mesajul

luni, 19 martie 2018

Mesaj de avertizare de la Sfânta Fecioară Maria, prin Emilia M.

16.03.2018, în biserică, după Sfânta Liturghie

Înainte de mă ruga Rozariul Flăcării de iubire, în timp ce spuneam intenţiile, am primit un scurt mesaj de la Sfânta Fecioară. Mesajul este următorul:

„ Toţi cei care au conturi bancare, să-şi retragă cât mai repede depozitele pentru că cel rău a pus la cale o nouă lovitură, o nouă viclenie şi în curând foarte mulţi oameni îşi vor pierde banii. Vor fi foarte disperaţi. Scoateţi banii din conturi. Foarte mulţi oameni, din disperare îşi vor pierde viaţa, se vor sinucide. Această lovitură este cauzată de cel rău, prin oamenii lui malefici, ca să-i ducă pe copiii lui Dumnezeu la disperare. Scoateţi urgent banii din bănci.”

De fapt cel rău, fiind foarte furios acum pe ultima sută de metri, încearcă prin toate mijloacele malefice posibile, să ducă cât mai mulţi oameni la disperare, ca să-i distrugă şi să le ducă sufletele la osândă. Iar Tatăl Ceresc încearcă să ne atenţioneze pentru că vrea să ne salveze sufletele. Aşa cum ne-a mai transmis, acum lupta pentru suflete este foarte crâncenă. Convertiţi-vă urgent şi salvaţi-vă sufletele.