mesajul

joi, 1 septembrie 2016

Ce face Papa Francisc la canonizarea Maicii Tereza de Calcutta ?

O cântăreaţă de R&B pop va cânta în faţa Papei Francisc la ceremonia de canonizare a Maicii Tereza: "Sunt o persoană legată de spiritualitate, va fi un concert memorabil pentru mine!" 

Cântăreaţa Rita Ora va susţine un recital în faţa Papei Francisc la ceremonia ce marchează canonizarea Maicii Tereza în Vatican, pe 4 septembrie, a anunţat vedeta la un show-ul moderat de Jimmy Fallon, relatează nme.com.

Cântăreaţa Rita se va duce la Vatican: "Mă duc la Vatican, plec mâine! Sunt o persoană legată de spiritualitate, va fi un concert memorabil pentru mine!", a declarat Ora la emisiunea lui Fallon.

Potrivit Spin, Ora şi Maica Tereza au origine albaneză. Astfel, presa speculează că acesta a fost motivul pentru care a fost aleasă să susţină un recital la ceremonia de ceremonia de canonizare a Maicii Tereza. 
Rita Sahatçiu Ora este o cântăreaţă, compozitoare şi actriţă britanică de origine kosovară. Rita s-a născut pe 23 noiembrie 1990, în Pristina, RSF Iugoslavia, într-o familie de albanezi kosovari, care s-a mutat în Londra, când Rita avea un an. Ora a crescut în Portobello Road, West London şi a absolvit Şcoala de Teatru Sylvia Young iar apoi Saint Charles Catholic Sixth Form College. Ea a început să cânte de la o vârstă fragedă.


Mama sa, Vera, este psihiatru, iar tatăl, Besnik, este proprietarul unui pub. Ora are o soră mai mare, Elena, şi un frate mai mic, Don. Ea a fost botezată după star-ul de film favorit al bunelului său, regizorul, Besim Sahatçiu, Rita Hayworth.

Albumul său de debut, Ora (2012), a debutat pe poziţie în Marea Britanie, şi conţine single-urile number-one "R.I.P." şi "How We Do (Party)". După ce a mai ajuns încă o dată pe prima poziţie în topuri cu piesa "Hot Right Now" în colaborare cu DJ Fresh, Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de prima poziţie în UK Singles Chart în 2012. În 2013 ea a fost nominalizată de trei ori la BRIT Awards. Primul single de pe cel de-al doilea său album, "I Will Never Let You Down", a debutat în topul UK Singles Chart în 2014, Ora devenind astfel a doua cântăreaţă solo britanică cu patru single-uri de prima poziţie în Marea Britanie, după Geri Halliwell.


si

http://www.nme.com/news/rita-ora/96097


P.S. Oare ce parere au surorile Maicii Tereza de Calcutta ?