mesajul

duminică, 26 martie 2017

Mesaj Ceresc de la Isus, 25 martie 2017, dat prin Emilia

În timpul Adoraţiei Euharistice în biserică, orele 16:00.

     Draga Mea copilă mult iubită, îţi mulţumesc că eşti din nou aici prezentă cu Mine. În ciuda tuturor piedicilor, tu eşti aici, crezi în Mine şi Mă iubeşti sincer. Şi Eu te iubesc şi îţi sunt foarte recunoscător pentru lacrimile sincere vărsate pentru Mine. Fii binecuvântată!
     Draga Mea copilă, Mama Mea cea dragă va pleca de la Medjugorje, foarte curând. Pregătiţi-vă pentru Marele Avertisment şi vă rog să vă rugaţi şi pentru sufletele care vor pieri în timpul acestui eveniment, ca să pot salva cât mai multe suflete de la osânda veşnică. Dar, din păcate, în urma acestui Mare Eveniment - un Mare Dar dat de Tatăl Ceresc întregii omeniri - se vor converti sincer din inimă doar foarte puţini…. Vor fi persoane care îşi vor regreta păcatele, omisiunile, însă, din păcate, doar foarte puţine.
     Apoi, aşa cum am mai spus, vor începe revolte mari peste tot în lume, care sunt pregătite deja şi pe punctul de a izbucni, însă atâta timp cât Mama Mea cea dragă mai este prezentă pe pământ, războiul nu poate izbucni pentru că Ea este Regina Păcii.
     Este foarte trist şi dureros fiindcă omenirea nu o acceptă pe Mama Mea, în special cei din sânul Bisericii. Nu acceptă apariţiile Ei de la Medjugorje.
     Pregătiţi-vă pentru că începe Marea Purificare.....şi mii de suflete vor muri...
Rugaţi-vă şi postiţi serios ca să pot salva cât mai multe suflete.
Îţi voi mai transmite, momentan atât. 
Fii binecuvântată!