mesajul

luni, 30 noiembrie 2015

Loc in IAD – la Super oferta !

Eutanasiere gratis pentru cei care împlinesc 70 de ani, în Olanda

 29 Noi 2015

 Nu contează dacă e vorba de vreo boală sau nu, pentru cine dorește e suficient să ceară de la farmacie ”pilula pentru a muri”.

De Leone Grotti

S-a depășit deja faza în care eutanasia era pentru cei bolnavi în fază terminală, bolnavi mintali, afectați de imperfecțiuni ori probleme fizice sau pur și simplu obosiți să mai trăiască. Acum, din nefericire, influenta asociație pentru dreptul la moarte (Nvve) vrea ca eutanasia să cuprindă din oficiu pe toți cei care împlinesc 70 de ani.

Anul trecut în Olanda ”moartea bună” a fost administrată oficial la 5306 persoane (în realitate, victimele sunt cel puțin 6 mii) o creștere de 182 la sută de la momentul aprobării legii, în 2002, și pănă astăzi.

MOARTE, NU SINUCIDERE  

„Noi ne dăm seama că societatea vrea o pilulă de acest gen”, a explicat Robert Schurink, mare susținător al implementării eutanasiei. „Mai ales generația baby boom, care nu ezită să ceară ceea ce dorește. Ei vor să aibă control asupra sfârșitului vieții”. Pilula de eutanasiere ar putea să fie pusă la dispoziție tuturor olandezilor care împlinesc 70 de ani. Asociația Nvve a precizat că în următoarele săptămâni va discuta cu asociația medicilor olandezi și cu ministrul Justiție și cu cel al Sănătății de posibilitatea unei experimentări, care va asigura că „pilula nu va fi uzată pentru suicid, abuz sau omicid”. Ci doar pentru procurarea unei ”morți bune”.

NOUA CONCEPȚIE

Olanda se îndreaptă spre o concepție nouă asupra eutanasiei. Când a fost aprobată în 2002, era considerată o excepție, o încălcare a legii din compasiune pentru cei bolnavi, aflați în fază terminală, a ”puținelor” cazuri de persoane cărora să li se permită scurtea suferinței cu câteva săptămâni.

După cum era de prevăzut, din moment ce s-a stabilit că unele persoane pot să fie ucise în situații particulare, deci că există cazuri în care viața nu mai are valoare, dreptul de a muri s-a extins în timp și astăzi este cerut pentru toată lumea. Sănătoși sau bolnavi, ca și cum ar fi un mod de a muri printre altele, natural ca și altele, deoarece nu este nimic mai natural decât voința și autodeterminarea. E normal, conform acestei rațiuni, de a furniza pilula celor care împlinesc 70 de ani (va trece foarte puțin până vor cere scăderea acestei vârste). Ajunge doar să nu fie numită cu un cuvânt urât: ”sinucidere”.



Citate din mesajele date MDM:

"Să știți că Eutanasia nu este plăcută Tatălui Meu și nu este tolerată, pentru că niciun om nu poate lua conștient viața altuia. Niciun fel de argument nu poate fi adus pentru a justifica aceasta în numele Tatălui Meu. Toleranța poate fi prezentată împreună cu argumentul pentru un tratament uman ca să se justifice această faptă, însă niciun om, ci numai Tatăl Atotputernic, poate decide data morții cuiva, pentru că omul nu are acest drept. Nimeni nu va primi vreodată autoritatea de a comite acest păcat de moarte.
Oamenii aduc tot felul de scuze atunci când iau viața altui om, însă niciuna dintre ele nu va fi acceptată ca justificată în nicio circumstanță. Acest fapt este valabil pentru execuții, întreruperi de sarcină și pentru eutanasie. Ridicați-vă cu toții și nu uitați că veți fi judecați aspru dacă încălcați cea mai sacră dintre Poruncile Tatălui Meu: Să nu ucizi! Nu uitați că există un singur Dumnezeu și doar El poate hotărî când se poate lua o viață. Încălcați această Poruncă în totală cunoștință de cauză a faptei pe care o comiteți și veți suferi chinurile Iadului pentru eternitate." (mesajul din 15 iulie 2011)

"Astăzi, păcatul e îmbrățișat cu plăcere și promovat ca fiind un drept civil, și prin urmare se așteaptă de la voi să-l respectați. Dacă nu arătați respect față de actele păcătoase, atunci v-ați putea trezi că ați comis un delict. Delictul vostru va fi cel de a susține Cuvântul lui Dumnezeu, și pentru asta veți avea de suferit. 
Ce ușor e omul păcălit de planul global de eliminare a oricărei forme de vină pentru actele păcătoase care sunt scrise în legile din națiunile voastre. Toate aceste lucruri au fost profețite și, în curând, niciun act rău, incluzând crima, eutanasia și avortul, nu va mai fi considerat a fi greșit. Va veni timpul când un genocid pe scară largă va rezulta în urma introducerii unor asemenea legi care vor fi destinate să legalizeze uciderea legitimă a celor care suferă de dizabilități și de alte stări fiziologice.
Legile diabolice încetățenite în țările voastre vor duce la legi mai ample, care vor lua din mâinile voastre toată puterea. Voi ați dat autoritate celor care Mă reneagă pe Mine și care disprețuiesc Legile lui Dumnezeu – și de aceea ei vor introduce și mai multe acte nelegiuite, care vor provoca suferințe inimaginabile. Cele ce par a fi legi ale țării care promovează drepturi umane și civile, vor conduce la o formă de dictatură care va face din a fi Creștin o infracțiune.
Apărați Cuvântul Meu. Vorbiți despre Cuvântul Meu. Să nu cădeți în capcana de a accepta nicio campanie globală pentru drepturi civile, destinată să convertească lumea la o nouă religie unică mondială. Slujitorii Mei sfințiți, Eu vă chem pe voi să proclamați Cuvântul lui Dumnezeu și să denunțați actele nelegiuite care au cuprins aproape fiecare națiune care respinge Cuvântul lui Dumnezeu.
E foarte ușor să chemi la răspândirea drepturilor omului, dar trebuie să fii un slujitor curajos al Meu ca să poți să te ridici și să declari că acele fapte – care Îi sunt odioase lui Dumnezeu – sunt împotriva Mea. Căci, dacă faci astfel, îți vei atrage multe critici care te vor face nepopular.
Amintiți-vă ce am spus Eu – omul care Mă slujește cu credință pe Mine cu adevărat, nu se va teme niciodată să spună Adevărul și nu va căuta niciodată să fie popular. Singurul său scop va fi să salveze suflete." (mesajul din 28 decembrie 2014)

"Eutanasia este un act odios în Ochii Mei
Luni, 03 noiembrie 2014 la ora 23:50
Mult iubita Mea fiică, eutanasia este un păcat de moarte și nu poate fi iertat. Cei care ajută, iau parte sau decid să ia o viață, indiferent de motive, comit un păcat groaznic în Ochii lui Dumnezeu.
Unul dintre cele mai mari păcate este să iei o viață, și apoi să declari că moartea cuiva, planificată deliberat, este un lucru bun.
Printre numeroasele acte atent planificate împotriva lui Dumnezeu, care sunt prezentate în mod deliberat lumii în aceste timpuri pentru a încuraja lumea să păcătuiască împotriva lui Dumnezeu, se află păcatul eutanasiei. Să nu vă înșelați, eutanasia este un act odios în Ochii Mei și are consecințe grave pentru cei care participă la ea.
Este un păcat de moarte să ucizi un suflet, oricare, incluzând sufletele din momentul conceperii lor până la cele care își trăiesc ultimele luni pe pământ. Nimic nu poate justifica luarea unei vieți omenești, când acest lucru se duce la îndeplinire în totală cunoaștere a faptului că la un moment dat va surveni moartea. Moartea provocată unui suflet viu neagă existența lui Dumnezeu. În cazul în care cei vinovați de acest act acceptă existența lui Dumnezeu, atunci ei încalcă a 5–a Poruncă prin înfăptuirea unui asemenea act.
În aceste timpuri există un plan pentru încurajarea a milioane de oameni să suprime viața omului – atât viața trupului cât și pe cea a sufletului. Dacă deveniți participanți de bună voie la un act care profanează sanctitatea vieții umane, voi nu veți avea viață – nu veți avea Viață Veșnică – iar mântuirea nu poate fi și nici nu va fi a voastră. Al vostru Isus"

"Cu Mâna Mea, voi pedepsi sever acele națiuni care au introdus avortul. Veți vedea că așa se va întâmpla, imediat ce aceste legi vor fi introduse, după pedeapsa pe care o voi abate. Veți ști atunci că este Mâna Mea cea care a coborât asupra acestei nelegiuiri. Aceia dintre voi care cred că au dreptul să ia o viață, să știe că nu există un asemenea drept. Luați viața, și nu veți avea viață. Nu veți avea viață veșnică, dacă veți ajuta în orice mod ca aceste legi nedrepte să intre în vigoare. Aceeași pedeapsă va coborî și asupra celor care îndrăznesc să justifice eutanasia. Mila Mea este bogată, și Îi voi ierta pe cei care nu înțeleg diferența dintre bine și rău. Însă când luați parte în mod deliberat la planul global de distrugere a vieții, făcând parte dintr-un grup satanic, veți fi condamnați. Viitorul vostru a fost pecetluit prin promisiunea pe care ați făcut-o bestiei, și, în scurt timp, și prin alianța voastră cu anticrist." (mesajul din 29 mai 2013)

"Mulți nu vor fi suficient de puternici pentru a lupta împotriva avorturilor, eutanasiei și căsătoriilor între persoane de același sex. Atunci, imediat ce legile au apărut, Biserica Catolică va anunța reforma pentru recunoașterea tuturor drepturilor omului și tuturor religiilor. Aceasta va fi urmată de o teribilă diviziune între cei binecuvântați cu darul discernământului, dat lor de către Duhul Sânt, și cei a căror singură dorință este iubirea de sine și care Îl resping pe Dumnezeu." (mesajul din 15 aprilie 2013)

"Armata Mea trebuie acum să-și strângă rândurile și să se unească în rugăciune pentru că bătălia pentru suflete este tot mai aprigă. Planurile grupului malefic, gândite la scară globală, de a legitimiza războaiele, eutanasierea si avortul, își accelerează mersul. Planul de distrugere a Bisericii Catolice din interiorul ei este deja în curs de realizare. Acest fapt este cunoscut de cei ce sunt în poziții de putere, dar mai ales de cei din interiorul bisericilor creștine care trec cu vederea păcatul și încearcă să-l legifereze. Voi toți veți suferi îngrozitor. Mâna Tatălui Meu va interveni și va zădărnici planul vostru." (mesajul din 12 ianuarie 2013)

"Eliminarea păcatului se va realiza prin introducerea legilor care vor face apel la toleranță.
Acestea vor include avortul, eutanasia și căsătoria între persoane de același sex. Bisericile vor fi obligate să permită căsătoriile între persoane de același sex, iar preoții vor fi forțați să-i binecuvânteze în Ochii Mei." (mesajul din 20 iulie 2012)
" "Să nu ucizi" înseamnă că nu poți ucide o altă ființă umană. Nu se referă la auto-apărare, ci la orice altă circumstanță. Nimeni nu poate justifica crima - avortul, execuția sau eutanasia. Nimeni.
Acestea sunt păcat de moarte și pedeapsa este viața veșnică în iad." (mesajul din 26 ianuarie 2012)