mesajul

miercuri, 4 noiembrie 2015

Apocalipsa lui Ioan = in traducere = Viziunea lui Ioan

Primele trei peceti din Cartea Apocalipsei

(370). Prima Pecete este apostazia
07.03.2012
Prea iubita Mea fiică, spune copiilor Mei că niciun om nu are cunoștințele sau autoritatea de a dezvălui Adevărul conținut în Cartea Apocalipsei.

Indiferent cât de informați se consideră ei, numai Eu, Isus, Salvatorul și Mântuitorul omenirii, pot dezvălui lumii ce conține Cartea Adevărului.

Numai Eu, Mielul lui Dumnezeu, am dreptul de a oferi lumii de azi Adevărul dat discipolului Meu Ioan Evanghelistul, unealta Adevărului.

Prima pecete este apostazia, care se vede nu numai printre necredincioși, dar și printre cei care pretind că Mă cunosc pe Mine și care în mod public proclamă că Mă iubesc pe Mine. Acesta este momentul în care Credința Adevărată va fi răstălmăcită, când vouă, Copiilor Mei, vă va fi prezentată o doctrină diluată, care este o insultă la adresa Învățăturilor Mele.

Vă spun, copilașilor, că atunci când veți vedea apărând credințe false și doctrine religioase noi, veți ști că este timpul ca Prima Pecete să fie deschisă.
Uitați-vă în jurul vostru, ce vedeți? Religii care aduc omagiu unor zei noi de care nu ați auzit. Religii bazate pe închipuiri și non-sensuri fără conținut sau substanță. Entități spirituale care nu sunt din această lume dar despre care mulți consideră că reprezintă tărâmul ceresc al Tatălui Meu.

Fiți foarte atenți, căci vă previn că trăiți într-o fantezie.
Niciuna dintre aceste credințe metafizice nu reprezintă Adevărul.

Orice doctrină care te învață să te pui pe tine însuți înainte de toți și de toate, este o doctrină ce provine de la satana.
Nu o ascultați! Întoarceți spatele acestei cumplite înșelăciuni.
Cei care caută zei falși și își dedică viața ca să venereze acești zei falși, sunt pierduți pentru Mine.

Dacă nu vă opriți și nu începeți să vă rugați Mie pentru călăuzire, Eu nu vă pot salva. Vouă, și tuturor celor care se despart din propria lor voință de regele întunericului, vi se va da darul discernământului dacă Mă rugați cu Rugăciunea (36) a Cruciadei: Ajută-Mă să-L onorez pe adevăratul Dumnezeu.

„O, Isuse, ajută-mă, căci sunt pierdut și tulburat. Nu știu adevărul despre viața de după moarte. Iartă-mă dacă te-am supărat slăvind alți zei falși care nu sunt Dumnezeul adevărat. Salvează-mă, ajută-mă să văd Adevărul clar și salvează-mă de întunericul din sufletul meu. Ajută-mă să intru în lumina Milostivirii Tale. Amin.”

Există doar un singur Dumnezeu, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt în Una Sfântă Treime.
Orice alți zei vin de la satana, indiferent sub ce mască atractivă s-ar ascunde.
Vă rog să nu vă irosiți viața veșnică, crezând în acele credințe care onorează practicile new age, incluzând aici Reiki, Yoga, meditații new age, cărți de tarot, clarvăzători, lecturi metafizice, slăvirea îngerilor asociați cu maeștri iluminați.
Încet dar sigur, aceste practici oculte încep să fie acceptate nu numai de societatea vostră ci și de Bisericile Catolice și Creștine.
Aceste false doctrine religioase se răspândesc atât de repede încât au prins în mreje miliarde de copii ai lui Dumnezeu, care și-au găsit astfel o falsă alinare și nu mai recunosc existența lui Dumnezeu, Unul Adevărat.

Al vostru, Isus


(433) A Doua Pecete: Al treilea Război Mondial
16.05.2012
Fiica Mea preaiubită, trebuie să-ți spun că un al Treilea Război Mondial este pe cale să se desfășoare în lume.

Îmi curg lacrimile în dimineața asta, așa cum vezi.*

A Doua Pecete este pe cale să se desfășoare așa cum a fost prezis lui Ioan Evanghelistul în Cartea Revelației.

El va începe în Europa.

Sistemul vostru bancar va fi cauza, și Germania, încă odată, va fi implicată în această tragedie, precum a fost și în ultimele două cazuri.

Când va începe, va fi în mare parte pentru salvarea economiei, și catastrofa va afecta Grecia, cu multe repercusiuni asupra Franței.

Orientul Mijlociu va fi de asemenea implicat în război cu Israel și Iran, iar Siria va juca un rol important în căderea Egiptului.

Fiica Mea, te-am trezit ca să-ți spun asta, nu ca să te înspăimânt, ci ca să vă îndemn la mai multă rugăciune pentru Europa în aceste timpuri.

Din cauza războiului și a lipsei de bani, o mare parte a recoltei se va distruge, ceea ce va duce la deschiderea celei de-a Treia Peceți, care înseamnă foamete.
De aceea Îi îndemn pe toți copiii lui Dumnezeu să încerce să stocheze hrană uscată și neperisabilă pentru a vă hrăni familiile. Este important să vă produceți propria hrană, pe cât posibil.

Amintiți-vă că , totuși, rugăciunea poate diminua mare parte a acestor suferințe.
Efectul acestui război va fi că Biserica Mea Catolică de pe pământ va fi înglobată într-o biserică mondială, în numele unificării.

Această unificare, sau pace falsă, va deveni realitate după ce va apărea anticristul să creeze pacea falsă și un așa-zis sfârșit al războiului.

Acest pact de pace va implica lumea occidentală, până când China și Rusia devin implicate în problemele mondiale.

Ele vor amenința „Fiara cu zece coarne”, Europa, și o vor birui ca să introducă comunismul.

„Dragonul Roșu”, China, câștigă deja o poziție puternică în lume, deoarece controlează finanțele mondiale.

Dragonul Roșu și Ursul, care este Rusia, nu-L iubesc pe Dumnezeu.

Ele sunt conduse de anticrist, care provine din est și care se ascunde în spatele ușilor închise.

Atunci când aceste profeții se vor desfășura, întreaga lume va crede în aceste mesaje. Atunci nu vor mai fi îndoieli.

Vă rog să vă rugați Cruciada (54), care va ajuta la diminuarea impactului acestor evenimente.
Rugăciunea (54) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciune către Tatăl pentru diminuarea impactului celui de-al III-lea Război Mondial

„O, Tată Ceresc, în numele Fiului Tău Preaiubit Isus Cristos, care a suferit cumplit pentru păcatele omenirii, Te rugăm, ajută-ne în aceste timpuri grele care ne stau în față. Ajută-ne să supraviețuim persecuției puse la cale de către conducătorii lacomi și de către cei care vor să distrugă Bisericile Tale și pe copiii Tăi. Te implorăm, Tată Preaiubit, ajută-ne să ne hrănim familiile și salvează viața celor care sunt obligați, în ciuda voinței lor, să intre în acest război. Te iubim, Părinte drag; Te implorăm să ne ajuți în aceste timpuri de mare nevoie. Salvează-ne de strânsoarea anticristului, ajută-ne să supraviețuim semnului ei, semnul bestiei, refuzând să îl acceptăm. Ajută-le celor care Te iubesc să rămână fideli Cuvântului Tău Sfânt în toate timpurile, ca să le poți dărui harurile supraviețuirii în trup și suflet. Amin.”

Fiica Mea, Îmi dau seama că această veste ar putea veni ca un șoc, dar amintiți-vă că rugăciunea și Pecetea Dumnezeului Celui Viu – Rugăciunea (33) a Cruciadei, îi va proteja pe cei care Mă urmează, Rămășița Bisericii Mele.
Voi, copiii Mei, veți supraviețui, deși nu va fi ușor.
Veți fi hărțuiți pentru Creștinismul vostru, dar voi niciodată nu Mă veți părăsi pe Mine și nu Mă veți respinge.
Pentru aceasta vi se vor da haruri. Darul Peceții Dumnezeului Celui Viu vă va face invizibili pentru ochii dușmanilor voștri.
De acum înainte, rugați-vă zilnic (rugăciunea (33). Păstrați-o acasă în fața ochilor voștri și binecuvântați-o cu un preot.
Începeți curând pregătirile, căci ziua căderii Europei nu este departe.

Al vostru, Isus

*Notă: Când Maria scria acest mesaj, o lacrimă a căzut din ochii fotografiei lui Isus care era în fața ei.


(738). A Treia Pecete va fi deschisă atunci când oamenii se vor bate pentru mâncare pe măsură ce foametea va pune stăpânire pe omenire 

16.03.2013
Preaiubita Mea fiică, valurile se vor dezlănțui și distrugerea, cauzată de multele războaie, va începe așa cum a fost prezis.

Apariția falsului profet va coincide cu declarații de război în întreaga lume. Aceste războaie vor fi declanșate instantaneu iar oamenii vor tremura de frică pe măsură ce implicațiile vor deveni clare (evidente). Războaiele vor prinde rădăcini și se vor lansa precum furtunile în deșert, unde vor primi avânt și îi vor surprinde, ca un fur în noapte, pe toți cei ce cred că pacea lor este garantată.

Atât de multe țări vor fi implicate încât îi va lua pe toți prin surprindere. Curând anticristul se va face cunoscut în mijlocul măcelului. Confuzia, frica și pierderea recoltelor vor fi marile probleme. Nu mult după aceea, a Treia Pecete va fi deschisă atunci când oamenii se vor bate pentru mâncare pe măsură ce foametea va pune stăpânire pe omenire. Lihnită de foame, cu sufletul înfometat, lipsită de ajutor, omenirea va îmbrățișa orice și pe oricine oferă un pic de răgaz.

Scena va fi fost deja pregătită pentru ca anticrist să vină și singur să se anunțe lumii. Atunci, omenirea va fi atât de ușurată datorită omului păcii, care aduce atât de multă speranță, încât de bunăvoie vor deveni sclavii lui . Ei vor fi prinși în capcana planului său elaborat de restructurare a lumii și de unire a tuturor națiunilor. Lor li se va spune că planul este pentru binele tuturor și pentru a scăpa lumea de terorism. Dușmanii cu care el va spune că luptă, și asupra cărora își exercită controlul, sunt victime inocente pe care el le folosește pentru înșelăciunea pe care o prezintă lumii.

Când pacea, sau ceea ce pare a fi un armistițiu, este reinstaurată, va veni următoarea etapă: unirea tuturor națiunilor, a tuturor religiilor, a tuturor țărilor, într-una. Abia atunci uniunea dintre falsul profet și anticrist va deveni evidentă.

Aceia cărora li s-a dat Adevărul, și ale căror nume sunt în Cartea Vieții, vor ști ce se întâmplă. Ceilalți, orbi la Adevărul Învățăturilor Mele, nu vor fi la fel de norocoși. Apoi va fi o chestiune de timp. Prin Răbdarea Mea, Eu mă voi strădui să-i salvez și să-i protejez pe cei care nu sunt în stare să discearnă adevărul.

Răbdarea Mea și Milostivirea Mea vor avea ca rezultat Intervenția Divină la scară mare pentru a-i salva pe toți copiii lui Dumnezeu de încleștarea bestiei al cărei unic scop este încurajarea păcatului. Este un lucru pe care trebuie să-l știți: în spatele alurii șarmante a anticristului va sta planul de a încuraja păcatul, pentru ca umanitatea, atunci când va face alegerea finală, – să stea de partea bestiei sfidându-L pe Dumnezeu. Când va veni acea vreme, și după ce Eu voi încerca totul pentru a salva sufletele, se va sfârși.

Doar cei aleși vor fi luați în Împărăția Mea.

Al vostru, Isus


Sursa :  profetieavertisment.ro    si     informatiisimesaje.wordpress.com/