mesajul

marți, 7 noiembrie 2017

LANŢ DE RUGĂCIUNE PENTRU ROMÂNIA şi întreaga lume - 30 Noiembrie 2017, de sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei


Dragi fraţi români, din ţară şi din afara graniţelor ţării!

Trăim vremuri foarte grele, din toate punctele de vedere, dar cea mai mare bătălie se dă pentru distrugerea valorilor morale şi creştine; pentru distrugerea familiei şi a viitorului copiilor noştri. Iar noi avem datoria să le apărăm...Arma cea mai puternică a creştinilor este rugăciunea şi postul...De aceea noi laici şi preoţi credincioşi care-şi iubesc ţara, facem un apel la rugăciune de Ziua Sfântului Apostol Andrei, apostolul care a încreştinat aceste meleaguri. Să facem un lanţ de rugăciune care să înconjoare ţara. Nu putem merge la graniţe aşa cum au facut-o polonezii....însă de ne rugăm în cât mai multe oraşe şi sate din ţară, am putea împânzi ţara cu rugăciunile noastre care să urce ca mireasma de tămâie înaintea lui Dumnezeu, ca să se îndure de ţara noastră şi de toţi locuitorii ei, precum şi de cei care trăiesc în afara graniţelor.

Facem apel mai ales la cei de pe graniţe, să participe în număr cât mai mare, dar şi la cei din interiorul ţării, oriunde, iar cei din străinătate să se roage pentru localităţile unde s-au născut sau pot suplini localităţile unde nu se spune rugăciune deloc.

Vom face o hartă a României şi acolo unde se va spune un rozar al Maicii Domnului, sau metaniile ortodoxe, ori rugăciuni spuse în grup sau biserici, vom aprinde o lumină (ca o lumânare) şi sperăm ca toată ţara să fie împânzită de rugăciunile oamenilor de bunăvoire şi astfel Domnul să anihileze planurile celor care vor să dăuneze acestei ţări atât de încercate. Dacă aceste rugăciuni vor fi întărite şi de o zi de post sever, chiar cu pâine şi apă....atunci cu siguranţă Domnul va privi mai cu îndurare spre noi.

Şi fraţii maghiari creştini organizează o asemenea zi de rugăciune în data de 8 decembrie – Sărbătoarea Neprihănitei Zămisliri...cerând şi ei ajutor de la Atotputernicul Dumnezeu, prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria. Şi polonezii au realizat importanţa rugăciunii, la fel şi maghiarii. Trebuie să realizăm şi noi....HAIDEŢI SĂ NE UNIM ÎNTR-UN LANŢ DE RUGĂCIUNE PENTRU ROMÂNIA!!!

Aşadar, până în 30 noiembrie vă rugăm să ne confirmaţi localităţile unde se vor spune rugăciuni pentru ţară...ne puteţi scrie pe mailul lantderugaciunepentruromania@gmail.com sau pe pagina de Facebook Lanţ de rugăciune pentru România. (in privat).


Doamne Isuse Cristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preasfintei Fecioare Maria, a Sfântului Apostol Andrei, a tuturor îngerilor şi sfinţilor, miluieşte-ne pe noi păcătoşii!