mesajul

vineri, 14 octombrie 2016

Războiul "reducerii populatiei globului"

„Ne pregătim de MARELE război”. Ordin al Moscovei: Toţi oficialii ruşi din străinătate trebuie să-şi ia copiii şi să revină în „patrie”
 | 
Rusia a dat ordin ca toti oficialii aflati in strainatate sa revina in „patrie”. Masura are loc in contextul acutizarii tensiunilor din Moscova si puterile occidentale, foarte multe voci vorbind despre posibilitatea ca un nou razboi mondial sa inceapa, scrie Daily Mail.

Potrivit presei de la Moscova, politicienii si oficialii de rang inalt au fost avertizati si de Vladimir Putin sa-si aduca rudele si apropiatii in „patrie”.

Aceste decizii de la Moscova vin dupa ce Putin si-a anulat o vizita oficiala in Franta, in urma unui conflict dur cu Parisul privind implicarea Rusiei in Siria. Rusia a fost acuzata de „crime de razboi” din cauza bombardamentelor asupra orasului Alep.

De asemenea, in urma cu o saptamana, Kremlinul a decis sa mute rachete capabile de a purta incarcaturi nucleare in enclava Kaliningrad, aflata la granita cu Polonia, stat NATO. Oficialii polonezi au declarat ca sunt „extrem de ingrijorati”.

Cei carora Moscova le cere sa se intoarca in tara sunt membri ai administratiei centrale si regionale, parlamentari si alti membri ai institutiilor legiuitoare, angajati ai marilor companii de stat. Ei trebuie sa isi ia copiii si cei apropiati si sa se intoarca in tara.

„Aceste decizii fac parte dintr-un pachet de masuri menit sa pregateasca elitele pentru un ‘razboi mare'”, a declarat analistul politc rus Stanislav Belkovsky.

Relatiile dintre Rusia si Statele Unite sunt la cel mai jos nivel de la sfarsitul Razboiului Rece.