mesajul

luni, 12 septembrie 2016

Fecioara Maria: Se apropie timpul când Eu voi zdrobi șarpele

Mesajul (399) din Cartea Adevărului
Marți, 10 aprilie 2012 la ora 08:45
Eu sunt Mama voastră iubită, Regina Pământului. Eu sunt Fecioara Maria, Neprihănita Zămislire, Mama lui Isus care a venit în trup.
Copilul Meu, timpul pentru triumful Inimii Mele Neprihănite este aproape.
Timpul când Eu voi zdrobi șarpele, este tot mai aproape. Dar până în ziua în care satana și demonii lui vor fi aruncați în pustiu, va izbucni multă confuzie pe pământ.
Pentru cei care cred în Fiul Meu, acesta va fi un timp de suferință. Biserica Catolică îi va împinge în două direcții diferite.
Jumătate vor crede că, din datorie, trebuie să-l urmeze pe Profetul Fals, Papa care va fi succesorul Papei Benedict al XVI-lea.
El, fiara, va fi îmbrăcat în blană de miel, dar el nu este de la Tatăl Meu, Dumnezeul Preaînalt și va păcăli bietele suflete, printre care se vor afla și preoți, episcopi și cardinali.
Mulți îl vor urma și vor crede în el și vor considera că este trimis de Dumnezeu pentru a domni peste Biserica Sa de pe pământ.
Din păcate, multe suflete vor urma învățăturile sale, ceea ce va fi o insultă pentru Tatăl Meu.
Alții, - plini de Duhul Sfânt și pentru că sunt suflete umile, posedând harul discernământului – vor ști imediat că în Biserica Romei se află un impostor.
Noul Papă fals deja plănuiește, chiar înainte de a urca pe tron și a lua scaunul lui Petru, să critice învățăturile Fiului Meu. Apoi, el mă va judeca pe Mine, Mama Binecuvântată a lui Dumnezeu și va batjocori rolul Meu de Co-Răscumpărătoare.
Copilul Meu, rolul tău va deveni chiar mai greu decât până acum, pentru că mulți dintre copiii Mei sunt foarte confuzi. Insultele cu care te confrunți în fiecare zi și chinurile pe care va trebuie să le înduri, în numele Fiului Meu, se vor înmulți.
Copilul Meu, să nu-ți fie frică niciodată să spui lumii adevărul.
Suferințele fizice și sufletești acceptate în numele Fiului Meu, pentru salvarea sufletelor, te vor face mai puternică.
O anumita parte a Bisericii Catolice va depune orice efort ca să respingă mesajele Mele pe care Eu ți le dau ție.
Ascultarea și loialitatea ta față de Mine și de Fiul Meu iubit vor fi puse la încercare mai mult ca niciodată. Poate că acest lucru te va îndepărta dar dacă se va întâmpla asta, nu va dura mult.
Roagă-te, copilul Meu, pentru toți copiii lui Dumnezeu, care fără nici o vină au fost atrași în bătălia finală pentru suflete.
Toate acestea trebuie să se întâmple pentru că sunt scrise în Cartea Tatălui Meu.
Toți îngerii din ceruri te protejează, copilul Meu, în această misiune în care ești oarecum singură.
Întotdeauna amintiți-vă cât de importantă este rugăciunea.
Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru că fără rugăciune, în special rugăciunea Sfântului Meu Rozariu, Satana vă poate îndepărta de la Cuvântul Sfânt al Fiului Meu Drag.
Amintiți-vă, de asemenea de importanța postului care îl ține la distanță pe înșelător.
Copii Mei, fără rugăciunea regulată, vă va fi greu să rămâneți aproape de Fiul Meu.
Niciodată să nu vă temeți de viitor, copii, pentru că dacă veți rămâne aproape de Fiul Meu veți fi protejați și veți primi harurile necesare pentru a vă pregăti sufletele voastre și cele ale familiilor voastre pentru Noua Eră a Păcii, care a fost prezisă cu atât de mult timp în urmă.
Mama voastră iubită
Regina Lumii
Mama Mântuirii