mesajul

duminică, 12 martie 2017

Mesajul Domnului Isus din 25 februarie 2017 dat prin Julianna

25 februarie 2017, în timpul Adoraţiei, Domnul Isus spune...
Dragii Mei copii, aleşi ai Inimii Mele! Pregătiţi-vă! Timpul este foarte scurt, aproape că este aici. Se împlinesc toate cele pentru care v-am pregătit. 

Micuţii Mei! Să nu vedeţi în faţa ochilor voştri suferinţa vremelnică, ci bucuraţi-vă şi vă veseliţi fiindcă este foarte aproape a Doua Mea Venire în slavă, atunci când cu suflarea gurii Mele îl voi mătura pe cel rău şi voi aduce pe Pământ era de pace de o mie de ani. Până atunci, pregătiţi-vă pentru toate acele rele pe care vi le-am spus dinainte, fiindcă toate acestea se vor împlini acum. Închipuiţi-vă atunci când altarul va fi gol, nu voi fi pe el, nu veţi putea lua Sfintele Sacramente şi în locul lor vor propovădui false învăţături acei oameni care vă vor numi pe voi idolatri. Însă de ar citi cu atenţie Evanghelia lui Ioan, atunci ar înţelege ceea ce v-am spus în cuvântarea Euharistică. Dar ei îl slujesc pe satana. Duşmanul Meu ştie bine că Mă răpeşte de la voi şi atunci vă poate învinge mai uşor.

Micuţii Mei! Atunci când se vor termina cei o mie de ani, voi reveni din nou ca să judec lumea. Tuturora le vor fi clare faptele sale şi fiecare îşi va ocupa definitv locul ce i se cuvine, cel pe care l-a câştigat potrivit faptelor sale. 

Dragii Mei copii! Temeţi-vă a comite păcatul! Frica de Dumnezeu vă ocroteşte de osândă. Eu Mi-am arătat şi Faţa mâniată atunci când am trăit pe pământ. Le-am spus adevărul în faţă şi fariseilor că sunt morminte văruite şi i-am alungat cu biciul din templu, Casa Tatălui Meu, pe precupeţi. Nu-i ascultaţi pe cei care vor să vă inducă în eroare, că Eu sunt un Dumnezeu nesfârşit de îndurător, iertător, iubitor, cu o inimă topită. Acesta este doar o jumătate de adevăr, care este opera duşmanului Meu. Într-adevăr sunt iertător, dacă văd că cel păcătos se căieşte de fapta lui, cere iertare şi cu o promisiune fermă, promite şi chiar se ţine de cuvânt, că nu va mai păcătui. Acest fel de om are o speranţă. El, purificânduse în focurile Purgatorului, câştigă Împărăţia Tatălui Meu, fericirea veşnică. Dar vai, acelor nenorociţi, oameni induşi în eroare care cred că pot păcătui liniştiţi, „fiindcă acest lucru nu are nici o consecinţă”. Aceasta este o minciună. Vă repet: Fie-vă teamă de Dumnezeu cu o sfântă frică! Gândiţi-vă la sfârşitul vieţii voastre, la momentul morţii, atunci când fiecare dintre voi, fără nici o excepţie, va trebui să staţi în faţa scaunului Meu de judecată, când voi plăti fiecăruia potrivit faptelor sale. Vă spun din nou: nu comiteţi păcatul! Întoarceţi-vă de pe calea cea largă care duce la osândă – din păcate mulţi merg pe ea, iar capătul este pieirea veşnică.  Dar voi, cei care auziţi glasul Meu, căutaţi calea cea îngustă, care este Voinţa Mea şi care duce la mântuirea veşnică. Dacă faceţi ceea ce vă cer, veţi câştiga viaţa veşnică fericită. Încredeţi-vă în Mine. Eu voi rămâne cu voi până la sfârşitul lumii. Sunt cu voi chiar şi în încercări. Se poate întâmpla doar atât cât permit Eu.
Vă binecuvântez cu iubire nesfârşită, care nu poate fi înţeleasă de raţiunea omenească şi ce se revarsă  din Inima Mea, cu binecuvântare întăritoare, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”

Întărire din Sfânta Scriptură: Mc 2, 13: „Domnul îi învăţa”