mesajul

marți, 3 ianuarie 2017

Dumnezeu este omniprezent – El este pretutindeni

Mesajul (1319) din Cartea Adevărului
Joi, 22 ianuarie 2015 la ora 20:20
Multiubita Mea fiică, apostazia a pus stăpânire pe lume și își întinde tentaculele în fiecare religie care Mă venerează pe Mine, Isus Cristos, ca și în cele care Îl venerează pe Tatăl Meu iubit.
Aceia care răspândesc apostazia o fac pe ascuns și impostorii vor hrăni cu atenție sufletele făcându-le să accepte o doctrină falsă. Aceasta va duce două treimi dintre Creștini în apostazie, iar aceasta nu îi va face mai înțelepți. Fiecare Lege a lui Dumnezeu va fi deformată și prezentată ca fiind adaptată lumii moderne. Atât de convingători vor fi dușmanii Mei, în aparență atât de miloși și de umili, încât ei îi vor convinge chiar și pe cei mai dârzi și loiali discipoli ai Mei că aceste schimbări sunt acceptabile în Ochii lui Dumnezeu.
Odată ce un Creștin se îndepărtează de Adevăr, el se face vinovat de acceptarea minciunilor. Curând după aceea el va accepta falsa doctrină și apoi se va îndepărta foarte repede de Credință. Când va veni timpul, fiul pierzării îi va convinge pe toți Creștinii care au respins Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu să se alăture noii religii mondiale. Și astfel Biserica Mea va fi crucificată. Dar Lumina lui Dumnezeu va fi revărsată asupra Creștinilor și Evreilor și gurile lor, inspirate de Enoh și de Ilie, vor predica Cuvântul lui Dumnezeu. Acestea vor fi cele două religii care vor fi ținta dușmanilor Mei și ele vor fi persecutate și tratate cu asprime înainte de a fi interzisă practicarea lor în locuri publice. În cele din urmă, ei vor prelua toate bisericile și toate templele acestora. Dar, acoperite de Focul Duhului Sfânt, ele vor răspândi Cuvântul lui Dumnezeu. Ele vor găsi curajul și tăria de a rămâne credincioase lui Dumnezeu.
Preoții credincioși Adevărului vor continua Sacrificiul zilnic în Numele Meu și în felul în care trebuie făcut. Ei vor fi urmați de rămășița armatei din fiecare națiune, care va răspunde la Focul Spiritului. Puterea lui Dumnezeu nu trebuie niciodată subestimată. El îi va conduce pe Ai Săi în marșul lor către victorie. El va îndepărta toți mărăcinii care le stau în cale. El îi va acoperi cu Cercul Protecției Sale Divine și va umple sufletele lor cu înțelepciune și Adevăr.
Dumnezeu este omniprezent – El este pretutindeni și vede totul. Puterea satanei este înfricoșătoare însă acesta nu este omniprezent. El nu își poate răspândi influența decât prin suflete pe care el și cohortele sale reușesc să le înșele. Puterea lui Dumnezeu se poate multiplica în fiecare parte a lumii într-o clipă. Fiecare acțiune, bună, rea sau neutră, se produce prin libera voință a omului, care este influențat fie de Duhul Sfânt, fie de spiritul răului.
Puterea lui Dumnezeu va învinge și, în Măreața Zi a Domnului, dușmanii Lui vor fi neputincioși și prin Mâna Tatălui Meu ei vor fi aruncați în abis. Cea mai mare pedeapsă va coborî asupra slujitorilor sfințiți ai lui Dumnezeu care predică neadevăruri. Deoarece ei au fost binecuvântați cu Adevărul, dar l-au respins și au ales deliberat să ademenească sufletele departe de Cuvântul lui Dumnezeu, păcatul lor este cel mai mare dintre toate și pentru aceasta ei nu vor vedea niciodată Fața lui Dumnezeu.
Al vostru, Isus.


Maica Mântuirii: Influența lumii laice este asemănătoare unei mari revărsări de ape

Mesajul (1320) din Cartea Adevărului

Duminică, 25 ianuarie 2015 la ora 14:40
Copilașii mei dragi, Darul Discernământului vine din Puterea Duhului Sfânt și el nu este dat cu ușurință. El trebuie să fie câștigat. El este dat numai celor ce sunt în uniune cu Cristos și care sunt liberi de orice fel de distrageri ce provin din ispitirile puse în fața lor de către cel rău. Cel rău nu îi poate înșela pe cei ce sunt binecuvântați cu acest Dar.
Vai de omul care este înșelat, căci el însuși va permite să fie condus spre minciuni. Înșelăciunea vine de la însuși satana și de la cei pe care îi infestează. Oricărui om care nu acceptă existența lui Isus Cristos îi va fi aproape imposibil să reziste fumului satanei care vă orbește și vrea să vă devoreze pe fiecare dintre voi care sunteți vinovați de păcatul mândriei. Fiecare slujitor sfințit care se îndepărtează de Adevăr îi va conduce spre minciună pe cei care așteaptă de la el călăuzire. Pentru aceasta, el va suferi o mare pedeapsă în Ziua Judecății.
Influența lumii laice este asemănătoare unei mari revărsări de ape, iar cei care îi permit să le schimbe punctul de vedere sau opiniile asupra Cuvântului lui Dumnezeu, se vor îneca. Înșelăciunea este unealta celui rău, a cărui principală preocupare este să distrugă Biserica de pe pământ a Fiului meu seducându-i pe cei ce aparțin ei. Deschideți-vă ochii față de noile schimbări care vor fi introduse și care hulesc Numele lui Dumnezeu.
Niciodată nu trebuie să permiteți minciunilor să influențeze ceea ce Fiul meu v-a învățat, căci Fiul meu nu s-a abătut niciodată de la Cuvântul Său Scris, și nici nu o va face vreodată. Adevărul vă va susține în timpul încercărilor care vă stau înainte și care vor chinui Biserica de pe pământ a Fiului meu. Trebuie să vă pregătiți pentru aceste timpuri, căci ele aproape că sunt asupra voastră.
Iubita voastră Mamă,
Maica Mântuirii