convertească și să se mântuiască. Te voi face salvatorul multor suflete. Acesta este sfântul Meu plan dintru veșnicie în ceea ce te privește. Dacă vei fi întotdeauna atent la Mine și chemi Sfântul Duh, Eu îți arăt calea și îți dau imboldul cum și când să faci ceva. Îți voi da un asemenea dar al vorbirii frumoase încât nimeni nu va putea să-i vorbească împotrivă.

Viața pe pământ este scurtă și dușmanul Meu mereu stă la pândă căutând pe cine să înghită. Pentru a avea rezultat în salvarea sufletelor, trebuie să fii un luptător curajos care ia din puterea Mea și astfel cu puterea Sfântului Meu Sânge care înroșește buzele tale devenind una cu Mine de fiecare dată când te împărtășești, îl poți învinge pe cel rău. Limba ta să vestească doar învățătura Mea și să vorbească doar slava lui Dumnezeu! Cu norodul pe care-l conduc la tine fii mereu plin de iubire, gata întotdeauna să-l ajuți și roagă-te pentru toți! Cere ca, prin intermediul tău, Eu să-i învăț și Eu să stau întotdeauna între tine și ei.

Copilul Meu! Roagă-te pentru oameni! Mulți nu iau în serios profunzimea Sacramentelor. Ar trebui să se spovedească mult mai des decât o fac. Cere Duhului Sfânt să-ți arate păcatele lor și mai cere acel mare har de a-L primi pe însuși Dumnezeu-Om în Sfânta Euharistie. Vorbește-le despre Mine, despre prețul uriaș pe care L-am plătit pentru a rămâne printre voi, despre faptul că voi suferi până la sfârșitul lumii din cauza celor care în mod nedemn Mă primesc pe Mine, acolo un satana este domn, unde iară și iară sunt scuipat, umilit, batjocorit, biciuit, încoronat cu spinit, jignit. Prin voința lor liberă, efectiv Mă obligă să intru în sufletele lor unde iară și iară parcurg drumul calvarului și sufăr pătimirea de moarte. Vai, acelui om care se împărtășește așa, o face spre osânda sa.

Copilul Meu! Adu-ți aminte adesea de aceste cuvinte ale Mele și propovăduiește-le tuturor! Cuvintele tale sunt înflăcărate de iubirea pentru Mine și de compasiunea și mila pe care o ai pentru păcătoși! Fă-i pe oameni să înțeleagă ca niciodată să nu se împărtășească din obișnuință, ci întotdeauna să Mă primească în inima lor din iubire! Iar dacă Mă iubesc, atunci să Mă primească pentru cine sunt Eu cu adevărat, a doua persoană Dumnezeiască, Dumnezeu-Om, Cel care trăiesc veșnic, Cel care sunt deasupra a toată onoarea din lume și sunt deasupra a tot ce este în lume. Fă-i să contemple faptul că dacă ar primi în casa lor un om de vază, un rege, un împărat sau un ministru, cu siguranță ar face o curățenie foarte temeinică, ar zugrăvi casa și cu siguranță i-ar pregăti bucate alese. Mă aștept și Eu la ceva asemănător din partea unui suflet care vrea să Mă primească în inima sa, și sufletul său să fie alb ca zăpada și strălucitor, după ce a fost purificat în Taina Spovedaniei după o căință temeinică. Iar desertul cel dulce să fie acele acte de iubire, prin care sufletul să fie atent la Mine în Sfânta Liturghie, nu este distras, ci se concentrează asupra lecturilor din Sfânta Scriptură și la predica preotului. Și așa să Mă primească în sufletul său, după ce s-a recules în acest mod. Iar când această mare întâlnire se înfăptuiește și pătrund în inima unui credincios în Sfânta Împărtășanie, Eu, Dumnezeul Om, care prin intermediul Sfântului Duh Mă pogor în Altar, atunci să nu Mă asalteze cu problemele sale, ca pe un automat și, prin constrângere, să obțină de la Mine îndeplinirea dorințelor sale ci, ca pe un Oaspete drag, pe care L-a așteptat cu dor, să-i ofere un loc în palatul sufletului său și cu iubire să fie atent la Mine golindu-se pe sine însuși și să absoarbă în sufletul său harurile pe care le primește de la Mine în aceste ocazii și, după această liniște prin care Îmi dă mie întâietate ca să-i pot vorbi, - dacă Eu consider așa, într-o profundă anihilare de sine, să fie recunoscător că am rămas printre voi, că am intrat în inima sa și împart harurile Mele fiecăruia după necesități și să ceară doar atât: Doamne fă-mă vrednic de a primi darurile Tale și de a transpune în fapte Voința Ta. Tu să fii Dumnezeul meu, Călăuzitorul meu, Totul meu, Fericirea mea Veșnică. Amin.

Copilul Meu pe tine te-am destinat să înveți credincioșii, ca să recunoască și să priceapă uriașul har al Sfintei Liturghii, Prefacerea, Împărtășania, Sacramentele, Spovedania. E deosebit de important să nu se spovedească doar o dată sau de două ori pe an, ci întotdeauna atunci când glasul conștiinței îi atenționează. Cer de la tine să propovăduiești din amvon, acest mesaj al Meu, cuvânt cu cuvânt, în cadrul Sfintei Liturghii, repetându-l adesea până ce nu vei observa o schimbare printre credincioși.

Fiul Meu, nu doar să-l predici credincioșilor, ci și roagă-te pentru ei ca să le deschid inimile și să accepte harul priceperii și să transpună în fapte cuvintele |Mele. Dacă vei face toate acestea, în parohie vei crește sfinți. În zile de acum[oamenii] au mari lipsuri spirituale. Au parte de tot ce au nevoie din punct de vedere fizic, dar le este foame și sete după adevăr - Învățătura Mea - și nu sunt în clar nici cu cele mai elementare lucruri. Explică-le esența Sfintei Liurghii, Prefacerea și Prezența Mea reală în Preasfântul Sacrament. Arată-le Tabernacolul, așa cum a făcut-o preotul Meu sfânt Ioan de Vianney și repetă adesea cuvintele lui: „El este Isus, prezent aici! A rămas printre noi, pentru ca să ne hrănească sufletele cu Sfântul Său Trup și Sânge, pentru ca să nu pierim de foame și de sete în pustie, în această vale de lacrimi.”

Dacă oamenii ar pricepe însemnătatea acestor cuvinte, ar întoarce spatele oricăror plăceri lumești și toți oamenii ar îngenunchia în biserici.
Fiul Meu, organizează Adorații ale Preasfântului Sacrament în parohie cu regularitate. La început doar lunar, apoi săptămânal. Organizează-i pe credincioși fiecare când și cât pot să-și petreacă timpul în rugăciune în fața Mea. Srăduiește-te să participi și tu la acestea. Acolo unde adesea sunt adorat în fața Sfântului Sacrament expus, acolo voi da nenumărate haruri. Voi apăra și proteja acea localitate, oraș, sau sat iar pe credincioși îi voi inunda cu haruri, ba mai mult întreaga familie, dacă vine la Mine să se roage chiar și doar un singur membru. Spune asta credincioșilor și spune-le ca Eu să le fiu bucuria, fericirea, speranța, pe Mine să Mă iubească, la Mine să caute împlinirea! Există doar un singur Paradis și acela sunt Eu, Cristos înviat, care am deschis poarta Împărăției Tatălui Meu. Pe pământ e doar suferință, dar celui care vine la Mine îi ridic povara de pe umerii săi, o ușurez și-l eliberez. Vreau ca să educi sfinți și tu însuți să fii sfânt! Toate acestea sunt posibilie deoarece ți-ai deschis inima ca să primești Cuvintele Mele și vrei să fii supus.

Încrederea și supunerea ta atrag harurile pe care ți le dau ție și comunității ecleziastice unde te voi pune. Îți mulțumesc că-ți deschizi inima în fața Mea. Te voi răsplăti îmbelșugat în Împărăția Mea, dar deja și aici pe pământ vei vedea roadele bune ale muncii tale – convertirea multor oameni. Zâmbește mereu. Tuturor să ai un cuvânt plăcut de spus. Apleacă-te cu iubire la toți cei împovărați și obosiți și ascultă-le plângerile, consolează-i cu aceste cuvinte: frate privește doar la Isus, care te iubește așa cum ești, și El se îngrijește de tine chiar dacă tu nu simți asta. Încrede-te în El pentru că în măsura încrederii tale vei primi de la El și harurile! Atunci când cerul este acoperit cu nori negri, deasupra lor tot strălucește soarele.. Dumnezeu nu te părăsește, chiar dacă permite încercarea. Apoi ia povara de pe umerii tăi, te ia în brațe și te strânge la Inima Lui.”

Perseverență, răbdare, loialitate, supunere, smerenie, smerenie, smerenie. În astfel de oameni Dumnezeu își găsește plăcerea. Doar cel care este statornic până la capăt se mântuiește. Niciodată nu lăsați ca seninătatea și speranța să zboare din sufletele voastre.

Dragul Meu fiu, pentru asta te binecuvântez cu iubirea ce se revarsă din Inima Mea, pentru a vesti cuvintele Mele așa cum am pus să fie scrise pentru tine, primind binecuvântarea Mea întăritoare, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.”

Întărire din Sfânta Scriptură: Mc 3, 13-15: ” Apoi s-a urcat pe munte și i-a chemat pe cei pe care i-a voit el, iar ei au venit la el. A constituit doisprezece, pe care i-a numit apostoli ca să fie cu el, să-i trimită să predice și să aibă puterea să scoată diavoli.”





20 ianuarie 2016. Acasă, în ora Îndurării Divine, Isus spune...



Îi transmit lui X: Dragul meu copil! Vocația preoțească este cea mai mare demnitate, care în mod inerent este mai puternică decât funcționarea tuturor sfinților Mei îngeri, deoarece, prin puterea Sfântului Spirit, Mă aduci pe Mine, Cel care, sub speciile Pâinii și a Vinului, voi fi prezent în fiecare Sfântă Liturghie, pentru a hrăni credincioșii cu Sfântul Meu Trup și Sânge care cu adevărat sunt Hrană și Băutură. Am rămas printre voi ca să nu pieriți de foame și de sete în pustie în această vale de lacrimi.

Micul Meu fiu. Ia ca un pe har nespus fiecare clipă a vieții tale și folosește-o spre folosul sufletelor. Cer de la tine ca întotdeauna să mă rogi ca Eu să fiu cel care acționează prin tine spre folosul sufletelor. Eu să radiez prin tine, pe Mine să Mă porți și oriunde mergi să cunoști doar limba iubirii. Niodată să nu jignești sau să superi pe nici un copil de-al Meu.
Să privești la ei ca și cum fiecare dintre ei îmi este foarte drag, vărsându-Mi Sângele pentru ei. Te-am rânduit lângă ei ca să le fii păstor și să-i conduci la Mine, Binefăcătorul lor cel mai mare, Dumnezeul lor care i-a răscumpărat. Străduiește-te mereu să porți în tine imaginea lui Dumnezeu, pentru care te-am creeat, astfel încât oricine se uită la tine, pe Mine să mă vadă și cel care vorbește cu tine, pe Mine să Mă audă . Poți atinge aceast țel dacă în toate faptele tale uiți complet de tine și ceri ca Eu să fiu cel care acționează, Eu să slujesc prin tine, iar tu să transmiți iubirea Mea fiecărui suflet. Vorbește-le adesea despre iubire pe care am dat-o ca poruncă supremă. Atunci când veți apărea în fața scaunului Meu de judecată, despre aceasta vă voi cere socoteală. Voi avea două întrebări pe care am să vi le pun: `M-ai iubit, oare? M-ai urmat oare?` Oare M-ai iubit în semenii pe care ți i-am scos în cale? Oare ia-i ajutat atunci când sufereau de lipsuri sufletești și trupești? M-ai urmat oare, atunci când ți-am cerut abnegație și renunțare? Atunci când am permis dușmanului Meu să te ispitească și am cerut ca întotdeauna să i te împotrivești lui și tuturor ispitelor sale? Oare, ai purtat zilnic micile cruci, prin intermediul cărora vreau să te mântuiesc? Și, prin acele cruci, dacă le oferi prin meritele infinite ale pătimirii și morții Mele pe cruce, prin tine, salvez suflete pentru viața veșnică.

Micul Meu copil! Slujirea preoțească este o îndatorire uriașă, care presupune cea mai multă iubire. Întotdeauna vreau să fiu prezent în preoții Mei. Cer de la voi ca să Mă reprezentați pe Mine, să transmiteți cuvintele Mele și în voi să acționeze iubirea Mea înflăcărată! Fiul Meu, nu poți sluji fără iubirea Mea. Dacă în inima ta nu este iubire, poți transmite (spune) litere, cuvinte și cunoștințe sterpe, dar dacă accepți și radiezi mai departe iubirea Mea, atunci sufletele ce-ți sunt încredințate vor experimenta prin tine prezența Mea, a Cristosului Cel viu. Oh, ce diferență!...Odată, i-am spus părintelui Bonajunkta: `Aunci când celebrezi Sfânta Liturghie și citești Evanghelia Eu sunt prezent, dar trebuie să crezi asta. Atunci când rosești cuvintele prefacerii și acolo sunt prezent. Dar și în aceasta trebuie crezut. Dar dacă transmiți iubirea Mea, nu trebuie crezut și cu toate acestea, oamenii vor simți că sunt printre ei.` Aceasta o cer de la tine, fiul Meu! Atunci vei fi veridic în fața Mea și a oamenilor. Ia-o ca și pe o mare distincție faptul că îți trasmit mesaje, că-ți vorbesc, că te învăț. Păstrează aceste învățături în inima ta, în sufletul tău pentru tot restul vieții tale și transpune-le în fapte ca să fii sfânt. Un preot sfânt de-al Meu care sfințește anturajul său, începând cu frații preoți până la toți credincioșii. Și ca să nu cumva să devii încrezut, îți cer să fii un mic copilaș la pieptul Meu. Pleacă-ți capul la pieptu-Mi plin de iubire, așa cum a făcut-o și Sfântul Apostol Ioan la Cina cea de Taină și înainte ca să întreprinzi orice, întreabă-Mă: ”Doamne, dacă este voia Ta, Tu să îmi dai imboldul a face ceea ce tu consideri că este bine!” Iar Eu îți voi da în inimă un dor și un inbold de nestăvilit. Eu te voi conduce ca să îndeplinești ceea ce ți-am încredințat.

În curând vei spune la persoana întâia singular: ” Acesta este Trupul Meu, acesta este Sângele Meu.” Atunci nu vei mai fi tu, ci Eu voi fi în tine, prin intermediul tău. Atunci Eu voi acționa prin tine și de acum încolo, fiecare clipă a vieții tale trebuie trăită astfel încât să poți spune împreună cu Sfântul Paul: ` Trăiesc dar nu mai sunt eu ci Cristos care trăiește în mine.`Aceasta înseamnă că trebuie să fii sfânt! Dacă nu vei fi sfânt, te-ai născut degeaba. Cere-Mi ca pas cu pas să te călăuzesc către sfințenia vieții, pentru că doar atunci ești adecvat să împlinești acea vocație la care te-am chemat dintru veșnicie, dacă vei fi sfânt, dacă harul sfințitor infuzează gândurile tale, cuvintele și faptele tale. Iar Eu întotdeauna te voi face să simți dacă înaintezi alături de Mine, dacă ești în Inima Mea, sau dacă cumva te-ai îndepărtat un pic de Mine. Îți cer să rămâi mereu în Inima mea Îndurătoare, să fii una cu Mine în gândurile și faptele tale, în întrega ta viață, deoarece Eu vreau să fiu una cu tine, acum și aici și pe parcursul veșniciei. Pentru asta te-am creeat, pentru asta te-am chemat și pentru asta îți dau binecuvântarea Inimii Mele preaplină de iubire, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Spirit.”