mesajul

vineri, 15 iulie 2016

CELE TREI ZILE DE ÎNTUNERIC și pregătirile necesare (clarificare)

Partea 1. 
Timpul e aici! (26 mai 2016)

Recomand tuturor să printeze acest material. Începeți ACUM și ADUNAȚI tot ce ne sfătuiește Sfânta Familie. În primul rând, sufletul vostru să fie mereu în stare de har sfințitor și faceți tot posibilul să rămână așa. Pentru că odată ce aceste evenimente vor începe, nu veți avea nici timp, nici sursa, nici ocazia, nici posibilitatea, nici locul să procurați toate acestea. Așadar faceți-le acum. Apărați-vă sufletul, rugați-vă neîncetat și încredeți-vă în Puterea lui Dumnezeu. Prin Isus și Inima Neprihănită a Sfintei Fecioare Dumnezeu ne va ocroti și ne va salva pe toți.

CUM SĂ NE PREGĂTIM:
Întotdeauna să avem la îndemână un stoc de lumânări sfințite, apă sfințită, tămâie sfințită, ulei, sare sfințită și struguri binecuvântați, precum și hrană și apă potabilă suficientă. Va fi nevoie și de pleduri și îmbrăcăminte călduroasă pentru a rezista în timpul celor trei zile de frig năpraznic. Să ne asigurăm că înainte de începerea celor trei zile, geamurile să fie acoperite. Ușile și geamurile să fie încuiate cu atenție. E recomandat a anina de uși, precum și de a purta asupra noastră câte o cruce a Sfântului Benedict pentru a ne proteja de efectele tulburătoare a sunetelor ieșite din comun de afară. Și animalele casei ce sunt ținute afară să aibă hrană și apă suficientă pentru trei zile. Tatăl Cel Veșnic le va proteja de orice pericol. Însă animalele de companie ținute în casă să fie ținute înăuntru în acest răstimp.

La ce trebuie să ne așteptăm
Conform profețiilor, două feluri de evenimente ne averizează despre cele trei zile de întuneric (vor fi mai înainte de cele 3 zile de întuneric):

MARELE AVERTISMENT
În timpul acestui eveniment ieșit din comun fiecărui suflet i se va arăta cum ce și în ce măsură L-a supărat pe Dumnezeu. Aceasta va cauza o asemenea durere, încât mulți ar prefera să moară, dar nu va fi așa. Acesta va arăta tuturor păcatele comise împotriva lui Dumnezeu, precum și starea sufletului.

MAREA MINUNE
Minunea, - la fel ca la Fatima – va convinge pe mulți. Conform profețiilor aceasta va avea loc de sărbătoarea unui tânăr martir al Sfântului Sacrament și nu de sărbătoarea Sfintei Fecioare. Minunea va dura cam 15 minute și se va vedea din Garabandal și din împrejurimile munților ce îl înconjoară. Minunea va fi văzută și de Sfântul Părinte, indiferent de locul unde se va afla în acel moment. Timpul precis al Minunii va fi adus la cunoștința lumii înainte cu opt zile. După această minune, Dumnezeu va lăsa ca amintire un semn permanent pe care întreaga lume va putea să îl vadă și prin intermediul televizorului.

CRUCEA PE CER
În 1956, un sfânt din Europa vorbește din nou despre cele trei zile de întuneric: ” Focul lui Dumnezeu și focul iadului ajung în cele din urmă în cele trei zile de întuneric.” Aceasta a fost semnalat de toți sfinții. (care vorbesc despre această temă). ” Pe Cer va apărea Crucea Mea luminoasă, care va semnala că evenimentele din urmă s-au încheiat și aduce aminte despre cumplita Mea pătimire. Așadar va fi timp pentru reflecție, pentru că Eu niciodată nu pedepsesc lumea fără a o avertiza în prealabil. Toată lumea va avea timp de convertire, văzând Crucea Mea pe cer. Toată lumea va ști – în afară de cei care o resping – că aceasta este Crucea Mea, semnul Răscumpărării, care aduce mântuire și iertare. Crucea Mea va fi atât de onorată, ca niciodată până atunci.” Atunci când aceasta se va întâmpla, atunci și ”semnul” va apărea odată cu apropierea celor Trei Zile de Întuneric, pentru ca lumea să aibă suficient timp să încheie pregătirile pentru aceste Trei Zile.
Atunci, credincioșii, trebuie deja să se roage încontinuu, pentru ca să se întărească și, prin rugăciune, să fie în uniune cu Dumnezeu. În acele grupuri unde există și preot, să se roage în fața Preasfântului Sacrament și să ia Împărtășania. Unde nu este preot, acolo credincioșii să-și ofere rugăciunile Domnului, Preasfințeniei Lui și să facă împărtășanie spirituală. Trebuie oferite încontinuu cele 15 mistere ale rozarului, Coronița Îndurării Divine și rugăcinile credinței, speranței și iubirii. Trebuie folosită des apa sfințită, sarea binecuvântată și să îndemnăm și pe alții să facă acestea.
Trebuie stropite în mod special ușile, geamurile și împrejurimile. În cele 72 de ore nimeni să nu deschidă ușile, nici geamurile și să nu încerce să se uite afară.
Pentru că cel rău va încerca să îi înșele pe cei drepți și, imitând vocile celor dragi ai lor, să îi scoată din locul lor de refugiu.

CE SĂ FACEM CA SĂ NE PROTEJĂM:
De îndată ce simțiți neliniștea unei nopți deosebit de reci: imediat să mergeți înauntru, închideți și încuiați ușile, geamurile, lăsați roletele jos,(sau acoperiți-le ca să nu se poată vedea afară- n.tr ) țineți încuiate ușile și geamurile și plecați din apropierea lor. Îndiferent ce se întâmplă, nu pășiți afară, dar nici măcar să nu priviți și să nu răspundeți nici unei voci ce vine de afară, întrucât demonii sunt cei care vor imita vocile celor dragi ai voștri pentru a va determina să ieșiți și să vă poată ucide.

TOȚI CEI CARE VOR IEȘI SAU SE VOR UITA AFARĂ, VOR MURI IMEDIAT!
Mânia lui Dumnezeu este sfântă și El nu vrea ca noi să o vedem.

APRIDEȚI-VĂ LUMÂNĂRILE SFINȚITE!
Totul va fi cuprins de un întuneric deplin și doar lumânările sfințite vor da lumină. Nimic altceva. Însă în casele celor răi și batjocoritori nu vor putea fi aprinse nici chiar acestea.
Dar odată ce se vor aprinde, atunci nimic nu va putea să le stingă în casele credincioșilor.
Ca să fiți în siguranță, țineți acasă un stoc de lumânări sfințite de ceară și suporturi, respectiv apă sfințită și stropiți din abundență în casă și în împrejurimile casei, (înainte de cele Trei Zile) în mod special ușile și geamurile. Binecuvântați-vă cu apă sfințită și la fel binecuvântați-i și pe alții. Beți din ea și ungeți-vă organele simțurilor (ochii, urechile, nasul, gura), respectiv mâinile, picioarele și fruntea voastră.

STOC DE HRANĂ:
Să aveți la îndemână un stoc adecvat de mâncare și apă potabilă, respectiv pături pentru voi și pentru vizitatori (primiți în casă înainte de debutul celor Trei Zile- n.tr.) Nu vă bazați pe serviciile publice.
Adunați-vă hrană neperisabilă și a căror preparare nu necesită fierbere sau încălzire. Stocați și apă potabilă. Srugurii binecuvântați vor fi de ajuns în cele Trei Zile, pentru că un singur bob va fi de ajuns pentru o persoană pentru o zi întreagă.

NU DUCEȚI ÎN CASĂ ACELE ANIMALE CARE DE ALTFEL SUNT ȚINUTE AFARĂ.
Îngrijiți-vă de aceste animale dându-le hrană și apă suficientă pentru trei zile, în sălașul lor (cotețul lor, grajdul lor etc). Dumnezeu va ocroti bunurile celor aleși și astfel și animalele lor. Iar animalele de casă, țineți-le înuntru, și acelea vor avea parte de protecție.

ÎNGENUNCHIAȚI ȚI FAȚA CRUCII ȘI RUGAȚI-VĂ NEÎNCETAT!
Rugați-vă cu brațele întinse sau prosternați la pământ și mijlociți pentru salvarea multor suflete. Faceți actul de căință respectiv cele ale credinței, nădejdii și iubirii. Faceți împărtășanie spirituală. Citiți cărți spirituale. RUGAȚI-VĂ ROZARUL!
Și cereți ca acest răstimp să fie așezat sub ocrotirea Inimii Îndurerate și neprihănite a Sfintei Fecioare. „ Nu vor fi răniți cei care sunt în stare de har și cer ocrotirea Mamei Mele!”

CEREȚI MIJLOCIREA SFINȚILOR!
Rugați-vă la Sfânta Treime și cereți mijlocirea Sfintei Fecioare, a Sfântului Iosif, a Sfinților Petru și Paul, a Sfintei Tereza a Pruncului Isus, a Sfântului Francisc de Asissi, a Sfântei Elisabeta a UngarieiSfântului Konrad de Parzham, a sfinților îngeri, a îngerilor voștri păzitori, precum și mijlocirea Sfântului Arhanghel Mihail. Strigătul: ” Cine e ca Dumnezeu?” va fi spre pavăza multora. Aceia care sunt tocmai pe drum și nu găsesc un loc de refugiu, vor muri ca martiri și sunt duși în Ceruri, dacă sunt în stare de har. Acolo vor fi împăcați cu Tatăl Veșnic și cu Domnul nostru Isus Cristos. Câțiva, (copii și alții) vor fi ridicați de dinainte în Ceruri pentru a fi scutiți de aceste zile groaznice.

ACEIA CARE NU IAU ÎN CONSIDERARE ACESTE SFATURI, VOR FI UCIȘI INSTANTANEU!
Cele trei zile de întuneric au fost amânate de mai multe ori datorită mijlocirii Maicii Sfinte precum și în urma jertfelelor și intensității rugăciunilor oamenilor drepți. Dar acum nu mai poate fi amânat deoarece păcatul s-a înmulțit peste măsură. VA SOSI CURÂND. Planul îndurător a lui Dumnezeu va curăța pământul de păcat.
Conform profețiilor, nimeni nu poate scăpa de teroarea acestor zile. ”Îi voi găsi pe toți ” - spune Domnul.


Partea a II-a
Pasaje din cartea ”Timpul e aici” și din profețiile date Mariei-Julie Jahenny (1850-1941) despre remediile din Timpul Timpurilor

Remedii revelate Mariei Julie Jahenny (1850-1941) pentru ”Timpul Timpurilor”

Marile Încercări din Timpurile Apocaliptice (traducere din franceză a Veuillez-et-pri ez Car L’Heure Est Proche by Michel Servant, France; pp. 316-317).

Urmează câteva remedii naturare și supranaturale eficiente împotriva năpastelor, pe care Domnul Isus și Sfânta Fecioară le-au revelat Mariei-Julie.

Nenorocirile vor începe cu REVOLUȚIA. 
CELE TREI ZILE DE ÎNTUNERIC (27 mai 1880)
VOR LUMINA DOAR LUMÂNĂRILE DE CEARĂ SFINȚITE. Va fi suficientă chiar și o singură astfel de lumânare pentru fiecare casă în cele trei zile de întuneric
Însă în locuințele celor nelegiuiți și a blasfemiatorilor nici acelea nu vor da lumină.

CIUMA LETALĂ. Singurul medicament care ne poate proteja: să înghițim o bucată subțire de hârtie pe care am scris: ” O, Isuse care ai învins moartea, salvează-ne. O, Crux Ave.”

ANIMALELOR.
Să punem în jurul gâtului fiecăruia câte o medalie binecuvântată a Sfântului Benedict. (Sfânta Fecioară ne atenționează ca toți oamenii să poarte o medaliei binecuvântată a Sfântului Benedict.)

ÎN TIMPUL MARILOR CALAMITĂȚI
Să spunem următoarea rugăciune la Sfânta Cruce: ” Te salut, te ador, te îmbrățișez, o, Adorată Cruce a Mântuitorului meu! Te rog, ocrotește-ne, apără-ne, salvează-ne! Isus te-a iubit atât de mult și, datorită exemplului Său, Te iubesc și eu. Prin imaginea Ta sfântă, potolește temerile mele ca să simt doar pace și încredere.”

ÎN TIMPUL MARILOR FURTUNI: Trebuie spuse următoarele invocații la Sfânta Cruce revelate de Domnul Isus: “O Crux Ave, spes unica. Et Verbum caro factum est” și ” O, Isuse care ai învins moartea, salvează-ne!”

ÎN TIMPUL RĂZBOAIELOR ȘI A REVOLUȚIILOR
În timpul unui extaz Domnul a spus vizionarei: ” Pentru ca temerile tale să se risipească, atige-ți fruntea cu o imagine sau medalie a Sfintei Fecioare Neprihănite. De la aceasta sufletul tău se va liniști iar inima ta nu se va înspăimânta de teroarea omenească ce se apropie. Spiritul tău nu va experimenta efectul Marii Mele Dreptăți.

BOLI NECUNOSCUTE:
(Și acestea le-a primit tot în timpul unui extaz). Puneți într-un pahar cu apă o medalie (sau imagine) cu Inima Mea Dumnezeiască și o medalie ce are pe ea Sfânta Mea Cruce Adorată, indiferent că au fost confecționate din metal sau carton și apoi beți această apă dublu purificată și dublu binecuvântată. Chiar și o singură picătură din această apă pusă în mâncare este suficientă pentru a para biciul Dreptății Mele. (Și Medalia Miraculoasă, ea singură, îndeplinește condițiile cerute). Veți atinge cu o picătură din această apă acele sărmane suflete care au fost atinse de biciul bolii necunoscute care atacă inima, spiritul și vorbirea.

MULTE FELURI DE BOLI:
Veți avea nevoie de folosirea infuziilor, spălăturilor (sau clismă), sau ca ceai medicinal (care vor fi preparte prin macerare, opărire, fierbere) din următoarele:

Planta Sfântului Ioan, Glechoma hederacea (rotungioara – dar nu planta ornamentală); a se folosi în stări critice și dureri puternice de cap și în piept.

Craetagus oxyacantha (păducelul); împotriva holerei ce se va răspândi pe neașteptate și repede și trebuie folosit pe baza sfaturilor Maicii Sfinte, ce va scris mai jos.

Împotriva febrelor necunoscute: umila Violetă (Viola adorata), mireasma și virtutea smereniei vor fi eficiente.

EPIDEMII ȘI EPIZOOTII (boli epidemice la animale – n tr.) (14 mai 1880). Domnul a dat marelui Sfânt Benedict puterea de a îmblânzi năpastele. O procesiune plină de reverență făcută fără teamă și spaimă, poate stopa și această calamitate. 

FOC CERESC ȘI PĂMÂNTESC
Sfânta Inimă a lui Isus a spus: ”Căldura va fi groaznică, dar facându-vă semnul crucii cu apă sfințită, ponderează căldura și stropirea cu apă sfințită parează scânteile. Sărutați de cinci ori mica cruce în onoarea celor cinci Sfinte Răni. O protecție avantajoasă pentru sufletele sărmanilor păcătoși este chemarea în ajutor a Neprihănitei Mele Mame, Mamă a Mântuirii, Refugiul și Împăcarea păcătoșilor”.

OBIECTE PROTECTOARE: Sfânta Feciară a spus: ” Să fie mereu la îndemână acele obiecte care slujesc spre protecția voastră ca lumânările de ceară sfințite, medalii binecuvântate, icoane și tot ce emană binecuvântare”.
Sfânta Fecioară a spus (15 aprilie1900): ” Micuții mei copii, în fiecare rugăciune, cele mai frumoase sunt credința și încrederea, care sunt capabile să obțină cel mai mult.”

LOCURI DE REFUGIU: ”Revelație dată de Inima Dumnezeiască a lui Isus Mariei- Julie: ” Iubiții Mei vor găsi trei refugii pe vremea năpastelor: ” Inima Mea Dumnezeiască, Crucea Mea Dumnezeiască, respectiv iubita Mea Mamă Neprihănită.
Sfânta Ana i-a spus Mariei-Julie în 26 iulie 1923 cuvinte asemănătoare: ” În clipele năpastei veți aveam mai multe refugii: Crucea, Adorata Inimă Dumnezeiască și Inima Neprihănită a Fiicei mele.”

MODUL DE UTILIZARE AL PĂDUCELULUI: 
-        ----  așa cum Sfânta Fecioară a spus în 5 august 1880 ---
” Va fi o boală gravă pe care știința omenească nu o poate vindeca. Aceasta va ataca mai întâi inima apoi spiritul și în acela timp și limba. Va fi groaznică. Va fi însoțită de febră mare , un adevărat foc, de la care se vor înroși părți ale corpului. La sfârșitul a șapte zile (perioada de incubație) – ca sămânța sădită în pământ – se înmulțește și se va răspândi rapid peste tot. Copiii mei, vă poate salva DOAR un singur medicament. Cunoașteți păducelul care trăiește aproape peste tot. Frunzele păducelului – nu lemnul – sunt capabile să oprească evoluția acestei boli.” Adunați frunze de păducel și acelea, chiar dacă sunt uscate, vor fi eficiente. Puneți-le în apă fiartă și lăsați-le în vasul acoperit timp de 14 minute. Trebuie folosit aceasta de trei ori pe zi de la debutul bolii.” Această boală va fi însoțită permanent de stare de greață și vărsături. Dacă remediul ajunge prea târziu atunci părți ale trupului se vor înnegri și pe suprafețele înnegrite se vor vedea pete galbene pale.


Partea a III-a
STRUGURI BINECUVÂNTAȚI.
Strugurii binecuvântați au fost revelați Mamei Rosa Quantrini din San Damiano. Acești struguri vor susține credincioșii în perioada Anticristului, a războaielor, a foametei, a secetei respetiv în timpul diferitelor năpaste, epidemii sau boli.

Rugați-vă și cereți ajutorul îngerilor voștri păzitori și a sfinților care vă sunt dragi. IAR EI ATUNCI VĂ VOR AJUTA!

Au fost de asemenea date instrucțiuni de către cei din Ceruri, ca de acum înainte trebuie să facem semnul crucii asupra a tot ceea ceea ce mâncăm, bem sau fierbem (acest lucru a fost revelat și unei alte vizionare din România în anul 2015 – n. tr.)

Am fost instruiți să ne pregătim și pentru perioada când va fi FOARTE FRIG, dar nu au specificat această perioadă. Aceasta se va întâmpla atunci când în lume va avea loc evenimentul celor Trei Zile. Nu va exista nici un loc de pe pământ unde să nu i se simtă efectul, în afară de locurile unde cei drepți au găsit locuri de refugiu.


Aceasta va fi ”Judecata de pe urmă”? Nu. Nimeni nu cunoaște acel moment, când Domnul va reveni ca să-și revedice înapoi Biserica și Poporul Lui. La fel, nimeni nu știe când vor avea loc cele Trei Zile de Întuneric. Știm doar ceea ce Domnul ne-a lăsat în Sfânta Scriptură despre timpurile din urmă: Nimeni nu știe nici ziua, nici ora, doar Tatăl, iar noi doar să ne rugăm și să observăm și să vedem semnele care indică apropierea sfârșitului.

Cartea Apocalipsei vorbește despre evenimentele timpurilor din urmă. Aceasta nu este indentică cu sfârșitul lumii și nici cu Judecata Finală! Mai degrabă este o avertizare finală de la Dumnezeu care este îndelung răbdător, milostiv și drept. Lumea primește o șansă să aleagă între Rai și Iad și vorbește despre Îndurarea lui Dumnezeu. De aceea lumea trebuie să sufere pedeapsa și trebuie să se purifice potrivit Dreptății Dumnezeiești.

URMAREA:
Cele Trei Zile de Întuneric sunt urmate de Era de Pace. Satana va fi înlănțuit în timpul celor Trei Zile de Întuneric împreună cu toate sufletele care au conlucrat cu el. Va debuta o nouă Eră Sfântă în care Biserica va înflori și pe cei care au supraviețuit celor Trei Zile de Întuneric îi așteaptă vindecarea și reînnoirea. În lume va fi pace și va experimenta iubirea lui Dumnezeu și harul reînnoirii credinței.

După șirul năpastelor celor Trei Zile nu va mai exista om nelegiut, deoarece însuși conceptul nelegiurii va pieri.

75% din omenire va pieri, mai mulți bărbați decât femei. Cei care rămân vor fi cu adevărat credincioși.

Distrugerea va fi șocant de mare, dar pământul se va purifica. Evlavia spirituală a primilor creștini se va reîntoarce, dar vor rămâne foarte puțini oameni pe pământ. Când pare că totul e pierdut, totul va fi salvat într-o clipită, soarele va străluci din nou și va fi ca primăvara, toul frumos și bun. Sfinții Îngeri se vor pogorî din Ceruri și vor răspândi spiritul păcii pe-ntregul pământ și poate începe viața reînnoită. Unele națiuni vor dipărea în totalitate, și fața pământului va fi schimbată. Nu vor mai fi supermarketuri, nici fabrici uriașe și linii de asamblare care secătuiau sufletul și moralitatea oamenilor. Oamenii se vor întoarce la pământuri.

Maica noastră Biserică va renaște și ea, iar comunitățile religioase vor înflori. În suflete va domni o nemărginită recunoștință. Cei care au supraviețuit năpastei se vor întoarce în lumină și în genunchi vor mulțumi Sfintei Treimi că i-a apărat și-L vor preamări și binecuvânta pe Dumnezeu. Va debuta acea Eră de Pace pe care ne-a promis-o Maica Sfântă la Fatima.

ÎNDATORIRILE PREOȚILOR ȘI A CĂLUGĂRILOR
Se înțelege de la sine că sarcina primordială a preoților, a călugărilor și a credincioșilor înainte de cele Trei Zile de Întuneric este de a face poporul lui Dumnezeu să fie conștient de evenimentul iminent. Trebuie să-i consoleze și să-i întărească în credință cu vorba și mai ales cu pilda, pe cei care Dumnezeu i-a ales și i-a pregătit pentru cele Trei Zile de Întuneric, pentru ca să nu se piardă și să nu fie vătămați.
Preoții ar trebui să fie disponibili credincioșilor să spovedească în fiecare zi și să celebreze Sfântă Litughie ca reparare către Dumnezeu Tatăl Veșnic pentru ca credincioșii să poată obține beneficiile Sfintelor Sacramente.

Clerul (diaconi, călugări și cei din ordine terțiare) trebuie să-i învețe pe oameni cu cuvântul, cu pilda, cu îndemnul ca să rămână statornici în credință șitrebuie să sprijine munca preoților în conducerea poporului lui Dumnezeu. Trebuie să arate direcția și să-i asigure pe oameni de Îndurarea lui Dumnezeu. Persoanele ecleziastice trebuie să se întoarcă la purtarea straielor tradiționale care va fi un semn exterior al consacrării lor, iar Dumnezeu va asigura harul Său și ajutorul poporului Său.

După cele Trei Zile de Întuneric, oamenii îi vor căuta pe preoți, persoanele ecleziastice, pe credincioși căutând hrana spirituală. Cea mai importantă sarcină a proților va fi Sfânta Liturghie. Iar celelalte persoane ale Bisericii și credincioșii vor trebui să încurajeze, să-i învețe și să consoleze. Poporul lui Dumnzeu se va reînnoi și va căuta Biserica, iar aceasta îi va conduce în credință și în practicarea credinței.


*** Sfătuiesc din nou pe toată lumea să printeze acest material. Începeți cu acesta și adunați toate învățăturile Cerești. Aveți foarte mare grijă ca întotdeauna să fiți în stare de har. Nu uitați că atunci când evenimentele prezentate mai sus vor începe nu veți mai avea timp și nici posibilitatea pentru a face pregătirile necesare. DE ACEEA ACESTEA TREBUIE FĂCUTE ÎNCĂ DE PE ACUM.Protejați-vă sufletele, rugați-vă neîncetat și încredeți-vă în Dumnezeu! Iar Dumnezeu prin Isus și prin Inima Neprihănită a Sfintei Fecioare ne va salva pe toți.