mesajul

vineri, 30 septembrie 2016

O altă mărturie despre o vindecare miraculoasă prin Rugăciunea 94 a Cruciadei

Gold Coast, Australia

“După ce am terminat prezentarea,  la seminarul din Gold Coast, în statul Queensland, un domn Bernhard a dorit să ne mărturisească ceva.
El a spus că, la sfârșitul lunii noiembrie 2012, adică cu 2 luni înainte de întâlnirea şi discuţia noastră, el a fost diagnosticat cu cancer de prostată. În 15 ianuarie 2013 Mariei Milostivirii Divine  i-a fost dată cruciadă Rugăciunea 94 «Pentru vindecarea minţii, a trupului și a sufletului». El a început să se roage în mod regulat această rugăciune cu speranța de vindecare. Bernhard a declarat că într-o anumită zi el sa rugat Rugăciunea 94 a cruciadei de trei ori.
El s-a simțit îndemnat să o spună tot mai lent și mai profund de fiecare dată, până când, a treia oară, el a rostiti foarte lent și profund cuvintele acelei rugăciuni. Apoi, el a simțit că ceva se întâmplă în interiorul său. Două săptămâni mai târziu, el a mers la medicul său, care a declarat că nu mai are cancer. Acesta este un miracol de prim rang deoarece exista documente şi înregistrari medicale care să ateste starea sa de sănătate, atât înainte cât și după miracol. Bernhard e perfect sănătos şi în ziua de azi, la trei ani după ce vindecarea a avut loc.

Bernhard scrie:

«În 2013, împreună cu soția mea am participat la seminarul misiunii Cartea Adevărului, organizat în Australia, Gold Coast, zona în care trăim, pentru a afla mai multe despre mesajele legate de Avertisment şi a doua venire. Astfel am avut ocazia de a împărtăși mărturia mea celor care erau prezenți acolo. Aceasta este povestea mea pentru lauda și slava lui Dumnezeu.

În noiembrie anul trecut (2012) medicul meu mi-a cerut să fac un test de sânge de rutină. Câteva zile mai târziu, m-a  informat că analizele de sânge au arătat o creştere "alarmantă" a unei substanţe care indica un cancer de prostată. El mi-a cerut să vin pentru o trimitere la un specialist într-o clinică locală de oncologie. Mi-a cerut să fac o programare, pe care am şi făcut-o, pentru data de 24 ianuarie 2013. Am fost îngrijorat, desigur, mai ales de când prezentam toate simptomele asociate cu probleme de prostată. Specialistul a discutat cu mine rezultatele testului de sânge, confirmând că am nevoie de tratament. Mi s-a cerut să semnez un document care să le permită să-mi aplice un tratament combinat de chimioterapie și radioterapie. Înainte de începerea tratamentului, mi s-a cerut să fac un alt test de sânge și urină pentru următoarea programare de pe 28 februarie.

Ei bine, desigur că am fost foarte îngrijorat și situaţia în care eram mi-a testat într-adevăr credința. Nu am menționat nimic soției mele pentru că nu am vrut să-şi facă griji. De-a lungul anilor, am citit mult despre Voința Divină, despre importanța de a spune "Fiat" (Amin) și de a rămâne în pace. În tot acest timp am continuat să citesc mesajele despre AVERTISMENT şi  A DOUA VENIRE, și m-am rugat Rugăciunile Cruciadei date nouă de către Domnul nostru pentru a ajuta la salvarea  fraților și surorilor noastre. Pot să declar că acestea sunt cele mai puternice și fortificante pentru sufletul nostru.

 În special, am început să mă rog de multe ori Rugăciunea 94 a cruciadei “pentru a vindecarea minţii, a trupului şi a sufletului ". Am citit şi mesajul asociat acestei rugăciuni, cel din 15 ianuarie 2013, "Vă rog primiți acest nou dar al vindecării pe care vi-l dau acum." Începând din acel moment , mi-am pus toată credința, încredere și dragostea în ea şi am spus această rugăciune în fiecare zi. Odată, când m-am rugat profund și meditativ, am avut senzație că trebuie să spun rugăciunea şi a doua oară, chiar mai lent și mai profund. Imediat, am fost conștient de o prezență specială în sufletul meu şi un îndemn să o repet pentru a treia oară. Imediat, am fost din nou inundat cu pace și harul de a ști că totul este în Voia Divină, "Recitând-o veți ști că această cerere de ajutor va aduce asupra voastră şi a celor pe care îi includeți în rugăciune, mari daruri din Cer."

Sosise timpul pentru al doilea test de sânge pentru care am fost programat la clinica de oncologie în 28 februarie. Soția mea  încă nu ştia nimic despre toate acestea. După ce am stat timp de aproximativ două ore la secţia de chirurgie, observând toți oamenii aceia bolnavii și speriaţi, în cele din urmă a venit şi rândul meu să intru la specialist. În tot acest timp am fost calm și în pace, punând totul cu încredere în mâinile lui Isus. Când am fost chemat, specialistul era destul de iritat și uimit. Ținând în mâini rezultatul celui de al doilea test de sânge și urină, el a fost aproape furios atunci când mi-a spus: "Ce ar trebui să fac cu asta? Eu nu știu ce să-ți spun acum". Deși am aproape de 70 de ani, testul meu de sânge și urină era absolut perfect din toate punctele de vedere, "mai bun decât al unui om tânăr și sănătos", potrivit spuselor specialistului. Deși am fost total surprins, am simțit în inima mea, în tot acest timp cât am așteptat la secţia de chirurgie, că Domnul a intervenit. Ceva mai târziu, mi-am dat seama de faptul că simptomele au dispărut în totalitate. Atât eu cât şi soția mea am fost copleșiţi de recunoștință pentru vindecarea pe care Domnul mi-a acordat-o.

Dorim să Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru milostivirea Sa și pentru adevărul și fidelitatea Cuvântului Său. Această vindecare a atins profund familia noastră și noi continuăm să ne rugăm rugăciunile Crusade care sunt foarte eficace. Toată lauda și slavă Dumnezeului nostru!

Bernard»




Mesajul (679) din Cartea Adevărului
Marți, 15 ianuarie 2013 la ora 22:50

Preaiubita Mea fiică, întrucât această Misiune continuă să crească și să se extindă în jurul lumii, va fi binecuvântată, din compasiunea Mea, cu noi minuni ce vor fi dăruite celor care suferă cumplit. Așa cum am venit prima dată, Milostivirea Mea se va extinde asupra sufletelor care au nevoie de Ajutorul Meu.

Aceștia sunt cei care vor fi lipsiți de credință și afectați de o suferință fizică teribilă . Voi alina suferința celor care vor veni la Mine. Voi face asta pentru ca în a lor suflete să aprind credința, dar vor putea fi vindecați doar prin Puterea Duhului Sfânt.
Aduceți-Mi suferințele voastre. Aduceți-Mi îngrijorările voastre. Aduceți-Mi durerile voastre. Veniți la Mine, prin rugăciunile voastre, iar Eu voi asculta. Aș vrea să vă iau pe toți în Sfintele Mele Brațe și să vă ocrotesc.

Vă rog primiți acest nou Dar al Vindecării pe care vi-l dau acum. Este în forma unei rugăciuni a Cruciadei și vă va vindeca mintea, trupul și sufletul.

Prin această rugăciune, vă predau prețiosul Dar al Vindecării. Recitând-o veți ști că această cerere de ajutor va aduce asupra voastră şi a celor pe care îi includeți în rugăciune, mari daruri din Cer. Prin urmare, aceasta aduce o protecție specială pentru reînnoirea celor rătăciți, care sunt nesiguri de credința lor și a celor care simt un sentiment de osteneală. Aceștia ar putea suferi de îndoieli. Ar putea suferi de boli fizice ce le distrug capacitatea de a-Mi permite să le aduc pace, iubire și alinare.

Ca să primiți această binecuvântare pentru vindecare vă rog recitați această Rugăciune a Cruciadei.

Rugăciunea (94) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru vindecarea minții, a trupului și a sufletului

"O Isuse drag, mă prosternez înaintea Ta ostenit, bolnav, în suferință și cu dorul de a-Ți auzi Glasul. Lasă-mă să fiu atins de Prezența Ta Divină, astfel încât Lumina Ta Dumnezeiască să inunde mintea, trupul și sufletul meu. Am încredere în Milostivirea Ta. Îți încredințez toată durerea și suferința mea și Te rog să-mi dăruiești harul de a mă încrede în Tine, ca Tu să mă poți vindeca de această durere și întunecime, astfel încât să pot deveni din nou întreg, să urmez Calea Adevărului și să Te las să mă conduci la viața din Noul Paradis. Amin."

Întâi trebuie să vă îngrijoreze credința voastră. Apoi, prin harul Milostivirii Mele, voi răspunde cererilor voastre devindecare, conform Voinței Mele Sfinte.

Preaiubitul vostru, Isus.