mesajul

luni, 31 octombrie 2016

Mesajul Domnului Isus Cristos prin Maria Julianna - in data de 9 octombrie 2016

9 octombrie 2016. Acasă, Domnul Isus spune...
     ”Dragii Mei copii, aleșii dragi ai Inimii Mele! Consolați-Mă și ispășiți către Mine, fiindcă M-a cuprins o mare tristețe! Vor falsifica Evanghelia modificând Cuvântul Meu. Vă spun, că asupra tuturor celor care vor făcea acestea vor fi valabile cuvintele Sfântului Paul scrise către galateni: ”Blestemat să fie cel care propovăduiește altceva decât ceea ce ați auzit de la noi! Spun iarăși: blestemat să fie!” Iar Eu le voi spune, atunci când se vor înfățisa în fața Mea, la judecată: plecați blestemaților în focul veșnic, pregătit pentru demoni și pentru acoliții lor! Acolo va fi plânset și scrâșnirea dinților în vecii vecilor.

     Dragii Mei copii! Rămâneți loiali Mie, până la moarte, chiar și cu prețul vărsării sângelui vostru! Fiindcă este mult mai bine a muri din iubire și loialitate pentru Mine decât, părăsindu-Mă, să ajungeți în focul veșnic. Să nu Îmi provocați durere prin necredincioșia voastră și să nu comiteți păcat! Acum, în mod deosebit, este actual să cereți cu ardoare Sfântului Duh să vă dăruiască harul și puterea iluminării ca să puteți vedea dincolo de răutățile și minciunile lor. Aceasta este o milostivire falsă, prin care urmăresc să obțină laudă de sine. Vor ca tuturor să le facă pe plac, în timp ce pe Mine Mă trădează din nou, Mă chinuiesc și Mă răstignesc. Pe credincioșii care se clatină îi împing la osândă și astfel, pentru ei fac ca să fi fost în zadar suferințele și moartea Mea. Pentru aceste timpuri am spus: de dragul celor aleși voi scurta timpul, ca nu cumva și ei să cadă pradă, deoarece, dacă este posibil, și pe ei vor să îi inducă în eroare.

     Copiii Mei. Aceasta este o luptă spirituală, care se dă pe viață și pe moarte. Satana și demonii săi au declarat război și împreună cu acoliții săi se năpustesc asupra sufletelor celor nevinovați. Vor să-i înconjoare pe oamenii simpli ca să-i împingă în iad. Vă repet, copiii Mei, cereți asupra voastră harul iluminării Duhului Sfânt, al puterii, al credinței, pentru ca având această credință puternică să vă puteți împotrivi celui rău care acum atacă de mii, de milioane de ori mai tare decât oricând. Ca un leu care rage vă dă târcoale, căutând pe cine să înghită. 

     Copiii Mei! Acum voi trăiți în cea mai grea perioadă a istoriei. Pentru voi, prigoana creștină va fi o destindere când, dovedindu-vă credincioșia față de Mine, veți merge la moarte cu vitejie, deoarece știți că  sufletul vostru părăsește acest înveliș de țărână și Mă veți vedea față în față pentru veșnicie. Nu vă veți mai sătura să vă umpleți cu Mine și veți fi părtași la fericirea veșnică. Dar vai celor neloiali care M-au părăsit și Mi-au întors spatele! În mod deosebit va fi de sute de ori vai, acelor preoți care se ridică pe spinarea celor care propovăduiesc antievanghelia și sprijină antibiserica.  Aceasta este confruntarea finală dintre dușmanii Bisericii și Evangheliei și reprezentanții Bisericii și Evangheliei adevărate, care acum este în formare. Se ivește deja din catacombe Biserica celor care Mă adoră cu adevărat și celebrează în Adevăr cea mai sfântă Jertfă a Sfintei Liturghii. Antibiserica, cea care vestește în mod deschis ereziile, Mă batjocorește, falsificând cuvintele Mele pentru care Mi-am vărsat Sângele și pentru care am fost crucificat.  Pentru asta am spus: nu mergeți după ei! Mai bine să muriți, decât să vă înrolați în rândurile lor. Eu sunt unicul Dumnezeu, Fiul Tatălui care am venit în lume, ca să vă răscumpăr din păcatele voastre. Am devenit om ca să puteți intra în contact cu Mine în mod personal. Doar pe Mine să Mă adorați în Preasfântul Sacrament al Altarului, unde sunt prezent în mod real și acolo unde sunt Eu, acolo este prezent și Tatăl și Duhul Sfânt. Discipolilor Mei le-am spus: feriți-vă de plămădeala fariseilor! Și vouă vă spun: deziceți-vă de  învățătura celor care propovăduiesc erezii! Eu sunt același: ieri, azi și mâine. Cuvântul Meu este spirit și viață și este veșnic și de nefalsificat. Nu există o Evanghelie nouă, nu există o altă mântuire. Ceea ce este dincolo de acestea pe care Eu vi le spun, sunt minciuni și intrigi ale celui rău, pentru a-i împinge la osândă pe cei care le urmează.

     Copiii mei! Acum, în mod deosebit este important să luați Sfintele Sacramente, până se poate și să vă rugați pentru preoți drepți și loiali care și în ascuns să celebreze Sfânta Liturghie, să vă spovedească și să vă împărtășească.

     Micuții Mei, din modul în care se petrec evenimentele, veți recunoaște că trăiți în ultimele timpuri. Toate acestea nu vor mai dura mult. Satana simte că mai are doar puțin timp și se zbate furios, profitând de orice modalitate de a împinge la osândă cât mai multe suflete. Până acum a urmărit trei direcții principale:  puterea, păcatele trupului și a dorinței de a stăpâni (de a avea, a deține n. tr.), dar acum, cucerește cel mai periculos tărâm de până acum, sfâșiind în bucați Biserica Mea și falsificând Evanghelia, făcându-i pe evlavioșii Mei copii, victime ale ereziilor. Eu însumi Mă rog pentru voi la în fața Tatălui Meu, ca să-i salveze pe cei mici, ca să nu cadă în plasa falsului și a minciunii, pentru că mulți dintre cei care nu cunosc adevărata Evanghelie, vor crede falsa milostivire a antievangheliei. 

     Dragii Mei copii! Am permis toate acestea, ca prin loialitatea voastră, chiar până la moarte, și prin iubirea voastră pentru Mine, vreau să Mă preamăresc în voi, demostrând astfel dușmanului Meu, care a cerut de la Mine Biserica pentru un timp de 100 de ani, Biserica universală, catolică clădită pe Sfântul Meu Trup, Sânge și Cuvânt nu poate fi învinsă de porțile iadului. Aceasta trebuie înțeleasă în sens spiritual. Pentru că atunci când va veni timpul și în Vatican nu va rămâne piatră peste piatră, a cărei antefață a fost Ierusalimul, atunci când nu au cunoscut timpul vizitării lor, unde M-au răstignit pe Mine, Răscumpărătorul lor.  La fel e și acum, reprezentanții antibisericii și antievangheliei Mă vor vinde și Mă vor răstigni. De aceea, cu siguranță pedeapsa va avea loc și va fi remarcabilă. Dar toate acele suflete care conlucrează cu harul și citesc mesajele Mele pe care le dau pentru ca să recunoască semnele și actualitatea timpului prezent, rămân credincioși în adevăr și își vor da viața pentru Mine, Mă voi preamări în ei și ei vor fi sămânța semănată a Bisericii Mele reînnoite.

     Copiii Mei. Această eră se încheie curând. Cel rău poate face doar atât cât îi permit Eu. În curând va apărea anticristul, al cărui timp, așa cum este în Scriptură, este de trei ani și jumătate. Apoi voi reveni în slavă și cu suflarea gurii Mele îl voi mătura pe cel rău. Sfântului Meu înger îi voi porunci să-l lege pe arhaghelul căzut, pe satana, pentru o mie de ani și să-l arunce în lacul de foc cu pucioasă. Atunci lumea va respira ușurată și va începe domnia de pace de o mie de ani.

     Micuții Mei! Fiți perseverenți până la moarte, cereți asupra voastră harul loialitații, al credinței, al iubirii, al puterii spirituale și al perseverenței până la moarte. Promit tuturor celor care vor cere acestea de la Mine, vor experimenta mereu prezența Mea care îi ajută și vor avea parte de slava Mea în fericirea veșnică.

     Micuții Mei dragi! Toate cuvintele Mele se vor împlini.Țineți-vă de cele cuprinse în ele și luați foarte în serios avertizările Mele pe care le-am dat spre mântuirea tuturora. Rugați-vă în fiecare zi de 3 ori rugăciunea Sfântului arhanghel Mihail și măcar odată rugăciunea „Acum ajută-mă, o, Marie”. ( Most segítsd meg Mária.)

     Vă binecuvântez cu binecuvântarea Mea întăritoare, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.”

     Întărire din Sfânta Scriptură: Gal 1,6-10:”
”Mă mir că ați trecut atât de repede de la cel care v-a chemat, prin harul lui Cristos, la o altă evanghelie. De fapt, nu este alta, ci sunt doar unii care vă tulbură și vor să schimbe evanghelia lui Cristos. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar predica o altă evanghelie în afară de aceea pe care v-am predicat-o, să fie anatema. Așa cum am mai spus, o spun acum din nou: dacă cineva vă predică o altă evanghelie în afară de aceea pe care ați primit-o, să fie anatema. Caut eu oare acum bunăvoința oamenilor? Sau a lui Dumnezeu? Ori caut eu să plac oamenilor? Dacă aș căuta să plac oamenilor, n-aș fi slujitorul lui Cristos.”


2 Cor 13,3: ”Vorbește Cristos ”; Col 4,5: ” Folosiți bine momentul.”


Nota traducătorului: În cele ce urmează veți găsi traducerea și originalul acestei străvechi și frumoase rugăciuni, pe care fiecare maghiar catolic o știe ca pe Pater noster și Ave Maria și a cărei efecte  imediate au experimentat-o foarte, foarte mulți oameni.

Ajută-mă, acum, Marie,
O, milostivă Maică Fecioară.
A tristeții şi-a necazului durere,
Tu s-o-mprăştii ai putere.
Când omul nu mai poate ajuta,
Nu, nu se frânge puterea ta.
A copiilor fierbinţi rugi,
Tu, întotdeauna le asculţi.
Când chinul nevoii e mare
Arată-ţi materna îndurare.
Ajută-mă, acum, Marie,
O, milostivă Maică Fecioară.


Most segits meg Mária,
Ó irgalmas Szűzanya.
Keservét a búnak, bajnak,
Eloszlatni van hatalmad.
Hol már ember nem segithet,
A te erőd nem törik meg.
Hő imáit gyermekidnek.
Nem, Te soha nem veted meg.
Hol a szukség kínja nagy,
Mutasd meg hogy Anya vagy.
Most segits meg Mária,
Ó irgalmas Szűzanya.