mesajul

sâmbătă, 13 februarie 2016

Mesaj de la Domnul Isus prin Maria Julianna in data de 2 februarie 2016.


În timpul Adorației, Isus spune...

Dragii Mei copilași! Vă iubesc foarte-foarte mult. Mi-am vărsat Sfântul Sânge, mi-am dat viața pentru mântuirea voastră. Micuții mei! Nu vă fie frică! Eu sunt cu voi în fiecare zi până la sfârșitul lumii. Încredeți-vă în Mine și mai mult! Nu vă întristați! Niciodată nu permiteți ca seninătatea să zboare din sufletul vostru. Credeți-Mă. Eu scot bine din orice rău. Totul se întoarce spre bine celor care-L iubesc pe Dumnezeu. Întoarceți-Mi iubirea! Iubiți-Mă și mai mult. Încredințați-Mi viața voastră. Fără Mine nimic nu puteți face, dar împreună cu Mine veți fi capabili de orice.

Copiii Mei! Această lume este acum în travaliu. Este ca femeia care se pregătește să nască. Calamitațile naturale se succed una pe alta. Perspectivele sunt foarte sumbre. Sunt enorm de mulți oameni ce și-au pierdut speranța. Aceasta se petrece deoarece au sperat doar în cele lumești și nu în Mine. Toate acestea trebuie să întâmple. Se găsesc în Sfânta Scriptură. Sfântul apostol Paul a scris cu 2000 de ani înainte în 2Tes 2, 1-12, evenimentele ce preced Venirea lui Cristos:

1 Referitor la venirea Domnului nostru Isus Cristos și la adunarea noastră împreună cu el, vă rugăm fraților,2 să nu vă [lăsați] tulburați repede la minte sau înspăimântați nici de vreun duh, nici de vreun cuvânt, nici de vreo scrisoare ce [pare] a fi de la noi, cum că ziua Domnului ar fi aproape. 3Nimeni să nu vă amăgească în nici un fel pentru că nu va veni înainte de renegarea credinței și descopeririea omului nelegiuirii, a fiului pierzării, 4cel care se împotrivește și se ridică peste tot ce se cheamă Dumnezeu sau e vrednic de închinare, așa încât se asează el însuși în templul lui Dumnezeu și se prezintă că este Dumnezeu.5Nu vă aduceți aminte că vă spuneam acestea pe când eram încă la voi? 6Iar acum știți ce-l impiedică să nu se arate decât la timpul lui, 7căci misterul nelegiuirii lucrează deja, numai că ceea ce-l impiedică va fi dat la o parte. 8Atunci, va fi descoperit Nelegiuitul pe care Domnul Isus îl va nimici cu suflarea gurii sale și-l va distruge cu manifestarea venirii sale. 9Venirea lui va fi lucrarea Satanei însoțită de tot felul de fapte puternice, semne și minuni înșelătoare, 10și de toate amăgirile nelegiuirii pentru cei care se pierd pentru că ei n-au primit iubirea adevărului ca să fie mântuiți.11De aceea Dumnezeu le trimite o putere de amăgire ca să creadă în minciună 12pentru ca toți cei care nu cred în adevăr ci își găsesc bucuria în nedreptate, să fie judecați.

Matei 24, 23-44.
23 Atunci, dacă vă va spune cineva: «Iată, aici este Cristos!» sau «Acolo», să nu credeți,24 căci se vor ridica cristoși falși și profeți falși și vor face semne mari și lucruri minunate pentru a-i înșela, dacă se poate, și pe cei aleși.25 Iată, v-am spus dinainte.26Deci, dacă vă vor spune: «Iată, este în pustiu!», să nu vă duceți; «iată, este în camerele de taină», să nu credeți.27 Căci așa cum fulgerul vine la răsărit și luminează până la apus, tot la fel va fi venirea Fiului Omului.28 Unde va fi cadavrul, acolo se vor aduna vulturii.

Venirea Fiului Omului (Mc 13, 24-27; Lc 21, 25-28)
29Îndată, după nenorocirea din zilele acelea,soarele se va întuneca, iar luna nu-și va mai da lumina, stelele vor cădea de pe cer, iar puterile cerului se vor zgudui.30 Atunci se va arăta semnul Fiului Omului în cer; și tot atunci își vor bate [pieptul] toate triburile pământului și îl vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului cu putere și mare glorie.31 Și îi va trimite pe îngerii săi cu [sunet] puternic de trâmbiță și-i vor aduna pe toți aleșii săi din cele patru vânturi, de la un capăt la altul al cerurilor.

Parabola smochinului (Mc 13, 28-31; Lc 21, 29-33)
32 Învățați de la smochin parabola: când mlădița devine deja fragedă și dau frunzele, știți că vara este aproape.33 La fel și voi, când veți vedea toate acestea, să știți că este aproape, la ușă.34 Adevăr vă spun că nu va trece această generație până nu se vor împlini toate acestea.35 Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele mele nu vor trece.

Îndemn la vigilență (Mc 13, 32-37; Lc 17, 26-30, 34-36)
36 Despre ziua și ceasul acela nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci doar Tatăl.37 Cum a fost în zilele lui Noe, tot așa va fi venirea Fiului Omului:38 căci, cum era în acele zile dinaintea potopului [când oamenii] mâncau și beau, se însurau și se măritau, până în ziua în care Noe a intrat în arcă9 și nu și-au dat seama până când a venit potopul și i-a luat pe toți, tot așa va fi și venirea Fiului Omului.40 Atunci vor fi doi pe câmp: unul va fi luat, iar celălalt va fi lăsat;41 două vor măcina la moară: una va fi luată, iar cealaltă, lăsată.42 Vegheați, așadar, căci nu știți în ce zi vine stăpânul vostru.43 Dar aceasta s-o știți: dacă ar ști stăpânul casei la care strajă vine hoțul, ar veghea și nu ar lăsa să i se spargă casa.44 De aceea fiți și voi gata, pentru că Fiul Omului vine în ceasul la care nu vă gândiți.

Marcu 13, 5-23.
Începutul durerilor și persecuțiilor (Mt 10, 17-22; 24, 3-14; Lc 21, 7-19)
3 Apoi, stând pe Muntele Măslinilor, în fața templului, Petru, Iacob, Ioan și Andrei l-au întrebat aparte:„Spune-ne, când se vor întâmpla acestea și care este semnul când toate acestea vor avea să se împlinească?”5 Isus a început să le spună: „Aveți grijă să nu vă înșele cineva.6 Vor veni mulți în numele meu spunând: «Eu sunt» și vor înșela pe mulți.7 Când veți auzi despre războaie și zvonuri de războaie, nu vă înspăimântați, căci trebuie să se întâmple, dar nu este încă sfârșitul.8 Se va ridica un neam împotriva altui neam și o împărăție împotriva altei împărății. Vor fi cutremure în diferite locuri; va fi foamete. Acestea sunt începutul durerilor.Dar aveți grijă de voi înșivă: vă vor da pe mâna sinedriilor și vă vor bate prin sinagogi și veți sta înaintea guvernatorilor și a regilor din cauza mea, ca mărturie pentru ei,10 dar mai întâi trebuie vestită evanghelia la toate neamurile.11 Când vă vor duce să vă predea, nu vă îngrijorați pentru ce veți zice, ci spuneți ceea ce vi se va da în ceasul acela, pentru că nu sunteți voi cei care vorbiți, ci Duhul Sfânt.12 Frate pe frate va da la moarte și tată pe fiu. Copiii se vor răzvrăti împotriva părinților și-i vor ucide.13 Și veți fi urâți de toți din cauza numelui meu. Însă, cine va rămâne statornic până la sfârșit, acela va fi mântuit.

Devastarea Ierusalimului (Mt 24, 15-28; Lc 21, 20-24)
14 Când veți vedea urâciunea pustiirii stând acolo unde nu trebuie” – cel care citește să înțeleagă – „cei care sunt în Iudeea să fugă în munți;15 cel care se află pe terasa [casei] să nu coboare și nici să nu intre să ia ceva din casa lui.16 Iar cine este pe câmp să nu se întoarcă înapoi ca să-și ia haina.17 Vai celor însărcinate și celor care alăptează în zilele acelea!18 Rugați-vă ca să nu se întâmple iarna,19 căci în acele zile va fi nenorocire cum n-a fost de la începutul lumii pe care a creat-o Dumnezeu până acum și nici nu va mai fi vreodată.20 Și, dacă Domnul n-ar fi scurtat zilele, nici un om nu s-ar fi salvat, însă, datorită celor aleși, a scurtat zilele.21 Și, dacă atunci vă va spune cineva: «Iată, aici este Cristos!» sau: «Iată-l acolo!», să nu credeți,22 căci se vor ridica cristoși falși și profeți falși și vor face semne și lucruri minunate pentru a-i înșela, dacă se poate, pe cei aleși.23 Dar voi aveți grijă! Iată, vi le-am spus toate dinainte.

Dar se poate întâmpla doar atât cât Dumnezeu permite. Dacă vă încredeți în Mine doar în această viață, atunci sunteți mai nenorociți decât orice om. Raiul și fericirea veșnică nu se află aici. Nu le căutați aici! Eu am plecat înaintea voastră și am pregătit locul în casa Tatălui Meu, unde sunt multe locuri. Credeți-Mă! Viața voatră veșnică începe în momentul morții. Fericirea veșnică se găsește dincolo de mormânt. În asta să credeți! Năzuiți spre Mine, cu un dor nespus, ca să vedeți Sfânta Mea Față! Cu cât trăiți mai mult în sfințenie, cu atât mai mult doriți să treceți pragul morții unde apoi vă așteaptă fericirea veșnică. M-am rugat pentru voi așa: ”Tată, vreau ca cei pe care Mi i-ai dat să fie acolo unde sunt și Eu și să vadă slava Mea! Oh, dacă ați putea vedea casa veșnciă, doar și pentru o singură clipă, ați îndura orice suferință fără nicio cârtire, doar pentru a putea câștiga ceea ce Tatăl Meu a pregătit dintru veșnicie celor care Îl iubesc.

Micuții Mei dragi! Trăiți în sfințenia vieții! Trăiți în iubire! Atunci nu aveți de ce vă teme. Indiferent de momentul în care moartea vă surprinde, veți zbura în casa veșnică, unde pentru veșnicie vă veți bucura în nenumărata oștire a sfinților și a sfinților îngeri. Nu vă fie frică de ceea ce urmează a veni asupra acestei lumi! Toate acestea trebuie să se întâmple fiincă această lume este cumplit de păcătoasă. Trebuie să se purifice în propriile lacrimi și-n propriul sânge. Iată, voi creea totul din nou. Dar apoi, dacă această lume va fi purificată, va fi ridicată în slava lui Dumnezeu. Încredeți-vă în Mine. Cereți să revin în slavă pe norii cerului și să creez noua lume, domnia erei de pace de o mie de ani și să-l leg pe satana care a condus oamenii pe căi rătăcite.

Micuții Mei! Fiți sfinți! Oricine poate deveni sfânt, putând trăi în orice loc și în orice împrejurări. Trebuie doar să asculte de glasul conștiinței, care este glasul lui Dumnezeu și să se roage cu credință. Atunci va afla ascultare.

Copiii Mei! Eu sunt cu voi în fiecare zi până la sfârșitul lumii. Cel care Mă cheamă pe Mine, mă voi pleca spre el, îl iau lua în brațele Mele, îl conduc pe calea sfințeniei și îi dăruiesc viața veșnică. Veniți la Mine toți cei împovărați și Eu vă voi ușura și vă conduc în casa Tatălui Meu. Pentru asta vă binecuvântez, cu iubirea ce se revarsă din inima Mea iubitoare, cu binecuvântarea Mea întăritoare, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Dragii Mei copii! Acum Mă adresez vouă, celor care sunteți deprte de Mine. Vă chem! Întoarceți-vă la Mine, fiindcă timpul se scurge periculos de repede – e foarte scurt. Viața voastră se poate încheia oricând și atunci deja e prea târziu. Moartea încheie totul. După aceea nu mai puteți schimba nimic. Pășiți acum pe cărarea cea dreaptă, părăsiți calea minciunii care este capcana dușmanului Meu și care vă duce la osândă.

Micuții Mei! Nu dați crezare satanei! El este veșnicul pierzător, tatăl minciunii, care vă vrea doar osândirea veșnică. Doar Eu vă iubesc. Mi-am jertfit viața pe cruce pentru voi. Urmați-Mă pe Mine! Doar în Mine să credeți! Nu stați de vorbă cu satana! Vă implor, întoarceți-vă la Mine, Dumnezeul vostru Mântuitor! Împreună cu Mine veți fi fericiți, deja aici pe pământ și în Rai, pentru veșnicie. Plâng cu lacrimi de sânge pentru cei care se pierd pentru veșnicie. Nu puteți pricepe ce înseamnă asta: osânda veșnică. E un chin cumplit ce se repetă veșnic, fără încetare. Nu se poate descrie cu cuvinte omenești ce este iadul.

Copii Mei! Micuții Mei răscumpărați cu prețul Sângelui Meu! Întoarceți-vă la Mine, Dumnezeul și Mântuitorul vostru. Acum, imediat, încă astăzi, deoarece clipa ce urmează este incertă. Oare de vă mai stă la dispoziție. Luați în considerare avertizările Mele cu cea mai mare seriozitate! Decizia este în mâinile voastre. Vă binecuvântez cu iubirea ce se revarsă din Inima Mea iubitoare, cu binecuvântare întăritoare, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.”

Rugăciune dată prin Duhul Sfânt. Rugați-vă așa pentru păcătoși:
Dragul meu Isus! Pentru scumpul Tău Sânge vărsat pentru noi, pentru cumplitele Tale patimi și moartea Ta pe cruce, Te rog salvează sufletele! Smulge păcătoșii din ghearele satanei! Ascunde-i în Inima Ta îndurătoare! Spală-i cu scumpul Tău Sânge vărsat pentru ei și astfel condu-i în fața Preasfântului Tău Tată!
Iubitul meu, Isus! Tu poți totul. Împiedică toate păcatele, zădărnicește toate ocaziile ce duc la păcat! Îndeamnă-i pe toți păcătoșii să aibă repulsie față de toate păcatele! Doar spre Tine să năzuiască, Cel care i-ai răscumpărat pe cruce!
Scumpul meu, Isus! Fă-ne sfinți, pentru a fi vrednici să Te primim cu inima curată în Preasfânta Euharistie.
Sfântul meu, Isus iubit! Implorând, Te rog, mântuiește fiecare om! Amin.”

Domnul Isus spune: ” Cu această rugăciune se vor mântui foarte multe suflete.”