mesajul

miercuri, 24 februarie 2016

Domnul Isus Cristos prin vizionara Maria Magdalena



A început secerișul

Miercuri, 13 ianuarie 2016

Ceasul Meu e aproape, și al vostru

Isus: ”Copila Mea, am văzut cât de tare ai observat faptul că în anturajul tău, foarte mulți s-au îmbolnăvit, alții chiar agonizează, mai ales printre preoți. Să știi că a început secerișul. Totul se va petrece așa cum Tatăl Meu crede de cuviință. Secerișul este un proces care se desfășoară pas cu pas. Prin suferință, aleșii Mei, ajung la cel mai înalt grad de iubire, ceea ce nu este altceva decât deplina abandonare de sine. Ei și-au oferit întreaga viață Mie și Mamei Mele, cea care se roagă neîncetat ca ei să se unească pe deplin cu Mine. A sosit timpul ca să le dau aleșilor Mei harul ca sufletul lor să devină adecvat mântuirii. Nu vă fie frică, deoarece preoții vă pot ajuta mai mult din Rai decât de pe Pământ! Gândiți-vă profund la suferința și agonia lor deoarece prin situația lor vă transmit și vouă un apel. Viața se scurge repede și într-o clipită veți observa că sunteți în fața scaunului Meu de judecată unde trebuie să dați socoteală despre viața voastră. Nu întâmplător Sfântul Meu Duh vă dă imboldul să vă spovediți mai des și să vă împărtășiți în fiecare zi, întrucât ceasul Meu este aproape. La fel și ceasul vostru. Vreau să fiți mai copți în sufletele voastre. Văd cu tristețe că timpul se scurge tot mai mult, iar voi câte omisiuni comiteți. Mulți, nici nu pot recunoaște câte ocazii de a face bine au omis spunând: ” mai am timp destul să fac altora bine.” Copiii Mei, nu permiteți ca sufletul vostru să lâncezească și nu luați totul prea ușor, deoarece în ceasul neașteptat veți deveni neputincioși. Acest an este semn pentru voi fiindcă se apropie vremea dreptății, a cărei apăsare o veți simți tot mai mult. Fiți blânzi și smeriți, pentru că astfel de suflete îmi produc bucurie. Atunci când iar și iar cădeți din cauza slăbiciunilor voastre, aduceți-vă aminte că nu perfecțiunea este cea care contează, ci iubirea. Doar singur Dumnezeu este desăvârșit și întreit Sfânt, iar cei care deja în timpul vieții lor au atins sfințenia vieții, totuși, mereu poartă în ei urmele păcatelor veniale pentru ca nimic să nu le frângă smerenia.”

Sursa : http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1030-elkezdodott-az-aratas




Valoarea Sfintei Liturghii


Sâmbătă, 2 ianuarie 2015

Domnul mi-a arătat ce mare valoare are Sfânta Liturghie. Oriunde în lume se celebrează o Sfântă Liturghie, acolo în acea oră se deschid porțile Raiului. Eu tocmai contemplam împreună cu Isus cum se deschid porțile. Lumina lui Dumnezeu și iubirea, pacea și adorarea desăvârșită a sufletelor din Paradis se revărsa în biserică astfel încât cerul și pământul s-au unit. Credincioșii nu pot vedea ceea ce îi înconjoară pentru că ar muri. Sfânta Liturghie este cea mai mare posibilitate de har pentru eliberarea sufletelor din Purgator, care cu un dor nespus așteaptă să poată fi cu Dumnezeu. Dacă ne împărtășim cu sufletul curat, primim de la Dumnezeu harul să trecem cu sufletul pragul Paradisului, atunci când ne unim cu Domnul nostru Isus Cristos. Poate că în exterior nu simțim nimic, dar Împărăția se sălășluiește în inima noastră și ne umple de fericire.
Mai încolo, cei din ceruri mi-au dus sufletul în Bazilica Sf.Petru, unde exact se petrecea Prefacerea. Cu ochii sufeltului am văzut nenumărați îngeri decăzuți care nu au avut încotro și au trebuit să se plece în fața lui Cristos. Diavolii stau întotdeauna în jurul preoților cu scopul de a slăbi slujirea lor pentru Dumnezeu și pentru oameni. Sfânta Fecioară Maria stă mereu lângă Fiul ei, așa cum a făcut-o și pe Golgota. Mama noastră stă acolo în partea dreaptă a preoților și se roagă pentru Biserică. Am văzut că straiele și mâinile preotului nu erau cu totul curate.
Însă Sfânta Euharistie era atât de imaculat de pură, întrucât este înconjurată de lumina lui Cristos, astfel încât nici păcătoșenia sufletului preotului nu putea să lase nici o pată pe Ea. El este Mielul, Cel fără de păcat, care nu a fost pătat nici măcar cu o urmă de păcat. Apoi am contemplat faptul că în fața bazilicii se ducea o mare luptă. Îngerii căzuți îi îndemnau pe oamenii haíni să le dăuneze celor nevinovați. Am simțit că acesta este războiul dintre cele două religii, bătălia dintre islam și creștinism. Îngerii buni îi salvau pe creștini întrucât ei nu vor moartea oamenilor ci fericirea lor și au dorința ca să rămână în viață cât mai mulți deoarece au o misiune pe pământ. Isus spune: Va avea loc o luptă cum nu a mai fost în viața Bisericii. Dar Eu, Isus Cel care este viu în Euharistie, voi rămâne cu voi până la sfârșitul lumii. Hrăniți-vă cu acest Sacrament al Meu care este izvorul vieții veșnice. Doar Eu să fiu în centrul vieții voastre, pentru că Eu sunt Cel care desăvârșesc fericirea voastră. Bătăliile vor fi tot mai mari, dar dacă veți rămâne lângă Mine veți primi de la Mine harul de a nu vă fi teamă nici chiar de moarte. Frica este sădită în inimile voastre de către cel rău pentru ca să vă clătinați cu ușurință. Vă îndemn să nu vă fie frică și să vă încredeți mai mult în îndurarea Mea. Nemărginirea îndurării Mele este cunoscută cu adevărat de către sufletele ce suferă în purgator, suflete care nu au ajuns încă în Împărăția Tatălui Meu. Cereți-le harul să vă încredeți mai mult în Dumnezeu. Dar să trăiască în voi virtutea corectă a sfintei frici de Dumnezeu ca nu cumva să deveniți nesăbuiți și încrezuți. Vă binecuvântez cu nemărginita Mea iubire, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.”

Sursa: http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1038-a-szentmise-erteke