mesajul

miercuri, 11 noiembrie 2015

Muntele Sfintei Treimi - noiembrie 2015




2015 - ANUL RECUNOŞTINŢEI – NOIEMBRIE

“Aduceţi mulţumiri lui Dumnezeu Tatăl, întotdeauna şi pentru toate!” 
(Ef. 5, 20)
A 134-a întâlnire de rugăciune lângă Nuşfalău, pe Muntele Sfintei Treimi
Din Sfânta Scriptură să medităm capitolele 3 – 4 – 5 din prima scrisoare a apostolului Petru.
Mottoul lunii: „Pentru mine a trăi este Cristos, iar a muri este un câştig!” (Fil. 1, 21)
Intenţia comună de rugăciune: să facem cât mai mult posibil pentru cei dragi decedaţi prin novene, gregoriene şi vizitarea cimitirului.
Sarcina noastră concretă va fi: să ne rugăm în fiecare zi pentru cei dragi decedaţi.
N.B. Pe 22 noiembrie de la ora 13 se ţine Sărbătoarea lui Cristos Rege. Să aducem un fir de floare din dragoste faţă de Regele nostru şi ceva dulciuri din dragoste faţă de aproapele.

            Învăţătura Sfintei Fecioare pentru luna noiembrie 2015
„Dragii mei copii ispăşitori! Fiica mea Eva a mers odată să facă singură adoraţie Euharistică, într-o biserică. Înainte de sărbătoarea lui Cristos Rege atenţia ei s-a îndreptat către Fiul meu cel Sfânt încoronat cu spini. În sufletul ei a auzit glasul Spiritului Sfânt: „În suflet, în fiecare an să daţi jos coroana de spini de pe capul Meu şi înlocuiţi-o cu o coroană de flori.” Ne bucurăm pentru că ai noştri copii ispăşitori fac acest lucru în fiecare an, iar prin ei s-a răspândit acest obicei şi în alte părţi ale lumii. Care este răspunsul oamenilor la cerinţa Fiului meu Sfânt?
Din păcate există persoane care sufletește pun doar coroană de spini pe capul Sfântului meu Fiu prin păcatele şi omisiunile lor şi strigă astfel spre El:Isus, nu vreau să fii Regele meu! Mă descurc şi fără tine!” Au pus coroană de spini pe capul Fiului meu Sfânt: Irod şi oamenii săi care au vrut să-L omoare pe pruncul Isus; asta a făcut şi tâlharul din stânga; asta a făcut mulţimea indiferentă de pe calea crucii; asta au făcut conducătorii batjocoritori; asta au făcut cei care i-au dat de băut oţet, care i-au pus în mână trestie, l-au biciuit… Aveţi mare grijă, dacă nu se schimbă, această spiritualitate vă duce spre Iad. Vă rog cu cea mai mare iubire să ispăşiţi pentru copiii mei împietriţi.
Din păcate există între copiii mei şi din păcate aceştia sunt cei mai mulţi, care pun uneori un fir de floare, iar alteori pun un spin pe capul Sfântului meu Fiu. Uneori vor, alteori nu vor ca Fiul meu să fie Regele lor. Prin profetul Isaia Domnul a transmis: „Urăsc păcatul şi sărbătoarea laolaltă!” Trebuie să ştiţi că aceasta este calea Purgatorului. Rugaţi-vă pentru ei şi să nu aparţineţi de ei.
Slavă Domnului şi între voi există ispăşitori care pun doar coroană de flori pe capul Fiului meu Sfânt şi strigă spre El în fiecare zi a vieţii lor: Vrem să fii Regele nostru!” Sfântul meu Fiu vă cere să ispăşiţi pentru toţi aceia care pun pe Capul lui coroană de spini sau amestecată flori cu spini. Fiului meu îi place tare mult că voi sunteţi prezenţi în firul de floare pe care îl aşezaţi la picioarele sale, atât de aproape de El. Sfântul meu Fiu a spus de mai multe ori: „Eu sunt Regele Universului, dar asta nu-mi ajunge! Eu sunt Domnul şi Regele Globului Pământesc, dar nici asta nu-mi ajunge! Eu vreau să fiu Domnul şi Regele vieţii voastre personale!!! Doar asta îmi ajunge!!!” Cu sărbătoarea Împărăţiei Fiului meu Sfânt se încheie anul bisericesc. Acum vă rog să puneţi punct vechii voastre vieţi păcătoase, pentru ca astfel să trăiţi o viaţă plăcută Fiului meu. Renunţaţi la păcat, la rău, la drumul care duce spre Purgator şi Iad şi începeţi să faceţi doar binele. Voi aveţi voie doar să iubiţi şi să fiţi buni. În gând să încercaţi să trăiţi anul care urmează de parcă ar fi ultimul an din viaţa voastră. Acest gând vă dă o seriozitate sfântă şi o profunzime spirituală. În suflet să promiteţi că voi nu vreţi niciodată să-L răstigniţi pe Fiul meu Sfânt, pe Cristos Rege. Trebuie să vreţi ca El să se simtă bine permanent în inimile voastre. Să vă decideţi în adâncul sufletului că prin convertirea voastră vreţi să clădiţi Împărăţia lui Cristos Rege. Să vă decideţi în adâncul sufletului că prin convertirea voastră vreţi să construiţi ţara lui Cristos Rege. Învăţaţi să-L preamăriţi pe Fiul meu Sfânt, pe Cristos Rege, care v-a scos din întunericul spiritual, care v-a transformat în fiii luminii, care v-a pregătit Moştenirea sfinţilor. Să învăţaţi să trăiţi legea de bază a Împărăţei lui Dumnezeu, adică IUBIREA!!! Să trăiţi astfel, încât Fiul meu să vă spună toată viaţa şi în ultima clipă: „Azi vei fi cu Mine în Fericirea Raiului!”
Ca încheiere vă rog în numele Fiului meu Sfânt, a lui Cristos Rege, să răspândiţi încoronarea lui Cristos Rege pe unde este posibil. În această lună să faceţi tot posibilul ca prin novene şi gregoriene să-i eliberaţi pe cei dragi din Purgator. Să aranjaţi mormântul celor dragi!
Sfânta Treime vă binecuvântează prin Mine cu spiritualitatea lui Cristos Rege!”

Temă de casă pentru luna noiembrie:
“AJUTĂ-MĂ CRISTOS REGE SĂ TRĂIESC ASTFEL CA TU SĂ TE SIMŢI BINE ÎN SUFLETUL MEU ÎN FIECARE ZI!!!”


RETROSPECTIVA LUNII OCTOMBRIE 2015

A FOST MESAJUL SFINTEI FECIOARE:
„Dragii mei trandafiraşi albi! Mulţumesc că aţi răspuns la chemarea Mea. Nimeni nu merge într-un loc de pelerinaj fără a fi chemat de către Cei din Ceruri. Bucuraţi-vă că v-am chemat personal în acest loc de pelerinaj. Vă rog, cu ajutorul Spiritului Sfânt să-i dăruiţi Fiului meu păcatele voastre şi să nu le mai luaţi înapoi. Voi credeţi că în păcat se află fericirea? Nu!!! Atunci de ce îl comiteţi din nou şi din nou, atunci de ce nu luptaţi împotriva acestuia folosindu-vă de instrumentele de eliberare? În fiecare zi un ochi al meu plânge, iar celălalt râde. Dacă analizaţi conştiinţa voastră, îmi provocaţi lacrimi de fericire sau durere? Aveţi grijă pentru că fiecare are urmări diferite. Pe voi cei care ispăşiţi, vă rugaţi, postiţi şi porniţi pe calea schimbării, presar lacrimile mele de fericire. Trebuie să ştiţi că întotdeauna ispăşesc cu voi cu bucurie. Deocamdată nu mă vedeţi, dar în curând va veni timpul când mă veţi vedea şi cu ochii fizici. Mă pregătesc să vin la voi cu multe daruri şi multe surprize. Vă mulţumesc personal pentru novena încheiată prin care aţi lucrat la legarea celui Rău şi la pierderea definitivă a puterii celor care fac practici diabolice. Vă rog să simţiţi o responsabilitate mai mare în privinţa Sfântului Munte. Să socotiţi, cât oferiţi într-un an spre cauze sfinte? Să acceptaţi în continuare jertfa, frigul, ca să putem salva cât mai multe suflete. Ca Mama voastră a tuturor mă minunez în iubirea şi unitatea voastră. Să faceţi doar ceea ce vă dă pace sufletească, restul să puneţi la o parte. Mantia mea protectoare se află deasupra voastră. Binecuvântarea casei să o aveţi nu doar pe perete ci şi în inima voastră. În interesul întăririi relaţiei noastre să spuneţi în fiecare zi o decadă de rozar, meditând, pentru că este una din cele mai eficiente arme împotriva celui rău. Rugaţi-vă şi postiţi pentru conducătorii voştri şi pentru fraţii voştri creştini prigoniţi. Aveţi grijă să nu ascultaţi de profeţii falşi, care spun înşelând pe alţii: „Aici este Isus. Acolo este Maria!” Dacă nu învăţaţi să daţi ascultare conducătorilor voştri spirituali nu veţi merge într-o direcţie bună. Eu am încredere în voi, mă bucur pentru voi şi vă iubesc!
Acum Sfânta Treime vă binecuvântează prin Mine cu iubirea rozarului !”

CE TREBUIE SĂ ŞTIM ÎN GENERAL DESPRE ROZAR?
Tot mai multe erezii au luat naştere în anul 313 după Cristos. Erezia albigenzilor anunţa revoluţie şi revoltă împotriva autorităţilor bisericeşti şi lumeşti. Au dispreţuit credinţa într-un singur Dumnezeu. După părerea lor există două eternităţi: una bună şi una rea. Fiecare eternitate are dumnezeul său. De la Dumnezeul bun provine lumea spirituală şi sufletul. Iar Dumnezeul rău a creat lumea materială şi trupul. După părerea lor nici Isus nu a luat asupra sa trupul uman pentru că este păcătos. Domnul Isus a avut doar un trup aparent. De aceea nu putem vorbi despre o moarte pe cruce, mântuitoare. Au refuzat şi preoţia ca şi sacrament. Ei spun că toţi creştinii au puterea de a ierta păcatele. Sfântul Dominic a luptat împotriva acestora în secolul XII în Franţa, la început aproape fără nici un rezultat. Secretul reuşitei sale putem să-l găsim în cei 12 ani de muncă şi sfinţenie a vieţii. Viaţa lui Dominic a fost caracterizată în mare parte de luptă. A trăit virtuţile în mod eroic, iar cu spiritualitatea sa de rugăciune a devenit un exemplu în faţa tuturor. A trăit în sărăcie evanghelică şi simplitate. Şi-a revărsat iubirea asupra tuturor. Conform legendei, i-a apărut Sfânta Fecioară cu rozarul în mână. I-a spus următoarele: „Răspândeşte această rugăciune. Vei vedea că va fi mântuitoare pentru popor. Eu îţi voi întări cuvintele cu rozarul şi dacă este necesar te voi însoţi cu minuni.” Cuvintele Sfintei Fecioare s-au adeverit în curând. Ereticii s-au întors în masă la biserica catolică. Papa Pius al XI-lea a apreciat rozarul ca pe o sabie de neînvins. Papa Paul al VI-lea vede în rozar înstrumentul păcii şi rezumatul evangheliei. Papa Ioan-Paul I, care a fost papă 33 de zile, a numit rozarul: cheia Raiului. Fericitul papa Ioan al XXIII-lea a cerut întregii lumi catolice să se roage rozarul în fiecare zi!!!
Regina Rozarului, roagă-te pentru noi!!!


Privire în viitor pentru luna decembrie 2015
· 2016 va fi anul iubirii.

· În decembrie, în noul an bisericesc, programele de ispăşire vor avea loc în zilele de 3–4–5–6 de la ora 13.  

     
Mesajele le primim lângă Nuşfalău, pe Muntele Sfintei Treimi, prin intermediul  pr.Janos Cs. şi al V.Ilona 
Mesajele  de la Nuşfalău  în limba română  le găsiţi pe internet  la adresa : www.muntelesfinteitreimi.ro
   e-mail: comunitateadeispasire@yahoo.com,    inf. 0760-739-518