mesajul

joi, 22 martie 2018

Activiștii LGBT atacă Demonstrația pașnică pro-familie

Activiștii LGBT au strigat "Salutați Satan!" apoi au atacat.



La 11 martie, organizația pro-familială olandeză, Stichting Civitas Christiana, a organizat o campanie stradală în Nijmegen, Olanda, îndreptată împotriva panourilor explicite sexual ale producătorului de îmbrăcăminte Suitsupply. 
Demonstrația a declanșat imediat un contra-protest al activiștilor LGBT, care au reacționat cu violență, insulte și amenințări. Protestul s-a petrecut sub ochii buni ai politicienilor locali de stânga și ai poliției. 

Stichting Civitas Christiana a fost înființată în 2014 pentru a apăra civilizația creștină în Olanda. Campania actuală a fost declanșată de plângerile multor familii care au fost ofensate de postere și panouri de la Suitsupply. Firma a publicat ani de zile cu scene sexuale explicite. Mai întâi au portretizat înfățișarea sadică a femeilor de către bărbați în costume, iar acum afișează sărutând bărbații homosexuali în poziții erotice.

Protest pașnic și reacție violentă

Prin urmare, Civitas Christiana a mers la Nijmegen pe 11 martie. Un grup de zece voluntari a înmânat fluturași într-un mod complet pașnic, cu rozariul ca singura lor armă spirituală. Pe bannerele lor se aflau sloganurile: "Stop Suitsupply" și "căsătoria lui Dumnezeu = 1 bărbat + 1 femeie".

Aproximativ 150 de contra-demonstranți pro-homosexuali, mulți dintre ei mascați, au ajuns să se comporte în contrast puternic cu avocații pro-familiei lui Civitas Christiana. Ei au arătat în curând "toleranța" lor prin scuipare, distrugerea fluturașilor, spargerea rozariilor și făcând gesturi obscene în timp ce țipau "Salutați Satan". Ei au aruncat, de asemenea, strălucire în mai multe culori pe fețele protestatarilor.

Un demonstrator Civitas Christiana a primit atâta sclipici în fața lui, încât ochii lui erau roșii și il dureau. Liderul campaniei Hugo Bos a fost, de asemenea, atacat cu sclipici, drapele de curcubeu și alte materiale. Poliția era acolo, dar nu făcea prea multe pentru a se opune agresiunii deschise. 

Colaborarea politicilor

Au fost prezenți politicieni locali din multe partide liberale, inclusiv PvdA, VVD, GroenLinks și D66. Un reporter de ziar a întrebat protestatarii LGBT de ce au fost acolo. Un membru al partidului D66 a explicat că a fost "Pentru că toți vrem un Nijmegen unde oricine poate fi el însuși". Cu o oarecare ironie, reporterul a adăugat: "În spatele lor erau oameni cu o altă opinie pe care ei i-au dorit morți".
Printre politicieni se număra și Huub Bellemakers (Partidul GroenLinks), care lucrează pentru Fundația Rutgers. Această filială Planned Parenthood colaborează cu SheDecides, care promovează avortul la nivel mondial și educația sexuală pentru copiii preșcolari la vârsta de patru ani.

Atacurile vocale fără temei 

Un contra-demonstrator a rezumat mesajul activiștilor LGBT: "Acești bărbați homofobi nu ar trebui să aibă voce în societatea noastră. Sunt fasciști".
Un reporter din ziarul Reformatorisch Dagblad a remarcat: "Declarația lui este una dintre cele mai ușoare ale după-amiezii, au existat sloganuri peste tot și adesea sunt prea rele pentru a le repeta aici." Aproape toate mass-media au raportat protestul împotriva Suitsupply și evenimentul a dominat mediile sociale ale zilei. 

"Nu ne vom opri"

În urma protestului, Civitas Christiana a anunțat lansarea unei noi campanii "Familia în pericol". Liderul campaniei, Hugo Bos, și-a declarat obiectivele: "Acest protest a fost doar începutul; nu se va opri până când familia nu va fi complet protejată de revoluția sexuală ".