mesajul

duminică, 29 ianuarie 2017

Mesajul Domnului Isus din 22 ianuarie 2017 prin Maria Julianna

22 ianuarie 2017. În ora îndurării, Domnul Isus spune...

Dragii Mei copii! Acum vine sfârşitul. Acum se împlinesc profeţiile Mele. În curând Anticristul accede la putere, ducându-i pe mulţi în eroare şi îngropând multe suflete în valurile de foc ale osândei veşnice. Pregătiţi-vă! Aveţi grijă!  A sosit ceasul. Prigoana a început şi se răsfrânge tot mai mult asupra tuturor preoţilor şi credincioşilor Mei care nu sunt de acord cu ereziile, învăţăturile false şi Îmi rămân loiali Mie. Acesta este timpul marii încercări. Preoţii şi credincioşii Mei vor fi separaţi. Biserica Mea este asemenea unei nave mari, care se frânge în două, scârţâind şi trosnind, iar valurile o lovesc ca să se scufunde. O jumătate a navei va fi înghiţită de valurile învolburate şi se va scufunda până în fundul iadului. Cealaltă jumătate va ancora de cei doi stâlpi: Sfântul Sacrament şi cinstirea Mariei şi astfel se va salva. Esenţa Bisericii Mele se găseşte în aceşti doi stâlpi  cardinali: adevăratul Meu  Sfânt Trup şi Sânge în Euharistie şi mijlocirea Preasfintei Mele Mame, pe care v-am dat-o vouă când am fost pe cruce. Cei care rămân statornici acestor două ajutoare, se mântuieşte. Cel în a cărui inimă sălăşluiesc Eu, poartă în sine viaţa veşnică. Cel care cere mijlocirea Mamei Mele, scapă de moartea veşnică.

Micuţii Mei! Marea se învolburează de o nemaivăzută furtună.  Marea este această lume, iar cel care o învolburează este satana, care simte că mai are doar puţin timp şi, adunându-şi toate forţele, se năspusteşte asupra sufletelor cu mare înverşunare pentru a-i trage  pe cât mai mulţi la osândă.

Copiii Mei! Înţelegi odată: nu deşteptăciunea omenească vă susţine, ci doar sacramentele, doar datorită Sacramentelor, doar prin Mine vă mântuiţi. Biserica Mea este ca şi cum ar fi moartă. Sângerează din nenumărate răni şi s-a rupt în bucăţi. Dar învierea Ei este aproape, deoarece Eu voi reveni în slavă, o voi reînnoi şi o voi voi face din nou Una. Iar toţi cei care s-au încrezut în forţa proprie, vor cădea, dar cel care se încrede în Mine şi-Mi va rămâne loial până la moarte, acela va avea viaţă veşnică.

Micuţii Mei dragi, copiii Mei! Pregătiţi-vă! A sosit ceasul cernerii. Rămâneţi-Mi loiali! Pregătiţi-vă, fiindcă marea încercare este deja aici. Biserica Mea se scindează definitiv. Biserica de sub pământ, cea ascunsă este formată din cei drepţi, cei care ţin de învăţăturile Mele, care sunt copiii Mamei Mele şi împotriva cărora luptă satana.

 “Dragonul s-a înfuriat pe Femeie şi a plecat să facă război cu urmaşii descendenţei ei, aceia care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi au mărturia lui Isus.” (Ap.12,17)

Ceilalţi, fariseii, ereticii, învăţătorii falşi, care nu pot sta în faţa Mea, cei care, la judecata cea de pe urmă vor auzi acestea de la Mine: plecaţi în focul veşnic pregătit pentru satana şi acoliţii săi. Aveţi mare grijă! Nu puteţi dansa la două capete şi nu puteţi sluji la doi stăpâni. Eu sunt judecătorul, Cel care cercetez inimile şi rărunchii. În faţa Mea nimic nu este ascuns. Eu judec pe fiecare după faptele sale. Cei care, pentru cariera vremelnică, M-au părăsit, să se întoarcă la Mine până ce o mai pot face, fiindcă lor le spun următoarele: dacă rămân pe această cale greşită se pierd pentru veşnicie. Iar vouă, celor drepţi, celor care Mă urmează spun: niciodată să nu vă fie teamă pentru că nici un fir de păr nu cade fără ca Tatăl Meu să ştie. Dacă totuşi veţi avea parte de martiriu, voi permite aceasta, pentru ca prin iubirea voastră să-L preamăriţi pe Dumnezeu. Primiţi binecuvântarea Mea întăritoare, cu iubirea ce se revarsă din Inima Mea, care vă fereşte pe toţi de osânda veşnică, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.

Întărire din Sfânta Scriptură: Matei 26, 1-2: “Isus le-a spus discipolilor săi:  “Știți că peste două zile va fi Paștele, iar Fiul Omului va fi dat ca să fie răstignit”.
Matei 23, 34: “Iată, tocmai de aceea trimit la voi profeți, înțelepți și cărturari. [Pe unii] dintre ei îi veți ucide și îi veți răstigni.”


Matei 24, 9-13.15: “Atunci vă vor da la tortură și vă vor ucide; veți fi urâți de toate neamurile, din cauza numelui meu.  Atunci mulți se vor scandaliza, se vor trăda unii pe alții și se vor urî între ei.  Mulți profeți falși se vor ridica și vor înșela pe mulți. Din cauza înmulțirii fărădelegii, dragostea multora se va răci.  Însă cine va rămâne statornic până la sfârșit, acela va fi mântuit…. Așadar, când veți vedea urâciunea pustiirii, de care se vorbește în profetul Daniel, stând în locul sfânt – cel care citește să înțeleagă .”